Qqut, ir aš knygos norėčiau
Šarange, toks tobulas megztukas visom savo detalėm. Negaliu atsižiūrėt.
Freke, tai kaip suprantu tas hipnotizuotojas ir yra pirmoji knyga. Bent jau wikipedijoj taip rodo man.
Gali but. Nesigincyju, nes as skaiciau jas ne kartu tai ir susiveliau paskui. Paskutine per kaledas smelio žmogus pabaigta. Tarpuose dar visokiu siusipiusiu buta.... ir siaip skandinavisku detektyvu.
Sarange labai labai!!!!!!
Aha, Šarangė nuo savęs niekur nepabėgo O ir nereik bėgt. Labai faktūrinis mezginys, spalva taviška.
Pasiskrudinau avinžirnių su prieskoniais ir truputį kirminą numarinau po restorano .
Zuveliuk gaudyk, pasiunčiau tikiuosi teisinga pasta tavo turiu
Teep
Apziurejom su Katuku kad makse siulu mestelejo
Yra net graziu pereinanciu spalvu, nu bet bais neskani sudetis, beveik vien akrilas
Ta proga istraukiau pernai pirktos pusvilnes taamsiai raudonos skanios spalvos ir pakisau vaikiui panosen, sakau a nori tokios spalvos megztinio
Sako noriu
Nu pirkau tai sau bet tiek tos (as gi sau merino su kasmyru ryskiai raudono ryt poryt is mano siulu laukiu) tai ana atiduosiu vaikiui...mastau megzt tuo pogonu, tik rastuka dar pamastysiu kol skara krastuoju ( ir dar rastu riesinem prisispausdinau, juodom su randoonais karoliukais)
Saranges megztinis laabai atimtinas
Nuo spalvos iki visko
Koks fainas megztelis.....ir Šarangė... tokia melancholiška.
Trinity lyg ir kokteilių baras
Qqte-o ką aš tau sakiau-eik pas drakių😁
Kaip maudžia kelius kelintą dieną Rytoj einu pas daktarą, reikia apsispręst, ar noriu hialurono injekcijų... Sako padeda, tik kad negydo, po kokių metų poveikis baigiasi.
Papasakok daugiau man kelius jau kuris laikas skauda
Aš šiandien irgi maximoj siūlus apžiūrėjau ir nusprendžiau, kad sudėtis jokios kokybės kontrolės nepraeina. Kadangi su mašina važiavau, tai užsukau į didesnę maximą.
Numezgiau kelias eilutes. Bet užtat kokį darbą padariau. Balkone dar buvo nuo Kūčių ir Kalėdų visokių likučių, jau pagedusių buvo užsilikę. Tai kokių pupelių truputėlis, tai burokėlių, tai kažko panašaus į kisielių puodo gale. Akys nemato, nekliūna, tai ir neprisiruošiau. Tai ėmiau šiandien ir sutvarkiau. Ne tai, kad ten baisu darbas, bet labai nemalonus.
Man irgi sektiškai su keliais kažkas negerai. Negaliu sakyti, kad skauda, bet jau kuris laikas kažkokie kaip nesavi, ypač vienas. Net per pilatesą kai kurių pratimų pradėjau nebegalėt daryt, kur anksčiau galėdavau. Gal jau pasiekiau kokią kritinę svorio ribą.
Visokiem tokiem skausmam rekomenduoju kaulažolių tepalą, aišku, neišgydys gal problemos, bet labai gerai pasitept ir net profilaktiškai, jis labai skaniai kvepia, man rekomedavo masažiste, man vieną kelį irgi pernai skaudedavo, ypač lipant laiptais, dar akupunkturą man padarytavo taip praejo.
Labas rytas, skauda galvą ....
Papasakok daugiau man kelius jau kuris laikas skauda
Man kelių pastoviai neskauda, kartais keletui dienų užeina pamaudimas, toks irgi ne skausmas, o tokia keistai nusakoma būsena, kai niekaip nerandu patogios pozicijos, kad nemaustų. O jau traškesiai kokio baisumo Prieš 4 metus padarė MRT ir nustatė kelio girnelės chondromaliaciją. Kremzlė suminkštėjus ir su įtrūkimais. Gavau reabilitaciją, bet kadangi neskaudėjo beveik, tai ir skirtumo nepajutau Paskutiniu metu kažkaipkažkaip pablogėjo, sunku tupėt, o atsiklaupt ir atsisėst ant kulnų išvis negaliu, labai skauda. Vėl padarė MRT ir diagnozė ta pati 2-3 laipsnio chondromaliaciją, aukšta girnelės padėtis ir šiek tiek susikaupusio skysčio sąnaryje. Degeneracija negrįžtamai, galima tik pristabdyti stiprinant raumenis. Ir dar yra hialurono injekcijos, kurios sutelpa kremzlės ir tuos įtrūkimus užpildo. TikTik kad poveikis trumpalaikis nuo pusės iki metų, o kaina 120 eur už vieną, o reikia iki 5... Dar neišsiaiškinau, ar Compensa dengia. Einu šiandien pas gydytoją, tai gal daugiau pakomentuos.
Dar keliai gali skaudėt dėl menisko traumos, jei turėjai kokią. Gali būti atplyšęs gabaliukas kremzlės ir trintis. Bet jei traška ir maudžia, tai greičiausia mano variantas.
Visokie papildai, anot mano daktaro, tik farmacininkų vilionės
Labas rytas
Matyt sektiskai turiu bedos su keliais.nera beprotiskai bet buna tokie jautrus ,kartais naktim padejimo nerandu-rankom perkelt reik, sedint ilgiau nejudant pradeda skaudet.
Ir kai buvau pas gydytoja su tuo riesu skaudanciu pasiguodziau ir del keliu.mostelejo kazkokiu milteliu nuo sanariu uzdegimo.taigis.....dabar gydausi skrandi.ir taip jautrus padeginantis buvo, o po vaistu visai pragaras uzvire.
nervina tas, kad neiesko priezasciu.
Megzt laiko nerasta