Sveikos,
Olaiva, tu tvidinį mezgei iš 2 siūlų? Labai smalsu visą pamatyti.
taip,is 2 siulu
is 1 masina mezgu.ir dabar medituoju sita twida pasidejus.noriu kazko paprasto,kaip trys kapeikos,tik V formos kaklu:
Niumos jūra labai labai atšiauriai atrodo šiandien lyja, tai jau noriu pavasario, kad bent ir šilta būtų per tuos lietus
Sektiškiškai anapilin išėjusioms transporto priemonėms ir sveikatos jų savininkams Limituk, jei pasislinkęs kakle kažkuris, gal net įtvariuką verta panešiot? bent jau vaikam rekomenduoja neurochirurgai tokią storą storą minkštą.
Sveikos
Po atostogų matyt reikia atskirų atostogų, kad grįžt į vėžes Nieko nespėju, vakar visus darbus pabaigiau 22:30, bet jau pati vos gyva buvau. Paėmiau mezginį į rankas ir pajutau, kad snaudžiu O dar dukra susirgo...
Nebepasivysiu praleistų plepalų, iš paskutinio ką mačiau
Vasaros_lietus, gražus dryžiukas Aš irgi mėgstu trumpesnius, ilgesni man ir netinka, aš žema ir kresna, pats durniausias ilgis man - dengiantis užpakalį. Labai stambina ir trumpina kojas. Na nebent tai būtų nesusegamas kardiganas su trumpesne bliuske po apačia Bet vis tiek iš užpakalio žiūrint tada kojos kaip Dorėnų kolonos atrodo Bet aukštom ir lieknom, o net ir žemom, bet lieknom neturėtų būt skirtumo turbūt
Ačiū už drugelių schemas, išsaugojau, man labiausiai patiko žydras drugelis su pyne, megsiu
Limit, labai baisiai nuskambėjo avarija Gerai, kad viskas baigėsi be rimtų traumų...
Qqte, kaip greitai ir gražiai gavosi Pas mane eglės mėlynumo alpaka eilėje..kažin kada daeis rankos
Nuoširdi, toks kuklus pristatymas, bet viskas super, ir dryžiukas, ir motera, o figūra tai išvis
Pas mane mezgimo fronte jokių naujienų, sąžinę slegia 6 nepabaigti projektai, norėtųsi šią savaitę 2 iš jų pabaigt, bet nežinau kaip čia bus su dukra, jei nenulips nuo papo rankų, gal ir nepavyks
Ir dar, gal kas žino, ar apsimoka Rygoj pirkti Dundagą? Vyras važiuos į komandiruotę... ar pigiau, nei pas mus? Vasarą planuoju į patį Dundagos fabriką važiuoti, bet iki vasaros dar toli