Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Olaiva, tu tvidinį mezgei iš 2 siūlų? Labai smalsu visą pamatyti.

taip,is 2 siulu

is 1 masina mezgu.ir dabar medituoju sita twida pasidejus.noriu kazko paprasto,kaip trys kapeikos,tik V formos kaklu:

DSC_2495_medium2.JPG

Atsakyti

po ravelri klaidzioju,nu nei 5, nei 10...

IMG_0546_medium2.JPG

Atsakyti

Aha matos is moterytes veido israiskos kaip jai patinka  :D 

Atsakyti

Qqut, labai žavi vilioklė  :wub: Labai tinka tau!

Niumos jūros kvapas  :wub: Nors oro tai nepavyyyydžiu...

Olaiva - baaaam, babina per paširdžius... Kokia graži spalva...

Grįžo fotografas, išskalbiau, išdžiovinau, rodausi:

IMG_1027_medium2.JPG

Atsakyti

Labas rytas, tik per chrome pavyko prisikasti iki temos.

Lietuti, greituolė tu. Spalvos gražios :)

Limit, nejuokauk. Kaklo slanksteliai tokiu atveju labai lengvai pajuda :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 21 vasario 2017 - 08:47

labas rytas,

dryžiai valdo :super:

beje, aš irgi dryžius mezgu, kad ir ne sau

Atsakyti

labas rytas

Lietuti nugi dailu..nu tik ilgio trūksta

Atsakyti

Labas rytas :)

O man šįkart Lietučio megztiniui ilgis kaip tik  :mirksiukas: dailiai susidryžavo.

Atsakyti

Va, qqtė irgi kaip visada dailiai ir turbiškai greitai  :wub: aš tik po eilutę pamezgu :( bet jau bent maža ala "žiužava" liemenytė link pabaigos :)

Atsakyti

Niumos jūra labai labai atšiauriai atrodo  :unsure: šiandien lyja, tai jau noriu pavasario, kad bent ir šilta būtų per tuos lietus :)

Sektiškiškai anapilin išėjusioms transporto priemonėms  :4u: ir sveikatos jų savininkams  :4u:  :4u: Limituk, jei pasislinkęs kakle kažkuris, gal net įtvariuką verta panešiot?  :huh2: bent jau vaikam rekomenduoja neurochirurgai tokią storą storą minkštą.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Lietuti, nu tikrai mėgsti trumpokus, aš jau tokį tampyčiau į apačią, man norisi ilgesnių, o šiaip gražus dryžiukas :wub:

Dabar mezgu dičkei kojines iš margiukų, atsipalaidavimui prie TV, kol vėl susirasiu kokį megztuko modelį :)

Atsakyti

Sveikos  :4u:  

Po atostogų matyt reikia atskirų atostogų, kad grįžt į vėžes  :)  Nieko nespėju, vakar visus darbus pabaigiau 22:30, bet jau pati vos gyva buvau. Paėmiau mezginį į rankas ir pajutau, kad snaudžiu  :)  O dar dukra susirgo...

Nebepasivysiu praleistų plepalų, iš paskutinio ką mačiau

Vasaros_lietus, gražus dryžiukas  :4u:  Aš irgi mėgstu trumpesnius, ilgesni man ir netinka, aš žema ir kresna, pats durniausias ilgis man - dengiantis užpakalį. Labai stambina ir trumpina kojas. Na nebent tai būtų nesusegamas kardiganas su trumpesne bliuske po apačia  :D  Bet vis tiek iš užpakalio žiūrint tada kojos kaip Dorėnų kolonos atrodo  :hihihi: Bet aukštom ir lieknom, o net ir žemom, bet lieknom neturėtų būt skirtumo turbūt  :mastau:

Ačiū už drugelių schemas, išsaugojau, man labiausiai patiko žydras drugelis su pyne, megsiu  :wub:

Limit, labai baisiai nuskambėjo avarija  :bijau2:  Gerai, kad viskas baigėsi be rimtų traumų...

Qqte, kaip greitai ir gražiai gavosi  :super:  Pas mane eglės mėlynumo alpaka eilėje..kažin kada daeis rankos  :mastau:

Nuoširdi, toks kuklus pristatymas, bet viskas super, ir dryžiukas, ir motera, o figūra tai išvis  :wub:

Pas mane mezgimo fronte jokių naujienų, sąžinę slegia 6 nepabaigti projektai, norėtųsi šią savaitę 2 iš jų pabaigt, bet nežinau kaip čia bus su dukra, jei nenulips nuo papo rankų, gal ir nepavyks  :hmm:

Ir dar, gal kas žino, ar apsimoka Rygoj pirkti Dundagą? Vyras važiuos į komandiruotę... ar pigiau, nei pas mus? Vasarą planuoju į patį Dundagos fabriką važiuoti, bet iki vasaros dar toli  :rolleyes:

Atsakyti