Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

niuma, tos poliklinikos, tai tikra  kančia. Kai iš darbo išleki ir reikia laukt nežinia kiek, tai supranti, kad tik pencininkai ir gali ten vaikščiot, o kai sergi taip, kad nedarbingumo reikia, tai vėl atrodo, kad ten galą gausi. Pernai kai sirgau kažkuo panašiu į gripą, neturėjau jėgų net  iš lovos atsikelt, o reikėjo ten  kiek prasitrinti. kol galų gale gavau tą nedarbingumą.

Atsakyti

Joo, dėkoju kažkam aukštybėse kad turiu savą gydytoją, priima laiku kai eilių nėr, nu o ten kraują priduot pagal talonėlį ilgai netrunka...

Atsakyti

Ateina blondine :hmm: :unsure:

Slip 46 (50, 54, 56, 60, 64, 67, 68, 71, 74) left shoulder stitches to US 7 [4.5 mm] circ. Remaining right shoulder stitches will rest on smaller needle while left shoulder is worked.

Clip a locking stitch marker over the needle 6 (6, 6, 4, 4, 4, 7, 4, 7, 6) stitches away from neck edge. Continue clipping markers to needle at 4-stitch intervals. After final marker, 4 stitches will remain. Attach yarn at neck edge of work.

Shape left shoulder

Note: All yarnovers from braid will be worked through the back loop to twist.

Short Row 1: (RS) K-tbl to locking marker, remove marker, twist-w&t; (WS) purl to last 3 sts, place fixed-ring marker, sl 1 wyif, p2.

Short Row 2: (RS) Knit to previous wrap, pick up wrap, k-tbl to locking marker, remove marker, twist-w&t; (WS) purl to marker, sl m, sl 1 wyif, p2.

Rep Short Row 2 until all locking markers have been removed.

Nuo kur man reik pradet megzt ta kairi sona? Nesueina man akiu skaicius, jei pradedu nuo kaklos vidines dalies :hmm:

Atsakyti

Sveikos,  

Aš jau namie. MB gamina tai priguliau.    Procedūra ne tokia baisi kaip prigasdino, tiesiog varle įdaryta laideliais ir vamzdeliais pabuvau virš valandos... :) 

Foto bus, kai prieisiu prie pc.  

Mezgėjos tai nerealios, vis dar nesiliauja staigmenos  :wub: Aš tiesiog nebežinau kaip dekot....  :blush-anim-cl:​    

Su gydytojais man sekasi, dekoju D už tai, turiu privilegijų net kai kur, bet tokių nekaltų... Ne už pinigus, del to smagu labai.... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 07 sausio 2019 - 17:29

Mano nauja vaikų gydytoja superinė. Greitai išrūšiuoja, kas karščiuoja, kas be talonų. Pas ją ilgų eilių nebūna, nors žmonių netrūksta.

O šeimos (nes čia likau dėl tobulos moterų Gydytojos) - mėgėja paplepėt. Jeigu talonas 15 min, tai ji pralaiko 20 ir daugiau. O kiek dar ateina be talonų (pirmadienį dauguma). Taip ir gaunasi begalybinės eilės.

Atsakyti

Sarange, smagu skaityt pozytivias tavo mintis ir girdet apie tave supancius gerus zmogiukus :wub:

Susukau makle..mezgu toliau, kol vel pastrigsiu :D nervai ima, bet is kitos puses- ismokstu tokiu mazu dalyku, kuriu anksciau nemokejau :rolleyes:

Atsakyti

Sarange  :super: 

O sita kas nors meginot Anyksciu siulinej uzsakyt internetu?kazko nereaguoja i mane visa diena. Tiksliau atrase ryte kad taip yra tu siulu ir viskas, tyla. Zinutes perskaito ir jokios reakcijos. Cia jie mane taip igniruoja ar ten apkrovos tokios kad nespeja?

Atsakyti

Qqte pirmadieniais jie gal nlb dirba, tai gal iš namų skaito tik :)

Turi atrasyt, nors aš ryt eisiu popiet, jeigu ka skuskis. :) 

Atsakyti

Šarangiuk labai nenorejau taves apsunkint gi..meginau per fb uzsakyt . Nu lauksiu ryt gal ka pypteles

Atsakyti

Aš tai kažkaip negaliu skųstis patekimu pas gydytojus. Pas mus šeimos centre jei su temperatūra ir reikia nedarbingumo, tai be problemų priima. O jei šiaip tai kelių dienų klausimas. O dabar turiu sveikatos draudimą, tai išvis neatsidžiaugiu. 

Atsakyti

Liniuka o kokiam tu šeimos centre daba?

Atsakyti

Pašilaičių šmc. 

Atsakyti