Gal kas turi laiko uzmest aki i dillan? pastrigau ties priekiu. Numezgiau reikiama ilgi nugaros, susirinkau priekiui akis ir nebezinau kas toliau vyksta, tiksliau man ten per sudetingai parasyta
Rasyte - kaip tau su Dillon sekasi? Perpratai? Kaip vaizdelis?
Pastrigau ties priekiu
Kadangi siulai labai malonus tai ir procesas patinka tik erzina, kad stringu su tokiais aprasymais
Zombis dienom būčiau, jeigu naktim skaityčiau, baigėsi jau man tas etapas, nebent per atostogas pakvailioju, bet ne ilgiau 1 val. Jaučiu pareigą būt žvali ryte .
Man irgi tas pats, negaliu ilgai skaityti. Rašydama, kad naktimis, turėjau galvoje, tamsoje. Tarkim atsigulam, vyras jau nori miegoti, išjungia šviesą, o aš dar paskaitau jau visai tamsoje. Arba važiuojam mašina, jei aš nevairuoju ir megzt jau per tamsu, tai paskaitau. Arba vasarą kaime buvom su vaikais. Kadangi visi vienam kambary miegojom, tai irgi tas pats, išjungiam šviesą o aš dar paskaitau. Būdavom, kad ir užsiskaitydavau. Nors kaimas man drausmina. Ten, kur 7 ryto atsikėlusi jautiesi baisi miegalė, tikrai nesinori iki pietų miegoti.
kampukas mėtos ryto šviesoje
ir per pietus, tipo prašvito pagaliau turiu ilgėlesnį megztuką ;)
Olava, labai gražus spalvitetas, yapč tų rankovių . Ilgėlesnio megztuko man be galo reikia....
Rasyte, darausi pietus, spėjau tik užmesti akį, kad susirinkus akis darosi ta lateral braid, kurios video yra. Kur konkrečiau tau neaišku? Nes kai nemezgu kartu, tai sunkiau sužiūrėt.
Rasyte, darausi pietus, spėjau tik užmesti akį, kad susirinkus akis darosi ta lateral braid, kurios video yra. Kur konkrečiau tau neaišku? Nes kai nemezgu kartu, tai sunkiau sužiūrėt.
Nesuprantu kaip ten su tuo kaklu.. galvojau, kad susirinkus akis bus mezgamas kairys priekis, paskui desinys, kol susijungs i viena. Ka ten su tuo kaklu daryt? Kada ji nulaidyt. Nu garbe zodis, man ten per sudetingai parasyta. Arba mano anglu zinios ties mezgiminiais terminais zemiau plintuso
Tas braid daromas per visa ilgi ? nu vnz.. kosmosas
Olaiva, kokios spalvos tiktu ir man
Tai kiek aš supratau eiliškumas toks: 1)surenki akis per visą nugarą 2) padarai tą lateral braid per visą nugarą 3) mezgi set up row 4) dešinys petys 5) nulaidai nugaros kaklą 6) kairys petys ir toliau jį ir mezgi atskirai, paskui atskirai dešinį, kol ateis laikas sujungti.
Olaiva, nerealiai gražios spalvos.
Olaiva..... net nėr ką sakyt
Yr ką sakyt - norisi bendro vaizdo su galva . Ar Šarangę pavyko pafotkinti?
Eisiu į vakarienę su valdybą... stresas man. Ir nieko nebijau, visi faini, o vis tiek vidurius suka -tiesiog, kad vienai teks, nes kolegės nebus.... Va čia tai pajautrinta asmenybė lygioj vietoj...
Matau, iš streso net gramatika keista.
Skaniai pavalgyk, Restar ;)
Ommmm as nuo 14.30 VIS DAR poliklinikoj. Kiekviena karta prisimenu, del ko vaikus perrasiau kitur. Nuleidau krauja. Uz pusvalandzio galvosim, kaip mane gydyt, sake