Aha, Gadget, nuosava, kai kurias knygas nesvarstydama perku. Arba vyras . Nes čia gi Uvės autoriaus knyga .
Nžnau, kaip ta mano sveikata. 3 ar 4 paras laikosi tempa ties 38, net nenusimuša pilnai. Žinau, kad teoriškai iki 38 net nereikia mušt, bet tas šlykštus jausmas, kai visą odą skauda. Dabar lyg 37. Kosulys kankina.
Turėjus nuo Gyčio ospamoxo, geriu, bet vaizdas, kad niekas nepadeda. Na, šnd gyd dirba, vis tiek kažką daugiau sužinosiu.
qqte, spalvų mažai, nes FB rašo, ksd nebegamins to siūlo, tai likučius išsiparduoda.
Niuma, gal tau gripas koks.... Tai ospamoxas ir nepadės...
Aha, Gadget, nuosava, kai kurias knygas nesvarstydama perku. Arba vyras . Nes čia gi Uvės autoriaus knyga .
Stoviu eilėje skolintis ;)
Niuma, o ko tu nesėkminga savigyda užsiimi, ir dar vaistų likučiais? Aš, jei brendis su arbata nepadeda, einu pas gydytoją. Kaune gi ir savaitgaliais tų gydytojų yra, ne kaimas gi, kaip pas mane.
Gadget, gerai, gal perskaitysiu, kad jau pradėjau . Man gėda ir prisipažinti, keik mažai aš pastaruoju metu skaitau. Ir net nesinori. Bet ta knieti.
aš labai rimtai sau pasižadėjau šįmet gerokai daugiau skaityti. ieškau bibliotekos netoliese
ir gal reik į tą grupę užsiregint
Aš tai šiemet nieko sau nežadėjau dar. Turiu norų tik. Bus matyt, ar pasistengsiu juos įgyvendinti.
Gadget, gerai, gal perskaitysiu, kad jau pradėjau . Man gėda ir prisipažinti, keik mažai aš pastaruoju metu skaitau. Ir net nesinori. Bet ta knieti.
Žmonės, kurie supranta, kad būna nemegztitas, supras ir neskaititą.
Laba
Qqte, pasiunciau kvietima i ta knygu grupe fb
Parsisiunciau ir as terapija, ir dar nn knygu, bus i kelione skaitymui
Dar lb noreciau L.Kepler Hipnotizuotojo, bet nerandu
Mezgu..letai,bet su malonumu
Pdf tinka? Jei taip parasyk man fb savo emaila
Pdf tinka? Jei taip parasyk man fb savo emaila
Aciu
Qqte, pasidalijau su tavim epub Hipnotizuotojo
Oi, o norėjo tai Rasytė Rasyte, parašyk meilą, jei nori epub formatu