Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, Gadget, nuosava, kai kurias knygas nesvarstydama perku. Arba vyras :). Nes čia gi Uvės autoriaus knyga :).

Atsakyti

Nžnau, kaip ta mano sveikata. 3 ar 4 paras laikosi tempa ties 38, net nenusimuša pilnai. Žinau, kad teoriškai iki 38 net nereikia mušt, bet tas šlykštus jausmas, kai visą odą skauda. Dabar lyg 37. Kosulys kankina.

Turėjus nuo Gyčio ospamoxo, geriu, bet vaizdas, kad niekas nepadeda. Na, šnd gyd dirba, vis tiek kažką daugiau sužinosiu. 

qqte, spalvų mažai, nes FB rašo, ksd nebegamins to siūlo, tai likučius išsiparduoda.

Atsakyti

Niuma, gal tau gripas koks.... Tai ospamoxas ir nepadės...

Atsakyti

Aha, Gadget, nuosava, kai kurias knygas nesvarstydama perku. Arba vyras :). Nes čia gi Uvės autoriaus knyga :).

Stoviu eilėje skolintis ;)

Atsakyti

Niuma, o ko tu nesėkminga savigyda užsiimi, ir dar vaistų likučiais? Aš, jei brendis su arbata nepadeda, einu pas gydytoją. Kaune gi ir savaitgaliais tų gydytojų yra, ne kaimas gi, kaip pas mane.

Atsakyti

Gadget, gerai, gal perskaitysiu, kad jau pradėjau :). Man gėda ir prisipažinti, keik mažai aš pastaruoju metu skaitau. Ir net nesinori. Bet ta knieti.

Atsakyti

aš labai rimtai sau pasižadėjau šįmet gerokai daugiau skaityti. ieškau bibliotekos netoliese :B

ir gal reik į tą grupę užsiregint :hmm:

Atsakyti

Aš tai šiemet nieko sau nežadėjau dar. Turiu norų tik. Bus matyt, ar pasistengsiu juos įgyvendinti. 

Atsakyti

Gadget, gerai, gal perskaitysiu, kad jau pradėjau :). Man gėda ir prisipažinti, keik mažai aš pastaruoju metu skaitau. Ir net nesinori. Bet ta knieti.

Žmonės, kurie supranta, kad būna nemegztitas, supras ir neskaititą.

Atsakyti

Laba :4u:

Qqte, pasiunciau kvietima i ta knygu grupe fb :mirksiukas:

Parsisiunciau ir as terapija, ir dar nn knygu, bus i kelione skaitymui :bigsmile:

Dar lb noreciau L.Kepler Hipnotizuotojo, bet nerandu :oh:

Mezgu..letai,bet su malonumu :bigsmile:

Pdf tinka? Jei taip parasyk man fb savo emaila

Atsakyti

Pdf tinka? Jei taip parasyk man fb savo emaila

Aciu :wub:

Atsakyti

Qqte, pasidalijau su tavim epub Hipnotizuotojo  :rolleyes:​ 

Oi, o norėjo tai Rasytė    :oh:  Rasyte, parašyk meilą, jei nori epub formatu  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilingė: 07 sausio 2019 - 13:46