Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aha, ir aš noriu miagzt :B  nors mano mezginiai ir gaunas tokie.... nu ne itin :D  bet pats procesas patinka

esmi darbe.

kaip ir viskas normos ribose. bet tokios būsenos likti "ant visai" tai nenorėčiau....

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Tarsi neužtektos pačios tamsumų, paskutiniu metu vėl gan arti priartėjusių, tai perskaičiau Lace rekomenduotą Terapiją ir dar to pačio autoriaus Skeveldrą. :unsure:

Ar patiko?  :unsure:  Ar tave tokios knygos negerai veikia, stiprina pačios tamsumus?  :unsure: tada geriau rinkis ką nors šviesaus ir gero skaitymui  :4u: 

Vakar pabaigiau Rūtos naujai mezgamo megztuko apačios atnarą, šitą padariau su pratemptom akim - ir vėl visa abejonėse, kažkaip tokiems ploniems siūlams tas storokas rumbas  nedelikačiai atrodo, nors bangavimąsi ir suvaldė.  :oh: O jūs pratemptom akim mezgat 4 eiles ar gal užtektų dviejų? Aš kadangi pirmą kartą taip užbaiginėjau, tai dariau kaip filmuke rodė, t.y. 4 eiles. Bet gal būtų ir 2 užtekę, gal tada ir rumbas delikatesnis būtų.  :unsure: Tiesos akimirka paaiškės tik išplovus, nes šitas siūlas labai pasikeičia po plovimo.  :unsure: Beveik esu tikra, kad kažkurią atnarą reiks perdarinėti.  :)​ 

Atsakyti

O aš neradau tos knygos, kur jinai ten padėta?

Lace aš mezgui 2 eiles pratemptom

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 sausio 2019 - 10:27

Ar patiko?  :unsure:  Ar tave tokios knygos negerai veikia, stiprina pačios tamsumus?  :unsure: tada geriau rinkis ką nors šviesaus ir gero skaitymui  :4u:

Šiaip patiko. Bet gal nereikėjo dviejų iš karto. Šiek tiek per daug to netikrumo ir pasimetimo.

Atsakyti

O aš neradau tos knygos, kur jinai ten padėta?

Lace aš mezgui 2 eiles pratemptom

Reiks bandyti dar 2 eilių variantą  :unsure: Bus visos atnaros skirtingai užbaigtos, tada išskalbsiu ir rinksiuosi, kurias perdarinėti  :D 

FB yra tokia grupė - Knygu klubelis PDF EPUB AUDIO Formatu, turbūt reikia į ją pasiprašyti  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba :4u:

Qqte, pasiunciau kvietima i ta knygu grupe fb :mirksiukas:

Parsisiunciau ir as terapija, ir dar nn knygu, bus i kelione skaitymui :bigsmile:

Dar lb noreciau L.Kepler Hipnotizuotojo, bet nerandu :oh:

Mezgu..letai,bet su malonumu :bigsmile:

Atsakyti

matyt gal laiko reikia, nes negavau kvietimo

Atsakyti

matyt gal laiko reikia, nes negavau kvietimo

Gali but, kad adminas grupes turi patvirtint :unsure:

Atsakyti

qqte, cia uzmaciau nuolaidas 30 proc., gal tavo vaikinui tiks: https://www.siltassi...QQ6RM3Us8dS1XOs

As laukiu popietes ir vaziuosiu pas gyd. 

Vakar vyrui vakare sakiau, jei tavo zmona visa diena galejo, o nemezge, vadinasi jau jai visai blogai.

Atsakyti

Niuma ačiū

gaila spalvų mažokokai

kaip tau sveikata?negerėja?

man kosulys jau rimsta tai dabar gerklė, toks jausmas kad ten plaukai auga ir vis kas nors po kokį vieną staiga išrauna, net kvapą užima ir ašaros iš akių ištrykšta

mėginau papasakot jausmą vyrui tai jam nepažįstamas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 sausio 2019 - 11:39

Niuma - sveik  :4u: . TIkrai bloga būsena. Nors aš kartais dėl psichologinės būsenos nebegaliu megzti. Tuomet sakau, kad kai jau megsiu - reiškia, viskas grįžo į savo vėžes :). Vakar ėmiausi pagaliau skaityti "Močiutė perduoda linkėjimų ir atsiprašo".

Atsakyti

Restar, tavo nuosava ji?

Atsakyti