aha, ir aš noriu miagzt nors mano mezginiai ir gaunas tokie.... nu ne itin bet pats procesas patinka
esmi darbe.
kaip ir viskas normos ribose. bet tokios būsenos likti "ant visai" tai nenorėčiau....
Labas rytas
Tarsi neužtektos pačios tamsumų, paskutiniu metu vėl gan arti priartėjusių, tai perskaičiau Lace rekomenduotą Terapiją ir dar to pačio autoriaus Skeveldrą.
Ar patiko? Ar tave tokios knygos negerai veikia, stiprina pačios tamsumus? tada geriau rinkis ką nors šviesaus ir gero skaitymui
Vakar pabaigiau Rūtos naujai mezgamo megztuko apačios atnarą, šitą padariau su pratemptom akim - ir vėl visa abejonėse, kažkaip tokiems ploniems siūlams tas storokas rumbas nedelikačiai atrodo, nors bangavimąsi ir suvaldė. O jūs pratemptom akim mezgat 4 eiles ar gal užtektų dviejų? Aš kadangi pirmą kartą taip užbaiginėjau, tai dariau kaip filmuke rodė, t.y. 4 eiles. Bet gal būtų ir 2 užtekę, gal tada ir rumbas delikatesnis būtų. Tiesos akimirka paaiškės tik išplovus, nes šitas siūlas labai pasikeičia po plovimo. Beveik esu tikra, kad kažkurią atnarą reiks perdarinėti.
O aš neradau tos knygos, kur jinai ten padėta?
Lace aš mezgui 2 eiles pratemptom
Reiks bandyti dar 2 eilių variantą Bus visos atnaros skirtingai užbaigtos, tada išskalbsiu ir rinksiuosi, kurias perdarinėti
FB yra tokia grupė - Knygu klubelis PDF EPUB AUDIO Formatu, turbūt reikia į ją pasiprašyti
qqte, cia uzmaciau nuolaidas 30 proc., gal tavo vaikinui tiks: https://www.siltassi...QQ6RM3Us8dS1XOs
As laukiu popietes ir vaziuosiu pas gyd.
Vakar vyrui vakare sakiau, jei tavo zmona visa diena galejo, o nemezge, vadinasi jau jai visai blogai.
Niuma ačiū
gaila spalvų mažokokai
kaip tau sveikata?negerėja?
man kosulys jau rimsta tai dabar gerklė, toks jausmas kad ten plaukai auga ir vis kas nors po kokį vieną staiga išrauna, net kvapą užima ir ašaros iš akių ištrykšta
mėginau papasakot jausmą vyrui tai jam nepažįstamas