Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jurgitak, 35 eurai viza.

RF nelabai mane vilioja :D 

O ir kažkaip šiuo metu baisoka planuot man ateitį. Prisiplanuoji žmogus ir bac-galva susisuka...

baigiau bomžpakį. ai. Kam aš jį mezgiau. atnaras kito siūlo primontavau, tai išvis kaimietiškas gavos. Ale išskalbiau. Kartais galutinis vaizdas padėtį pataiso...

o dabar pasidėjus Merigold aprašą ir derinu drakiaus guolį....

sergančioms :4u:​ 

Atsakyti

baigiau bomžpakį. ai. Kam aš jį mezgiau. atnaras kito siūlo primontavau, tai išvis kaimietiškas gavos. Ale išskalbiau. Kartais galutinis vaizdas padėtį pataiso...

Kažkaip noriu pamatyt :bigsmile: man kažkodėl tas tavo mezginys visai gerą ir malonų įspūdį buvo palikęs  :ax: nu kad klientūra pas tave išranki, tai čia kits klausimas  :D 

O "kaimietiškumas" tai labai priklauso nuo to su kuo nešiot :hmm: džinsai, šiaip kelnės, sijonai  :rolleyes: 

O aš megzt baigiau savo šedevrą, įsiūsiu antrą ranovę ir bus kaip Ristinai :D jokios kritikos negirdėsiu  :D 

Atsakyti

Man tai užvalkaliukas taip smagiai mezgasi. Iš to smagumo net pamiršau, kad priekyje žadėjau kokį cinkelį įmontuot :B​ Prisiminiau tik vos ne įpusėjus priekinę dalį. 

Atsakyti

Nite-bomžpakį sau mexgiau😁

užvalkaliuko nenagrinėjau, bet iš pavadinimo sprendžiu, kad ten tiesiog stačiakampis su kaklo iškirpte ir rankovėm. Tai visas smagumas,  kad galvot nieko nereik. Na ir siūlas būt gerai malonus

Atsakyti

Liniuka is ko mezgi?rasto jokio nededi?

As sian nei akelytes nepamezgiau dar

Atsikelem, pusryciavom, tada i baleta su vaikiu ruosemes

Grizau ir prie puodu iki dabar

Ir dar nebaigiau

Vaiks popierius krauste ir atrado spalvinimo knygele kur as jam ana karta is Italijos parveziau

Ech dar labiau vaziuot noras sukilo

Mb tai rado uz 48 eurus i Londona balandzio 8-11  😊

Namie sm skaitau plansetej, retai kada is telefono, darbe kompe

Atsakyti

Nite-bomžpakį sau mexgiau😁

Žinau  :D

Aš prisimenu pirmą versiją su pyne, kurį kažkuriai dukrai neįtiko  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O va Londonas man visai nepatiko :D

nors ir pavedžioti/-žioti buvom, ir miuzikle buvom. Bet vėl ten nuvykt noro nėra.

Rankoviauju. Ilgas reikalas.

Atsakyti

užvalkaliuką su padryžuotom rankovėm turiu ir aš.reiktų pagarinti tik :)

48428287_2034726069907449_31969507248649

Atsakyti

Qqte, iš rogutinio kašmyro dvigubo. 4 nr virbalais, tai sparčiai einasi. Tik nebus labai jau oversize. O gal bus. Kas čia žino :D​ 

Atsakyti

Oho nesigauna skystas?man ir treciukais dvigubas eina normaliai Koks plotis puseles?   Niuma nu tai kompanija neteisinga ryskiai papuolė😆

As tai bet kur vaziuociau su sekta

Pvz į Rygą, kad ir autiku (nu gi zinom ten tokiu parduotuviu yra.. 😆)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 sausio 2019 - 19:25

Oho nesigauna skystas?man ir treciukais dvigubas eina normaliai Koks plotis puseles?   Niuma nu tai kompanija neteisinga ryskiai papuolė😆

As tai bet kur vaziuociau su sekta

Pvz į Rygą, kad ir autiku (nu gi zinom ten tokiu parduotuviu yra.. 😆)

78 cm. Skystokai gaunasi, bet išskalbus pasipučia ir visai gerai atrodo.

Aš apie Rygą irgi pagalvojau. 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20190106-201344__01.jpg   366,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti