Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina o tu ta zakardini megztuka pagal recepta koki mezgei ar pati skaiciavai?

Nuo apacios ar nuo virsaus?

Buvau prikaupusi visokių raštų, ir netgi pagal vieną raštą bandžiau megzt.
Rašto buvo per daug, megztinis tam buvo per mažas, t.y. "koketka" per trumpa.
Tad įvyko improvizacija.
Treysta https://www.ravelry....library/treysta

Neskaičiavau nieko :rolleyes:
Siūlas storas - Drops Nord (gal, jau neatmenu kaip vadinasi).
Mezgiau nuo apačios. Po sulaužytos rankos labai reikėjo kažko paprasto, mankštai. Tai ratu nuo apačios nuvariau kūną. Ir palikau iki kol galėsiu paraštuot.

Mezgiau kaip eilinį lopapeysą.
Po detalių sujungimo kažkiek pamezgiau nugarą trumpintom eilėm. Ir raštavau.
Vsio :mirksiukas:

Atsakyti

Waidaw, aš buvau neseniai MO. Nepadarė įspūdžio :B​  Bet gal čia tik aš šiuolaikinio meno nesuprantu. 

Atsakyti

Aš šeimai irgi anonsavsu savo norą su mezgėjom pasibastyt. Leidimo neprašiau :).. Aš tik vasario 20-22 Rygoj komandiruotėj būsiu, daugiau planų neturiu, nebent sudėtingas darbinis laikotarpis būtų, kai beveik neįmanoma ištrūkt, pasitaiko tokių... Siaubaz, šiandien vien nesąmones valgau ir torto šmotą nuodėmingo...Bet laiminga, kad jau visi šventimai baigti kol kas. Anyta primena apie progą sausio pabaigoj, bet esu linkusi ją ignoruoti  :B. Va, nuo 18-mečio šventimo nepavyks išsisukti turbūt. . Neturėjau virbalų šiandien :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 sausio 2019 - 22:38

Lace, kai papasakosiu apie šaliką, jis tau iš kart žeurei ims nebepatikt :D

Nu žinok žeurei jis mane užkabliavo, tiek, kad net esu pasiruošusi antros adatinės atsiprašyti ir dar kartą pamėginti ją prisijaukinti dėl tokio reikalo.  :B 

Vakar įvyko mano “pirmas kartas” - megztuko kaklo atnarą adata užbaigiau.  :rolleyes: Pasirodo, kad nieko ten sudėtingo. :)  Bet dabar visa abejonėse - siūlas netamprus, o dar išvaškuotas mašininiam mezgimui, tai kraštelis garbanojasi.  :unsure: turiu nedidelę viltį, kad išplovus vaizdas pagerės.  :unsure: o jei ne, tes prisiminti senovinį dvigubos priketliuotos atnaros būdą.  :unsure: Apačios atnarą pabandysiu su tom pratemptom akim paskutinėse eilėse padaryti, bet ten yra pločio rezervo, o vat kaklas toks tik tik galvai prakišti.  :huh2:  o ir tas mezgimas 1.75 virbalais iš netampraus siūlo  :oh: 

Atsakyti

Priedas  IMG_20190106_101410_569.jpg   172,47KB   0 Parsiųsta kartų

Rekomenduoju, tinka šeimos išvykoms Latvių NOBT.

Aš jau mezgu, po čirvinių blynų ir kavos  :wub:

Atsakyti

Ryt kelionė pas gyd suplanuota. Savijauta ties plintusu. Jauciu gausiu mezgaminiu atostogu.

Atsakyti

Tos pratemptos akys man tai tikrai pagelbėja nuo to garbanojimosi ir kažkokio palaido krašto, Be to tas kraštelis tada toks pastorėja.

Atsakyti

Čirviniai blynai su aguonomis bei citrinos žievelę ir pas mane buvo. Tada numigau po pusryčių. Reikia pietus gamint... Ir jau temsta... Miego norėjom aš nedingsta. 

Atsakyti

Restar, man nuo ligos, bet ir aš miegapelė pasidariau. 7 val suvartojau vaistų dozę, už valandos nulūžau. Kai prabudau, jau gerokai po 12 buvo.

Net mezginys nedžiugina, nebuvau dar virbalų pasiėmus. MB išvežė mažių pas mamą- pasikvietė paatostogaut. Namie decibelų pamažės. Ir man nereikės parsivedinėt iš darželio.

Atsakyti

Sveikos!

Vakar skrydžių bilietus žiūrinėjau, tai vasarį iki Bergamo galima už 18 eurų nuskrist. Iš ten iki Venecijos karnavalo 3 valandos traukiniu. Tik nežinau kada tiksliai karnavalas.

O jei gvildenant kelionės mintį toliau, kiek ilgai, kaip toli? Pavasarį ar dar žiemos metu? Skrist ar automobiliu važiuot? O gal autobusu, traukiniu? Kai parašiau traukiniu - į Sankt Peterburgą, tik nežinau kiek viza kainuoja.

Atsakyti

Niuma, mobilus nevisada refrešina puslapį automatiškai, todėl ir pamatai žinutes po paskelbimo, kai puslapis atsinaujina. Šiaip įdomu. Kiek jūsų temą sekate ir skaitote kompiuteryje? Dabar galvoju, kad namų kompą paskutinį kartą buvau įsijungusi gal tik rugsėjį, kai nuotraukas reikėjo sukelt.

Atsakyti

Jurgitak, telefone yra riesta rodyklė, kuri refresho funkciją atlieka.

Aš darbe iš kompo skaitau. Namie- iš telefono. 

Atsakyti