Nu dėl laiko tai man netinka pati vasario pradžia, nes komandiruotė Osle ir kažkada kovą, nes važiuosiu į Izraelį, bet susiplanuosiu tik po poros savaičių.
O datas paderint?
Ir gyvent vienam dideliam bute kur nors sensmiesty
Taip ir darem Italijoj
Planas buvo - Barselona pamatyt....
Barselona kažkodėl mane nuvylė. Gal kad iš visų pusių visi svaigsta, tai ir lūkesčiai buvo užkelti. Roma, Madridas, Budapeštas, Viena, Paryžius, Praha daug labiau patiko.
Liniuka, chebra ne ta buvo
MB ka tik leidima uzsieniam suteike😎
Ristinos grozius tik dabar uzmaciau
Jeckau kokie vyrai 😍
Ir tas pasididziuotinas megztukas labai vertas pasididziavimo.O uzsakovas patenkintas?
Ir tas pasididziuotinas megztukas labai vertas pasididziavimo.O uzsakovas patenkintas?
O taip. Patenkintas.
MB kaimietišku išvadino. Bet ką jis išmano
Ilgai rinkau spalvas, kad tiktų/patiktų ir derėtų.
Juk jei nepatiks vaizdas, tai nervuos kiekvienąkart matant
Kažkodėl labai sudėtingai įsivaizdavau. Lengviau buvo numegzt nei vis apie tai pagalvot.
Dar labiau didžiuočiausi savim, jei būčiau iš plonesnio siūlo mezgusi.
Bet bus dar tų pirmų kartų
Labai geažūs Ristinos kūriniai
Tą megztuką ir aš mielai nešiočiau
Ristina, gražūs tavo bernai Ir megztukas superinis O šaliką norėčiau iš arčiau apžiūrėti kažkoks paprastai nepaprastas - man tokie dalykai labiausiai patinka gyvenime. Gal net nusikopijuot norėčiau
O man savo gelytes teks ismest ko gero nu neguli gerai ir viskas
Ristina o tu ta zakardini megztuka pagal recepta koki mezgei ar pati skaiciavai?
Nuo apacios ar nuo virsaus?
As noreciau vis dar megztuko zakardintu virsum bet bijau vel uzsiraut ant tokio kaip tas aprasymo o pati neturiu kantrybes skaiciuotis platinimus su zakardais
Lace, kai papasakosiu apie šaliką, jis tau iš kart žeurei ims nebepatikt
Tokie šalikai man jau kelinti metai juos mezgu, bet vis nenufotografuoju.
Megztas dviem adatinėm.
Plonas, megztas iš 3-jų gijų.
Nesiraito
Viena pusė su tais "dryžiukais", o kita beveik "lygi".
Rusiškai tas mezgimo būdas vadinasi "репс".
0.jpg 422,11KB
0 Parsiųsta kartų
0.jpg 274,95KB
0 Parsiųsta kartų
Ristina, gražiai išpuošus bernaičius. Bet jau užsaugę kokie
Aš pernai kamštį po anginos tokį turėjau, kad negirdėjau nieko ta ausim. Irgi galvojau purškalu išsiimsiu. Ir ką, nieko nepagelbėjo. Tik sesutė sakė, kad gal kiek suminkštino labiau, kad greit išsiplovė. Liniuka, gal ir pas jus poliklinikoj sesutė plauna, o ne LOR? Nes pas mus ne visuomet pas LOR siunčia, kad kamštį išplaut.
Pasivažinėjom traukiniu iki sostinės ir atgal, vaikams atrakcija
Penktadienį vėl į sostinę į MO muziejų. Gal kuri buvus? Patiko? Darbas kultūrintis siunčia