Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Taip, Augustui po keturių mėnesių bus trylika :)

Su faktu, kad teks fotografuotis, buvo supažindinti dar pernai :D tad ožių šiandien nebuvo.
Iš tos laimės, kad neteks "kovoti", net fotiko nustatymus pamiršau pakeist :oh: per šviesios foto.

Atsakyti

qqte sveik  :4u: 

Atsakyti

Ristina  :clap:  

šimtą kartų girdėtą frazę pakartosiu- svetimi vaikai greit auga  :showoff:  :didis: 

Atsakyti

Ojjj, Ristina, kokia čia kritika gali būt :blink: teisingai savim didžiuojies  :4u: 

šimtą kartų girdėtą frazę pakartosiu- svetimi vaikai greit auga  :showoff:  :didis:

Man ir savi pavaro :lol: Kieno su pieniniais ūsais, o kieno barzdotas  :lol: 

Atsakyti

Norėjosi tikrai perklausti ar skaičiuose pati nesusipainiojai? Oho kokie vyriškiai, o ir megztukai Oho!!! O ir šalikas Oho, taip viskas girtina, kad net baisu ar nebus per saldu😊

Atsakyti

Ristina, gražios nuotraukos, gražūs broliai ir gražūs mezginiai. :D

Antra diena keistai jaučiuosi. Vakar jau galvojau sirgsiu. Ir truputį baisu buvo, nes dvi kolegės iš mūsų skyriaus labi rimtai gripu serga. Vakare ir man  buvo vos vos temperatūros. Šįryt atsikėliau, lyg ir nieko, temperatūros nėra, bet kažkokia keista savijauta vis tiek.

Paskaičiau Inky aprašymą. Mane domino, kaip ten šonai platinti. Tai kiek ten daug prideda akių. :blink: O atrodo ne tiek jau ten ir išplatėja. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 sausio 2019 - 14:52

Augusto aprėdas - ne mano darbas :rolleyes: šis vaiks dar "nuogas" :blink:  :oh: 
Tik šalikas mano. Kažin ar nešios.
Nežinau ar visiems, bet mano paaugliui šalikai, kepurės, pirštinės - kažkokie nesusipratimai :D

Atsakyti

Mano septyniolikmetis šiemet irgi baisiai sukaitęs, vaikšto be šaliko ir atsilapojęs. Vos įkalbėjau žieminę striukę pasiimt, nes vaikščiojo su tokia rudenine, ji vos vos pašiltina, bet visai plonytė. Kažkaip vyresnieji ant šito per daug nekvailiojo, visada rengdavosi atitinkamai, kai šalta

Atsakyti

Ristinos bernai kataloginiai :wub:

Kerpena, Inky akių daug dedasi tik palei pažastis, o einant žemyn tik po 8 akis kas 5-10 cm. Manau, tiktų tau toks modelis.

Dėl kelionės reiktų tiksliai nuspręst, kas važiuoja ir pamedžiot gerų bilietų kainų. Manau, iki 50 eur būtų liuks :hmm:​ 

Atsakyti

Ojjj, Ristina, kokia čia kritika gali būt :blink: teisingai savim didžiuojies  :4u: 

Man ir savi pavaro :lol: Kieno su pieniniais ūsais, o kieno barzdotas  :lol: 

maniskiui uz  pora men  jubiliejus, ir  jau  trecias jo gyvenime :) 

Atsakyti

Dėl kelionės reiktų tiksliai nuspręst, kas važiuoja ir pamedžiot gerų bilietų kainų. Manau, iki 50 eur būtų liuks :hmm:​ 

O datas paderint?

Ir gyvent vienam dideliam bute kur nors sensmiesty  :wub:​ 

Atsakyti

Ristina, megztinių nematau, bet jau bernai neraliai gražūs, :wub: o vyresnelis tai išvis tokio suaugimo  :blink:

Turejau truputį svečių, tai pavargau malt liežuviu ir virtuvej suktis, nors realiai nieko ypatingo nedariau tik pietus. 

Atsakyti