Laba. Purskalas vadinas vaxol. Ar padeda nezinau. Kai saviskiui itarinejau kamsti nupirkau, bet nepastebejau kazko ipatingo.
Yra pigesnis vaxitin. Bent google taip sako
Dėl kalio trūkumo žinau, kad širdis permušinėja. Dėl galvos skausmo- nesusidūrus.
Bet gal visa bendra savijauta tavo tokia, kad pastiprint reikia? Plius, turbūt grynam ore irgi nebūni? Dar MB visada sako, reikia daug vandens pagert, kai jam galvos skausmas būna, nes jis nemėgėjas vandenį gert. Aš pati daug geriu, bet jei sumažinu- irgi jaučiu trūkumą.
Degančios žvakės ausyse skamba beveik šamaniškai
Balionus išbandysim. Į polikliniką labai nėr laiko vaikščiot, nes gi turbūt reikėtų pirma pas šeimos gyd. siuntimo, tada į kitą polikliniką procedūrai Vaikystėj tai man dažnai tekdavo atkimšinėt, užkimšdavo nosį ir reikėjo sakyt šokoladas ir ties A kažką ausiai darydavo.
Aš geriu K+Mg ir vit D geriu, gyd.paskyre. Mano kalis pomažis, jau prieš operacija buvo, bet nieko nejutau, ligoninej dar nukrito, bet ir lašino ir geriamą geriau, bet išleidžiant iš ligonines vistiek buvo 3,8. Dažnas wc lankymas ir inkstai dar valosi nuo chemijų, tai ir neužsilaiko matyt... RAŠo, kad gali būt silpnumas, žarnyno veikla sutrikuS, raumenu sukimas irgi gali but, praeitą savaitę suke viską kaip tik, praejo, šita sav.tiesiog pabundu su galvos skausmu, įkalu rožinę tabletę ir tada visa diena ramu. Gal ir šiaip skauda, ką aš žinau, bet ramiau, kai žinai nuo ko
Ta procedūra, kur kažkokį žodį sakant kažką daro, yra ausų prapūtimas. Jį dato ne nuo kamščių, bet kažkaip ten po uždegimų būna bugnelis įtrauktas. Prisimenu vienas vaikas labai stipriai negirdėjo, tai po tos procedūros iš karto atsistatė klausa.
O kamščiams tirpint man irgi yra patarę peroksido palašint kelias dienas.
Labas ;)
bernų fiesta
Pažadų megztinis man labai gražus. Ir netgi didžiuojuosi savim jį numezgusi tad jei kam negražu - kritikos tiesiog negirdžiu
4.jpg 164,61KB
0 Parsiųsta kartų
5.jpg 175,83KB
0 Parsiųsta kartų
O čia dvylikametis su pieniniais ūsais
10.jpg 397,32KB
0 Parsiųsta kartų
7.jpg 114,79KB
0 Parsiųsta kartų
Broliai šaunuoliai
6.jpg 152,42KB
0 Parsiųsta kartų
Labas
Cepelinai uz, nu tiks ir blynai kaip Ristinai, svarbu kompaanija
Ir uzusieniu noreciau, bet nesu tikra ar kas isleis
Sokau sokau ir dainavau vakar daug, parsivilkau po 3 nakties
Sian toliau kosau ir bijau kad be antibiotiku neisisuksiu
Nuo ausu kamsciu mb kazkoki buvo nusipirkes vaistinej tirpala, ne purskiamas bet palasini ir atseit istirpsta tas kamstis
Lyg padejo, seniai cia buvo