Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, o tavo naujam kieme daug mašinų telpa?

ir noriu pasimatuot tavo suknelę :rolleyes:​ 

Atsakyti

Liniuka, o tavo naujam kieme daug mašinų telpa?

ir noriu pasimatuot tavo suknelę :rolleyes:​ 

Nu daug tai netelpa, kokios dvi :B

O į suknios matuotuves visada prašom :4u:​ 

Atsakyti

Norėt ir aš noriu...ir to ir ano... Bet norėt gi ir nedraudžiama :)

Atsakyti

Jeigu apie meniu, tai cepelinų gali tikrai nebūt :). O kad Ristina nori, tai man labai smagu  :wub:​ . 

Atsakyti

Rasyte, tik dabar radau sita prailgintos nugaros nuoroda, bet gal ateity pravers dar:

http://womanknits.ru...QpZTY1O_SX30onY

Pas mane ligonines palata. Po visu Kalediniu pasivazinejimu pas mociutes mazius buvo sukarsciaves, paskui Vilius (trumpai), paskutines dienas- as pati. Atostogu pabaiga su vaistais. O dar dabar ryte Gytis pasake, kad su viduriais problema..... ooommmm... kvepuoju....

Kuna tikiuosi siandien baigt :)  Liks rankoves ir apykakle.

Atsakyti

P.S. ne pirma karta pastebiu, kad SM ne visus postus parodo laiku. Pvz. Restar postas tik dabar atsirado, kai parasiau, o nei vakar, nei ryte jo nebuvo, nors pagal laika matau, kad vakarykstis. Ir kartais skaitant kazka, jei griztu puslapi-kita atgal, buna, kad uzmatau atsiradusiu postu. Neatkreipet demesio?

Atsakyti

Miglei po paskutinės slogos ir ausų uždegimo užsikimšo ausys, įtariu kamštį. Kažin tik poliklinikoj gali atkimšt ar ir namų sąlygom įmanoma :hmm: Lyg ir mačiau kažkokio purškalo reklamą :hmm:​ 

Atsakyti

Liniuka, paklausk vaistinėj. Tų kamščių tirpdymo reklamų aš irgi mačius esu.

Atsakyti

Restar postā tikrai mačiau vakar vakare :)

Atsakyti

Labas rytas,

Liniuka, Luknei buvo, atkimšo poliklinikoj, bet yra visokiu pratimu, pasiguglink, pvz balionus pust ar pan, tik mums to neuzteko, apie purskalus tai negirdejau. 

O aš pabundu su skaudančia galva visa sav.beveik, guglunau ar gali but nuo kalio trumumo, ale nerašo to... Uzknisa, nes man beveik niekada neskaudedavo galvos  :huh2:​ 

Atsakyti

Prieš gūdžius 10 metų dukroms ausis atkimšinėjau žvakutėm :blink: jojo-įstatai į ausį žvakutę ir uždegi, tipo ištraukia kamštį. Jau nepamenu ar veiksminga-bet pobaisiai atrodė. Čia buvo RF. Ten tokias pasiūlė vaistinėj

aš vakar skambinau gydytojai dėl padidėjusių leukocitų.Tai tas jai nesukėlė jokių įtarimų, ir pasakė, kad man galva sukasi dėl vit D trūkumo ir dėl padidėjusio TTH. Nu. Tuos rodiklius turiu nuolat, ale vat susisukt nusprendžiau tik dabar :hmm: 

Šarange, o tau tą kalį nereik nuolat ar bent tuo tarpu pasipildyt kažkaip?

Atsakyti

P.S. ne pirma karta pastebiu, kad SM ne visus postus parodo laiku. Pvz. Restar postas tik dabar atsirado, kai parasiau, o nei vakar, nei ryte jo nebuvo, nors pagal laika matau, kad vakarykstis. Ir kartais skaitant kazka, jei griztu puslapi-kita atgal, buna, kad uzmatau atsiradusiu postu. Neatkreipet demesio?

Būna. Nesuku galvos dėl to.

Labas ;)

Atsakyti