Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tvidinu  :wub:​ 

Atsakyti

gal labai užtrauki tas akis nukėlinėdama? nukeliant reik neužveržt kad būtų tas siūlas nukeltas tokio ilgio kokio išmegzta akis pločio būtų :) bet šiaip aš nelabai dabar daug stulpeliais užbaiginėju tai kiek mezgiau buvo normaliai, man net labiau patinka kai tas kraštas nesitampo smarkiai :)

turbūt, nes aš gi gan kietai mezgu :ax:

Man kaklo iškirptė vaikiškam megztinį turi normaliai tampytis, nes nugi ne šiaip galva, o galva su akiniais turi pratilpt :D

Taip, reikia ten labai pajaust ir tą įtempimą nukeliant išvirkščias akis, ir siūlo įtempimą užbaigiant adata - per daug nesutraukti, nes kartais tikrai gaunasi visai, kaip užrišta. Bet jei gerai atitaikai, tai labai gražus man tas kraštas. Aš siūdama adata nepritraukiu siūlo kietai, o dar kaip tik patampau, jau užsiūtą dalį ir kai matau, kad jau akys gražiai sugulė, nebelieka atsipalaidavusio siūlo, daugiau netraukiu siuvamo siūlo.

O aš kaip tik nemezgu nukeltų išvirkščių, bet kai "užsiuvinėju" tai taip normaliai pritraukiu siūlą :rolleyes:

Nu žo  :mirksiukas: , kiekviena galva savaip galvoja, o kiekviena ranka savaip daro :D

Atsakyti

Kupranugaris pristatytas!!! 

Madingos spalvos suknia pačiupinėta. Liuks!

Atsakyti

Gadget dar neprisidavė apie blic konjaką ir suderintus cepelinus :D​ 

Atsakyti

O, LIniuka dabar autobusu pasiekiama, ar ne Gadget? 

Cepelinai? Kada? Aš tai ką tik dar pasvaigau truputį, kad norėčiau pavasarį kokį savaitgalį kur paskrist su mezgėjom... Nes visai šeimai per brangu būtų, o viena papildomai gi galėčiau kur pailsėt nuo visų :). Bet visai viena nenoriu.

Atsakyti

kvykiu, Mantas ir katinas siurbia namus... Prisimine, kad siurblys nors ir prastai, bet siurbia.... Tai reikia ir katina isiiurbt, o tam ir siurbtis reikia, ir iurbli gaudyt, ir siukslese pasivoliot

Atsakyti

Gadget dar neprisidavė apie blic konjaką ir suderintus cepelinus :D​ 

Liniukos vyras yra tiesiog puikus. Sakė, nealkoholinius gėrimus pilstant jam dreba rankos ;) o bulves cepelinams pagatavas skust jau tučtuojau.

Atsakyti

Restar, varom į kokią Varšuvą?

Atsakyti

Davai cepelinus vasario pradžiai paplanuojam :mirksiukas:

Užsienis - už. 

Atsakyti

Aš už cepelinus :yahoo:​ . Užsienio noriu šilto labiau, bet tiktų bet kur, kur tik susiorganizuotume už gerą kainą :), šiuo atveju turbūt kompanija už vietą svarbiau :)

Atsakyti

Cepelinų noriu, ale įmonės balius 02.08  :hmm:  :unsure:​ 

Atsakyti

O aš... noriu ne cepelinų ... :rolleyes:
O pasimatymo su mezgėjom :D gali būti ir blynai :irnesakyk:

Atsakyti