ir tą sukimo jausmą esu apturėjus kelis kartus po kokį pusdienį
nusprendžiau kad gal kokios kraujagyslės užsispaudė
nu praėjo ir praėjo, bet jausmas eina sau koks bjaurus
A
Kerpena, kažkada buvai įdėjus foto kaip tapkutes mezgei, o fone sekimo schema. Kokio dydžio tavo?? Galvoju gal gautųs kokią iš kanceliarinių formų suklijuot
kas kokio dydžio?
Tas užbaigimas adata tai man pats geriausias video, kuris labai padėjo procesą įsiminti:
https://knittinghelp...ubular-bind-off
neperžiūrėjau visų tų jutubėj, ten gal ir gerų patarimų yra pradėjimui, užbaigimui, bet patį procesą man šitas video užfiksavo, dabar atsimenu, nereikia, kiek laiko praėjus vėl žiūrėti, kaip ten tas daroma.
Katuk, sakau, reikia siūlus išplaut, tai nebus makaronai kaip iš bomžpakio . Juokas juokais, bet gi daug maloniau megzti ir vaizdas iškart geresnis. O gal geriau perdažyk juos? .
Aš ta išgirstu - adata - ir vidurius susuka . O jeigu rimtai, tai tikiuosi, kad gal kada daugiau tam kantrybės turėsiu...
o man tai labai patinka tas užbaigimas tai visur kur stulpelis taip užbaiginėju
jei 2/2 tada perkiloju akis ir irgi taip užbaigiu, o galvojau neišmoksiu niekada
dar gražiau gaunasi kai pora paskutinių eilučių pamezgi išvirkščias nukeliant (jei ne apvaliai) ar kas antroj geras kas antroj išvirkščias (jei apvaliai)
A
kas kokio dydžio?
Tas užbaigimas adata tai man pats geriausias video, kuris labai padėjo procesą įsiminti:
https://knittinghelp...ubular-bind-off
neperžiūrėjau visų tų jutubėj, ten gal ir gerų patarimų yra pradėjimui, užbaigimui, bet patį procesą man šitas video užfiksavo, dabar atsimenu, nereikia, kiek laiko praėjus vėl žiūrėti, kaip ten tas daroma.
tas juodas schemos laikiklis
o man adata, jei ne siuvimo tai išvis paniką kelia
Nu vat o man tada gaunasi per mažai elastingas kraštas taip ir jausčiasi lyg įvertas nesitampantis siūlas
gal labai užtrauki tas akis nukėlinėdama? nukeliant reik neužveržt kad būtų tas siūlas nukeltas tokio ilgio kokio išmegzta akis pločio būtų bet šiaip aš nelabai dabar daug stulpeliais užbaiginėju tai kiek mezgiau buvo normaliai, man net labiau patinka kai tas kraštas nesitampo smarkiai
Taip, reikia ten labai pajaust ir tą įtempimą nukeliant išvirkščias akis, ir siūlo įtempimą užbaigiant adata - per daug nesutraukti, nes kartais tikrai gaunasi visai, kaip užrišta. Bet jei gerai atitaikai, tai labai gražus man tas kraštas. Aš siūdama adata nepritraukiu siūlo kietai, o dar kaip tik patampau, jau užsiūtą dalį ir kai matau, kad jau akys gražiai sugulė, nebelieka atsipalaidavusio siūlo, daugiau netraukiu siuvamo siūlo.