Nite, pagal ką tu 1x1 gumytės užbaigimą adata mokeisi? lyg ir buvai rodžiusi, bet neberandu Atrodo, kad bus mane šitas reikėjimas ištikęs smagu, kad vis dar turiu pirmų kartų
Saulė dingo
Plaukus išprausiau. bet foto biškį palauks.
Iš tiesų jaučiuos palyginus tikrai neblogai. Bet neramu šiek tiek, nes nu vistiek yra kažkokie keisti jausmai. Staigesnis judesys užneša ir vis suduria kažkur pakaušy. Kadangi kraujyje randama leukocitų, įtariu kokį tai uždegimą galvos srity, tikiuosi ne smegenų eisiu va skambint gydytojai, kad išaiškintų ir jei jau reiks, antibų išrašytų. Dėl vidinės ausies eisiu kitos savaitės vidury tik, kažkokiu aparatu tirtis
Bet megzti galiu-tai tikrai džiugina
Gadget-nu kepka tokia tikrai vyriška gavos
Nite, pagal ką tu 1x1 gumytės užbaigimą adata mokeisi? lyg ir buvai rodžiusi, bet neberandu Atrodo, kad bus mane šitas reikėjimas ištikęs smagu, kad vis dar turiu pirmų kartų
https://www.youtube....h?v=rXOn13MC_vA
https://www.youtube....FM_2wLsQ&t=529s
Šituos du pažiūrėjau ir gana buvo. Tas "žalias" paprasčiau atrodo ir aiškiau
Buvo spešl užsakymas, be bumbulo. Nes bumbulas po gobtuvu stringa. O gražiausios vistiek su bumbulais
katuk, baugokai skamba tavo savijauta mane kartais irgi užmeta, bet tik staigiai atsistojus iš tupėjimo būsenos. Aptemsta ir greit praeina..
Kerpena, kažkada buvai įdėjus foto kaip tapkutes mezgei, o fone sekimo schema. Kokio dydžio tavo?? Galvoju gal gautųs kokią iš kanceliarinių formų suklijuot
Gadget - faina faktūra kepkos per ekraną jaučiasi .
Katuk - negąsdink.Smegenų uždegimas - tai čia gi koks meningitas/encefalitas, brr. Nu gal tik ausis tau streikuoja, juolab, kad turi su ja jau patirties.
Waidaw - aš visą gyvenimą galvojau, kad čia normalu taip jaustis ir visiems taip . Tik suaugus sužinojau, kad toli gražu ne visiems. Viskas dėl jautrios centrinės nervų sistemos ar kažkas panašaus. Sykį kai šokau žadintuvo pažadinta, tai po poros žingsnių vos spėjau sienos nusitvert...
Saulės prašiau, o ne sniego... vaikam tai laimės, zurzia su rogėm varyt
Man dar kai angina būna, irgi dažnai aptemsta akyse. Net nebūna aukšta temperatūra.
Vilniuj visko yra ir saulės ir sniego
Sniego turim, tik saulė kaip atrodo pamiršom
Labas,
Kas jums sake, kad fotkinimui reik saules? Saule foto priešas, šviesa tai jo, draugas nr. 1.
Duona gavosi, valio! Bet kilo tai visą parą...
Restar, pašėriau, bet ne savo drakių
nu o ką ne visiems tas aptemimas staigiai atsistojus būna?
aš nėštumo metu išmokau kaip staigiai tą jausmą minimalizuot ir nenugriūt
įdomiau kad man kartais net sėdint būna sutemsta, bet dabar jau retai
Užtemimo jausmas daug kam būna. Man rodos tai pakankamai normalu. Tiesiog kraujas nespėja kartu su raumenis, dėl to staigi jo banga ir sukelia užtemimą bei ūžimą. Tą jausmą irgi pažįstu. Dabar man kiek kitoks jausmas. Lyg būčiau padauginus alkoholio ir akyse ne temsta, o viskas pradeda aplink judėt, dažniausiai sūkuriu sutrinka koordinacija, reik prisilaikyt. Ir dažnai tuo pačiu ir viduriuose sūkurys susisuka, dėl to pykina ar tiesiog šleikštulys užeina.
na gerai -užteks čia apie ligas
Susirinksu iš visų kampų to pieninio merino likučius bet įtariu vistiek neužteks mano bomžpakiui čia taip dukros užvadino, nes spalva ir ripsas daro mezginį panašų į makaronus iš to pakelio taigi, nelaimingi tie siūlai... bet gal sukombinuosiu atnaroms ką nors spalvoto....