Laba diena,
Limit tu mano klausimo apie kakluošalo raportus tikriausiai nepastebėjai?
Sveikos
Gražus LACE pabėgimo aprašymas. Ir NITĖS " kavosdabar" faaajnas.
Smagiausia, kad “kavadabar” neužilgo ir įvyko
Lace pabėgimas . O ne per daug Rūtai megztinių? Nerodei jos su burokėliniu tvidu - gal neprilipo? Truputį linksmina tavo nemeilė rudai .
Rūta mano megztinius tikrai nešioja (ir sunešioja) ir jais labai džiaugiasi. Tai labai smagu tada megzti.
Dėl burokėlinio tai net nežinau, per Kalėdas buvo trumpam apsivilkus, bet net nespėjau jokio kadro padaryti. Paskui ir mes, ir dukra išvažiavusi buvo, net ir nekalbėjom normaliai. Kažkada bandysiu prisikviesti ir foto padaryti.
Šiaip rudos aš tik drabužiuose nematau, o vat interjere - viena iš mėgiamiausių ir jaukiausių spalvų
aha aš pagalvojau kad Laces Rūta turi daugiau megztinių negu aš ko gero
Megztinių gal ir daugiau, bet jei tavo visas sukneles suskaičiuoti, tai vargiai kas tave pralenks.
Beje, šiandien mezgiminė meditacija prasidėjo 7.30
Džiaugiuosi, kad Katukas ne tik rašo, bet ir fotkina, reiškia, jau geriau jautiesi? Turiu pripažint, kad siūlai man matkelyje gražiau atrodo.... Bet tikiu, kad gyvai dar kitaip, nes siūlai tikrai malonūs.
Turėčiau ką fotkint saulei šviečiant, bet modelis mokykloj .
Pavydžiu, kas anksti ryte darbngos. O dar ir hobiais galit užsiimti. Aš bet kuriuo atveju tik vaakre sugebu pasiimti mezginį, net jeigu turiu laiko, tai jį kažkaip žudau, bet nesugegu susikoncentruot mezgimui...
Parodysiu ir išplautą, kur ir alpaka, ir Fabel pasipūkuoti teikėsi.
Va
Screenshot_20190104-111243__01.jpg 520,98KB 0 Parsiųsta kartų
sveikos
Su Naujais metais ;)
Atsiųskit ir į Kauną saulę Sniego gana
Gražiai primezgę
Pradėjau skarą megzt, pagal aprašymą mažoka gavosi, tai pusę išardžiau Kažkokia nekokybiška dundaga pasitaikė, tai storas siūlas, tai visai kaip plaukas
Primezgiau panos lėlėm suknelių, kuriam laikui ramu bus