Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Anykščiai irgi totali Laplandija. 

Šiandien aplankiau netgi siūlinę, chebra sako, oooo, kur tu buvai dingus??? Pasirodo, daugiau nei puse metu nemegzt baisus nuostolis siulinei ir drakiui :) 

Dar gi spejau ir aš nors vienam Kalediniam renginy sudalyvaut - mini krepšinykų :)

Atsakyti

Lace - ką nubrūžinai?

Rūtai žalią melanžinį paprastuolišką megztuką.  :rolleyes: atnaras virbalais megsiu, neprisijaukinu aš antros adatinės  :oh:  iš tiesų tai labai mane nervuoja mezgamas RUDAS Aušros megztinis - ir spalva, ir raštas, tai čia tokį “pabėgimą” susiorganizavau.  :ax: 

Atsakyti

Lace pabėgimas :). O ne per daug Rūtai megztinių? :D Nerodei jos su burokėliniu tvidu - gal neprilipo? Truputį linksmina tavo nemeilė rudai :). Aš irgi dabar jos beveik nematau, nors šokoladinis Qqutės kačmyro mėginukas ir kaimynų šokoladinis pudelis - nuostabūs. Ką tik prisiminiau, kad netgi pati buvau studijų metais nusimezgusi a la karamelinį oversizinį maišiuką būtent anglišku stulpeliu iš ... tiftiko :).

Šarange, siūlinę ik aplankei, ar ir apyvartą jiems padidinai? :)

Mano tai mašinos adatos sustumdytos, pagalbinis siūlas pakabintas, bet, jaučiu, kad ir šiandien nebeliks jėgų tam, nes didelio torto kepimas nusimato....Reikėtų va ryte išsikepti biskvitus, o vakare pertepti, bet kad dar tragiškai miegu....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 sausio 2019 - 08:51

Laba

Nezinau kur ten ta Laplandija... nes ziuriu i zole ir galvoju, kad amen mano krokams, jei dar sals be sniego.

Pagaliau penktadienis...  sunki savaite jau i pabaiga...

Atsakyti

Priedas  IMG_20190104_090721_471.jpg   46,99KB   0 Parsiųsta kartų

Imkit kavos, nenubudusiosios  :4u:

Gražus LACE pabėgimo aprašymas. Ir NITĖS " kavosdabar" faaajnas.

Baiginėju sūnui kepurę. Šiandien jis apsikabino ir sako "mama, būk ir vėl namie, kai aš sugrįšiu" ir ištrepsėjo į mokyklą.

Sirupas.

Yra tame sirupe ir aštraus padažo, ir deguto retsykiais pasitaiko, bet aš renkuosi dideles svajones ir laimę būti savimi, su savo mylimiausiais.

Atsakyti

labas rytas

aha aš pagalvojau kad Laces Rūta turi daugiau megztinių negu aš ko gero :D

o vakar dar pagalvojau kad labai daug skara alpakikės valgo ir ar tik savo užvalkaliukui paskui nepritrūksiu :hmm:

kolegė atanešė rudą šalį, prie įvaizdžio (smetoninių laikų kaimo mokytojos :D ) gal visai ir tiks :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 04 sausio 2019 - 09:28

aha aš pagalvojau kad Laces Rūta turi daugiau megztinių negu aš ko gero :D

Pagalvok dar kartą :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Baiges laisvadieniai, greit i darba :blink: o kablys nugaroj megzti Dillan, jau siulu malonumas ir svelnumas :wub:

Vakar isardziau ka buvau numezgus.. nuziurejau, kad noresis platesnio ,  pamirsau, kad mano siulai plonesni nei aprasyme :oh:

Atsakyti

Pabaigiau!!!

Tuoj saulėj pafotysiu tą savo perliuko anglionę tamsiai mėlyną su tamsiai mėlynu. Vakar net dukterėčia bandė nukaut nebainebaigtą, sakė GRAŽUUUYYYYY!!!

Atsakyti

Laba diena,

Na, kas baigėt mezginius, saulė šviečia, galit fotkint :D

Vakar sutepė apglostė mano mašinos dureles, šįryt puikiai atsidarė, bet... ir vėl neužsidarė :D Tik pusiaukelėj link darbo atsigavo :D

Atsakyti

Aha, or aš bandžiau pagaut redžio spalvas saulėj, bet vistiek sumeluotos mano akimis. Čia gal panašiausia Priedas  2019-01-04 10.47.56.jpg   220,51KB   1 Parsiųsta kartų dar keli rakursai margumo, bet kaip ir minėjau, ta raudona labiau turėtų būt burokinė ir ne tokia ryški, žalia irgi tokia į mėlynumą ir mažiau rėkianti Priedas  2019-01-04 10.48.56.jpg   217,89KB   0 Parsiųsta kartų kūną mezgiau kaitaliodama kamuoliukus, rankoves patingėjau, todėl tokiais aiškiais dryžiais ir su rankogalių tiuningu. Bet man patinka. Priedas  2019-01-04 10.49.48.jpg   220,25KB   0 Parsiųsta kartų biškį apsižioplinau, nes pradėjau megzti gerų akių raštu geroj pusėj, tai kaklas ne visai gerai raitosi. Bandysiu kiek apsitvarkyt prekinę savo išvaizdą ir apsirengus pafotkinti tai tiek

Atsakyti

Katuk labai fainas  :wub:  ir rankogaliai labai įdomiai gavosi  :D 

Atsakyti