Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas, mergaitės, su praėjusiom šventėm :4u:

Ingriga - užuojauta :4u: :cray:

Šarangėle, kaip malonu tave vėl mezgančią ir realiai , ir virtualiai matyti :wub:

Aš visas išsvajotas atostogas gydžiausi skrandį, matyt iš po lėkimo atsipalaidavau, ir parėjo vėl malonumai..O planavau per atostogas ir tą, ir aną padaryti, ech, o dabar dar nuo sausio 2 nedarbingumą 3 dienom pasiėmiau, gal pagaliau praeis.

Katukui ir visom negaluojančiom :4u: :4u: :4u:

Gražiai primezgusios :wub:  Linutės suknelė :wub:  Šarangės kompektukas ir šaliai :wub: Gadgetuko panelė :wub: Ligvitos darbai ir modelis :wub: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 03 sausio 2019 - 19:56

Žinokit, pastudijavau Dillon - šiuo metu ne man, nei tos trikampės iškirptės, nei iškilių siūlių nesinori. Visgi liksiu prie Redžio, tik reikia siūlus susimedžiot.

Leisiu ryt drakių į medžioklę, ką jau čia. 

Atsakyti

Ligvita, gi ten mozaikinio mezgimo tas kraštas. Kai vienoj eilėj mezgi vieną spalvą, kitą nukėlinėji, kitoj eilėj sukeiti spalvą ir nukeliamas akis. Aišku, reik pagal raštą skaičiuot kur kuri akis :) bet mačiau kažkur net LT info apie šitą būdą... tik jau nepamenu kur....

Atsakyti

Su naujais visas ;) aš kaip Nitė šiemet - džiaugiuos,kad bent šventės baigės ir mano maratonas darbų visokių šį mėnesį jau trečdaliu mažesnis :) nors mezgimas į tuos darbus nesiskaičiuoja, bet kepurę mamai beveik beveik baigiau! Kas kad biški vėliau nei buvo planuota....  :angel2:​  :angel_not: 

Atsakyti

Ligvita, gi ten mozaikinio mezgimo tas kraštas. Kai vienoj eilėj mezgi vieną spalvą, kitą nukėlinėji, kitoj eilėj sukeiti spalvą ir nukeliamas akis. Aišku, reik pagal raštą skaičiuot kur kuri akis :) bet mačiau kažkur net LT info apie šitą būdą... tik jau nepamenu kur....

Jo cia tinginiu zakardas, bet as iki jo taip ir neprisikasiau.... Kazkada buvo noras mokytis, bet mazesnis nei pauksciukams :(

Atsakyti

Pabiaugiau šiandien savo pažadą :rolleyes: :bigsmile:
Vyrs išvadino kaimietišku :B  :irnesakyk:

Vaikams pasakoju, kad ant LT žemės, kai kuriuose miestuose sniego yra. Netiki :D

Atsakyti

Pabiaugiau šiandien savo pažadą :rolleyes: :bigsmile:
Vyrs išvadino kaimietišku :B  :irnesakyk:

Vaikams pasakoju, kad ant LT žemės, kai kuriuose miestuose sniego yra. Netiki :D

Vis dar yra.

Atsakyti

Ristina, rodyk megztinį :4u: . Ir vežk vaikus į Laplandiją, t.y. Vilnių :D.

Ką reiškia anksti keltis, jau kokia valanda kaip lūžtu, bet dar filmukų per kompą paprašė, neturėjau jėgų atsikelti ir eiti miegot, dabar padėsiu kompą ir jau šliaušiu... Baisiai greit atėjo kraujo tyrimai. Feritinas, žinoma, žemiau žemutinės ribos :(.

Atsakyti

O O , vienintelis Vilnius ant Lt Laplandija?

Šiandien atostogavau, ta proga su dukros klase važiavau į edukacinę pamoką ir prie eglutės (waaaaauuuuu kagazu, kai apsnigta), paskui namue buvo  mergyčių cypaliukai (suaugęs namie - galima pasikviest draugių), pageidavimų koncerte buvo kiniška sriuba - done! Krč, gerai būti supermamma, bet sporto kluban nueit ir pamegzt laiko neliko.

Atsakyti

Kaunas irgi prie Laplandiju.

Atsakyti

Mażeikiuose šiandien visā diena taip pavasariśkai saulė švietė  :wub: ,ir sniego beveik visiškai  nėra

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 03 sausio 2019 - 23:10

Sveikos supermamos ir super mezgejos ir super nesidžiaugiančios švenčiu pabaiga :)

dar viena super mama siandien ledus is banano ir mangi susaldytu dare, mini spurgytes kepe  ir myluodama virna iš vyru bande raip susitarti kad ryte su džiaugsmu keltir reikia ir jei nori su mamyte pabuti daugiau, tai jos nebemusti ryte :)

mamos reikejimas tooks baisus paskutiniu metu, kad šiandien vakare atsisake is darzelio su MB eiti- sake sedes ir lauks mamos.... zodziu džiaugiuos kol reikia :) bet kas ryta galvoju kad reiktu ne tik vaiku gelbejimo tarnybu, bet ir tevu...: nes nu kiek gi gali mane musti....

kas čia Redžiui siulu iesko? As kaip tik trukstama kamuoliuka Drops air susimedziojau- per savaitgali gal baigsiu :)

Atsakyti