Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet jei ne viskas aišku, nori principą suprast, tai vis tiek turi paskaityt. O kol susirandi tas esmines vietas visoje rašliavoje...:)

Atsakyti

Dėl aprašymų. Tai jei vargina tokie ilgi aprašymai kam pirkt ir megzt pagal juos? gi ten paprastas tas megztinis, be aprašymo galima susigaudyt

Tai kol nenusiperki aprasymo, tol nezinai kaip jis parasytas.

O man pvz visokie mandresni mezgimai tai ner paprasta, reik kazkur mokytis, is paveiksliuko nesusigaudyciau :B

Atsakyti

tai bet kas ten mandresnio tam megztiny nesuprantu?gal kazkur kazkokio cinkelio neuzmaciau tiesiog

mane irgi šiaip nervina tie ilgi aprašymai nesiginčyju bet jei nežinau kaip megzt tai be aprašymo ir nesužinosiu :D

Atsakyti

Qqute, aš retai tą darau. Gal tik pernai kokius 2 sykius jau - tai dažnai. Nu, užsirašau antakius susitvarkyt ir daro, ką turi daryt. Šiandien išdrįsau paklausti, ar nėra kito būdo. Ta ir pasakė, kad vašku galima. Klausiu, kodėl nepasiūlo - tai sako, kad ateina moterys ir iškart prašo. O aš jokiu vašku nieko nesu depiliavusis, iš kur man žinoti. Kitą sykį gal prašysiu. Kaip suprantu, tai vis tiek skauda, bet trumpai ir vienu sykiu.

O dėl tų aprašymų, taigi tikrai kad nežinai, kiek bus prirašyta, kol nenusiperki. Kai kurie žmonės sugeba taip viską apsunkinti... Nors gal kam nors tai ir palengvinimas. Galėtų būti  2 versijos - tiems, kuriems reikia smulkiai ir bišį pažengusiems, trumpiau :). Trumpesnė versija - pigesnė :D.

Šiandien pažiūrėjus tas Dillon'as ir man lyg aiškus be aprašymo, bet ten kažkaip įdomiai siaurinimas į priekį sueina. Tikrai megsiu jį.

Atsakyti

tai tą šitą apačią ir skaitykit :) aš irgi niekad markerių trumpintom nedėlioju, nervina jie mane :)

Restar pamėgink tikrai vašku, nu man smarkiai mažiau skauda, bet gal dar ir nuo meistrės priklauso

Atsakyti

Bet, Qqute, Summer irgi tarsi viskas aišku, t.y. išmąstoma, Girfriends cardigan irgi lyg, bet skaitydama aprašymą visgi sužinai tokių mažų gudrybių, kurios padaro rūbą patogesnį, kažką išmoksti ateičiai, tai kartais visai verta nuo pradžių iki galo pagal aprašymą megzti. Gal ir ne visada. Bet yra dalykų, kurių niekaip nebūčiau sugalvojus pati.

Atsakyti

Dar yra viena priežastis-kai nesinori/nesigali galvoti/skaičiuoti :D  pačiai.

bet dažnai vistiek reikia perskaičiuot turimiems siūlams

Atsakyti

Vat summer man del skaiciuku reikejo, o bet taciau niekad nepirkciau ovz friday again arba childhood tos pacios autores

Nes nu friday tai kail pogonas realiai o childhood  tas pats summer tik su rankovem

O kai skaiciuot tingisi tai ilgi aprasymai ne trukumas kaip ir

Atsakyti

Žiema rimta ištiko-gražu,balta,bet tai tiek sniego tai gal ir nebuvo būtina.

Ilgi receptai manes negazdina.Eilėraščius mezgamuosius galiu megzt trim kalbom.nervų užtenka.

Rasyte,Ačiū už pasidalinimą

Atsakyti

Sveikos naujuos metuos :)

as tai vis dar pauksciukais sergu

31645136647_95faf7a225_b.jpg

Atsakyti

noriu megzt tokia skara, bet tingiu ieskot info uprantama kalba apie toki mezgima... 

Back_crop2.jpg

Atsakyti

o cia paskutiniai praejusiu metu darbai

45656749945_4da1242cc3_b_medium2.jpg

45543395405_e36329efd8_k_medium2.jpg

2018-12-27_11-34-44_medium2.jpg

46510302331_6bf99cd397_k_medium2.jpg

Atsakyti