Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit :4u: . Tu taip lengvai parašei, bet strioko, jaučiu, buvo... Gerai, kad laimingai baigėsi. Tai šviečiasi nauja mašina?

Katuk - tu irgi įkritai į tą patį serialą? Kelintam sezone/serijoj esi? Man irgi baisiai gerai su juo mezgėsi. Bet košmarai nekamuoja. Bent jau aš kol tik antram sezone, tai nieko labai baisaus ten dar nemačiau.

Atsakyti

Limit :4u: . Tu taip lengvai parašei, bet strioko, jaučiu, buvo... Gerai, kad laimingai baigėsi. Tai šviečiasi nauja mašina?

Katuk - tu irgi įkritai į tą patį serialą? Kelintam sezone/serijoj esi? Man irgi baisiai gerai su juo mezgėsi. Bet košmarai nekamuoja. Bent jau aš kol tik antram sezone, tai nieko labai baisaus ten dar nemačiau.

tai nieko ten baisaus ir nėra. aš ir nesapnuoju baisybių, tiesiog kažkokius labia ryškius mistinius varginančius. o kadangi  vistiek tas serialas toks senobinis, gal sakau, taip mano pasąmonę veikia. nes labia jau įsijautusi žiūriu :D

aš toli pažengusi. 6 sezoną įpusėjau. kaip suprantu, paskutinis.

norėjau kažkur iš vidurio klausimą užduot, bet supratau, kad nemačiusiom išduosiu svarbius momentus :D

Atsakyti

Tai jau tu toli :). Aš dar džiaugiuos, kad man daug likę. Po kiek serijų per dieną peržiūri normaliai?

Atsakyti

Tai jau tu toli :). Aš dar džiaugiuos, kad man daug likę. Po kiek serijų per dieną peržiūri normaliai?

įvairiai. vakar gal kokias 6 pažiūrėjau :D nes atsikėliau, pabimbinėjau, tada supratau, kad neturiu jokio veiksmų plano ir nuėjau ramiai pamegzti :D  dvi serijas pamezgiau, persodinau dvi gėles, pagamijau pietus, dar dvi serijas pamezgiau, pertraukėlę padariau ir vėl dvi serijas pamezgiau.

darbo dienom tai dažniausiai kokią vieną prieš miegą paspoksau

Atsakyti

Labas

As ir gundausi pradeti Dautono abatija ziureti :)

Limit  :4u: 

Atsakyti

Limit :4u:  labai nekaip susiskaite :unsure:

Atsakyti

Mano mašina iškiavo į automobilių rojų.. Gavau smūgį į savo duris iš šalutinio kelio. Tokia smagi mašinytė buvo, ką tik tech. pravaryta :(  Mano galva atlaikė, kaklas nelabai, šiandien visą šoną diegia. 

Megzt galiu ir valio!

Mano vaikas užpraeitą savaitę taip iščiuožė į pagrindinį kelią :oh: ir ten sutiko didelį visureigį :oh: jo mašina irgi keliauja į autorojų ...

Atsakyti

Mano vaikas užpraeitą savaitę taip iščiuožė į pagrindinį kelią :oh: ir ten sutiko didelį visureigį :oh: jo mašina irgi keliauja į autorojų ...

O vaiks kaip? :blink:  viskas gerai?

Atsakyti

Labos

Jubiliatėms  :4u: 

Limit  :4u:  Gal tikrai pasitikrink  :unsure: 

Nitei ir jos vaikui  :4u: 

Kas per avarijų laikotarpis... Manęs penktadienį irgi čiut 2 kartus nenunešė  :oh: Ačiū Dievui, kažkokiais angelais apstatė.

Baigiau savo dryžių, sukasi mašinoj. Pradėjau medvilnės kiauraraštį. Per vėlai baigiau žiemos mezgimo sezoną, beveik neturiu ką apsirengt pavasariui  :oh: Ir pavasaris šįkart 2-3 sav. anksčiau atėjo nei aš planavau.

Atsakyti

O vaiks kaip? :blink:  viskas gerai?

aha, gerai :) savigarba tik nukentėjo :D

Atsakyti

Priedas  20170220_180910.jpg   77,22KB   0 Parsiųsta kartųKazkaip..nusuko sonu

http://www.ravelry.c...qqte/bloomsbury

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 vasario 2017 - 18:47

Liniuka su  kastonais :)   mintinai zinau tik du gimtadienius  Liniukos ir Olaivos :D

:D

o aš žinau,kada Kukulio gimtadienis :B

baigiau twidinį,ipyliau niumos tirpalo,skalbiasi :) 771 gr twido,liko mazas kamuoliukas

paziurejus niumos FB is pajurio ir supratau,kur mano twidinis labai tiktu buti fotografuojamas-miske,kur nuo vejo apkerpeje medziai ir samanos auga,mmm...

sekantis bus Nojui megztukas,vis dar vyrisko rasto neissirinkau,bus siandien labai greitai issirenkamas jis,nes jau REIKIA :)

Limit  :4u: nueik persisviesti ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 20 vasario 2017 - 19:00