Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget tu jaaaaaaaau :blink:  :blink: as apakus,,puslapis atgal buvo tik pradzia :blink: tu cia kelinta pavara ijungus :D

Atsakyti

Jos gi mažutės. 19x2 tik.

Atsakyti

Bet darbas tai dyyyyyyyydelis :bigsmile:. Gerule mamka, gerule :victory2: . As tai jau viskas, man jau labanakt vaikuciai :oh: o taip zadejau pamegzt nuo dusios, nors pazastis jau pasiekiau. 

Atsakyti

Laba :4u:

Olaivos gražuolis megztukas :wub: Ir pirštinytė miela :wub:

Vaikai Kaune neužvedė mašinos, gerai, kad turi draugų, tai pagelbėjo ir laimingai grįžo namo.

Aš mezgu, mezgu taip užsivedusi, kad net pasimatuoti pamiršau :blink: :PNu kai sugalvojau, kad gal reikia, tai biškeli išsigandau, bet paskui pavariau iš akies savaip ir mezgu toliau, žiūrėsim kaip viskas baigsis, Saulė sakė, kad jei man netiks margumas, tai jai net labai tiks, tai tikiuosi kažkas gal net ir nešios :P

Atsakyti

15895794_1191512667553146_44490071888620Gdget, aciu uz rekomendacijas. Atostogu pabaiga,bet vaiku nei matau, nei girdziu: dingsta savo kambary ilgam.

Atsakyti

Labas :)

Smagu, kai gerą knygą rast padedu. Mačiau ir Olaivos krūvoj pažįstamą žuvytę zombį ;)

Darbai ir diddarbiai skaičiukais: moteriškos pirštinės 55 g pagrindinio siūlo ir 17 g moherio su alpaka, vaikiškos - 30 g +10 g.

Atsakyti
Sveikos, damos. Ech kaip gražu už lango... Juokiausi šiandien iš katino. Į lauką išėjo iš trečio karto. Vis dvejojo, ar į lauką, ar į dėžę. Laukas visgi nugalėjo. Olaivos megztukas labai gražus. Ir spalva tokia prabangi. Prie juodų kelnių turėtų puikiai atrodyt. Šiandien žiūrėjau laidą apie visokias grožio injekcijas. Visai susidomėjau. Aplink akis vaizdelis nebedžiugina... O ką jūs apie tai manot/žinot? Moteriški reikaliukai.
Atsakyti

saltis priverte imtis kojiniu mezgimo  . turbut sunui :)  siulas vilna su alpaka labai gerai traukiasi  ( veliasi). sbandytaant vyro  megztinio, kuris po triju skalbimu rankomis, grezimo masina, tapo megztiniu  teciui. ir mano maisine tunika irgi po trecio karto , tapo  megztiniu  ilgu man . tai likucius reiks i kojines suvaryt. tik  megzt milzino kojines reikia, kad gautusi tinkamas dydis ... kaip atspet :hmm:

tai va  nesektiska... nemezgiau nuo kaledu turbut . vakar  virbalus pasiciupau :D

Olaivos  megztukas nugriuviminis. ir tas naujas pasirinkimas sokanciu lapu, norus kirbina.

Gatgetas, pirstiniukus tik raito , raito...

Atsakyti

Labas. Šaltas laukas, šilti namai, tingisi pakrutėt... 

Soli, aš turiu kišenėtas dropsines iš alpakos ir iš šilkalpakės. Kažkada skundžiausi, kad šilkinė tįsta, tai va, po skalbimo susitvarko atgal kaip priklauso. Jei dabar rinktis, kokią megzt, vėl imčiau šilkalpakę, kritimas dailesnis ir prie kūno mielesnė. Nors aš ir alpaką nešioju laisvai... 

Silva rerum, sakot? Kažkaip turiu tris, dvi perskaičiau, trečios neprisiruošiau. Įtariu, prieš ją skaitant dabar jau dvi pirmas reikėtų pasikartot  :rolleyes:. Tai taip ir guli. Ir ketvirtos noriu, mėgstu rinkinius turėt pilnus. 

Atsakyti

Sveikos

Dirbu,dirbu, vakar sugebejau tik parejus paskaityti :oh:

Su Olaiva tai seniai reikejo nustoti draugauti :mad2: labai atimtinas megztuka :wub: mano tai verkia mezginys ant sofkutes  :cray: Rytoj isleidziu bendradarbe i metines, pirmadieni paprase uz kita sergancia padirbti. ir kodel didziausias kablys nugaroje kai negali megzt :frusty:

Ryte i darba vaziavau -24

Atsakyti

Ahoj..nu zinokit..dabar tik prabudau Puse nakties ta karalyste ziurejau Lego knyga ir maniskis turi, kaledu senis atnese, nu bais patenkintas vaikis, sulenda dienom ir krapstosi Liniuka zinai ir as vienu tarpu buvau susimascius kazka tokio, nu bet paskui kazkur isnyko tas vaizdelis katras nervavo..tai sakau palauksiu dar koki penketa meteliu gal  :unsure:  Pirstinukes ypac smulkias mezga didmames tik, pirstuotas dar... Nu ka keltis reikia..blynus eit kept ar ka...duona maisyt...tingiu

Silva rerum...pirmas dvi perskaiciau labai idomiai, ypac antra patiko, trecia esu ipusejus jau gal puse metu, niekaip nepabaigiu nors nesakyciau kad labai neidomi bet vis atrandu labiau kabinanciu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 sausio 2017 - 12:17

Labas

Šaindien aš irgi turėjau malonumo mašiną atisgramdyt.  :wacko:

Mūsų Luna labai susirgo, tiek nusivėmė ir nusividuriavo, kad vakar jau su krauju lašino. Tai vyras nuvežė pas veterinarą, tas prileido vaistų ir liepė šiandien atvežt. Bet vyras išvažiavo ir paliko tą malonumą man. O mano mašina šiais metais dar nekurta, kažkada lijo, paskui snigo ir užšalo. Tai  gerai, kad gerokai anksčiau išėjau patikrint, ar kursis, nes vos spėjau iki reikiamo laiko nusigramdyt. Gerai, kad užsikūrė, nors sunkokai, bet jau ledo kietumas buvo, po prakaitu visa buvau. :karsta:

Vakar vienas sūnus parėjo išleistas iš mokyklos, nes vėmė. Juokėmės, kad Luna užkrėtė. Šiandien jau nežinau, ar tik prisigalvoju, bet toks jausmas, kad ir man nelabai gera. Profilaktiškai pelynų prisigėriau. Brrr....

Mano kašmyrinis megztukas, kurį pirtyje mezgiau,  jau kaip ir artėja prie pabaigos. Per kalėdinių dovanų gamybą buvau labai užmetus, tai dabar vis pavyksta pamegzt. Bijojau, kad neužteks siūlo, bet panašu, kad dar ir liks truputis.

Silva rerum neskaičiau. Apie grožio procedūras nieko neišmanau, tai patylėsiu tuo klausimu. :blush-anim-cl:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 sausio 2017 - 12:28