Jooo, visiem vyram patinka lakuoti nagai
Ne visiems Emilis sako- negerai, jei ryškiai nusilakuoju. Pastelinėm spalvom leidžia
laba dieną,
nuo ryto su bruoliu padraugavau
Galų gale baigėsi sveika sugrįžus, mieloji Kasdienybe
O aš stebėtinai lengvai atvažiavau į darbą. Matyt, kas gali nevažiuot, tai ir nevažiuoja
Ooo, kokie žmonės Aš kaip tik kurią dieną pagalvojau, kad jau Nitė turėtų pargrįžti į sektą su sąlyga, kad šventės baigėsi
Jei tu darbe, gal kavos užsuksi?
rasyte, aš paskaičius suprantu, kad nuo tų dviejų žymeklių į išorę kiekviename šone kas keturias akis sudėti žymeklius trumpoms eilėms. Nors aš tai negaliu apsikęsti su tiek žymeklių, trumpoms eilėms ir taip gali matyti kur mezgi, bet tai čia man.
Ir dar pradžioje rašo, kad dvigubu siūlu apmest.
Sveikos-sveikinasi apsisvaigęs katukas, bandantis megzti. Situacija lyg ir gerėja, nors vaikštau kaip stulpas, kad tik galva nejudėtų.
Pagaliau bandau sutvarkyti Redį iki galo, iškalbus smarkiai pailgėjo rankovės, tai trumpinu ir dar bandau stabilizuot pečių liniją, kad labai neslystų nuo pečių. O tada gal nušvis kokia švieselė ir foto.
rasyte, aš paskaičius suprantu, kad nuo tų dviejų žymeklių į išorę kiekviename šone kas keturias akis sudėti žymeklius trumpoms eilėms. Nors aš tai negaliu apsikęsti su tiek žymeklių, trumpoms eilėms ir taip gali matyti kur mezgi, bet tai čia man.
Ir dar pradžioje rašo, kad dvigubu siūlu apmest.
Aciu
Vadinas ardau viena eile nes daugiau ir nepasistumejau, su drauge simta metu negirdeta valanda prapliurpiau
Katuk, sveikatos
Nite, welcome back nors sventems ir pati dingus buvau, tik stebejau viska is sono, pasireikst laiko neradau
Labas visoms. Pareinu ir aš po švenčių. Beliko tik sulaukti, kada herpesai panosėj ir ant lūpos sugis
Ingriga, užuojauta
Šiandien perpiet nuvežiau savo antiveryginį triptiką, arba, kaip mano mažasis pavadino, baro kolekciją, į rėminimo dirbtuves Įsivaizduojat, baigiau paskutinįjį dar pernai metais - gruodžio 29 dieną Dabar vėl esu be rankdarbio, čia toks liūdnesnis atvejis. Nes nežinau, ko noriu. Gal kokio Redžio, bet nežinau, iš kokių siūlų O gal kokio Boxy, bet irgi nežinau, iš ko, o ir nežinau, ar tikrai noriu Decisions, decisions...
Šilinge, tai megzk tą, kur dabar Rasytė pradėjo . Panašaus stiliaus ir tau tikrai tiktų . Kiek akim spėjau permesti, tai Kerpena lyg ir teisingai surašė. Man tai beskaitant kilo mintis, kad čia ypač pyp pyp "protingiems" amerikiečiams surašymas, kur būtina kiekvieną pirstelėjimą surašyt. Aš irgi nedėčiau nei vieno markerio trumpintoms eilėms...
Grįžau graži. Bet jau niekada tokia nebebūsiu, kai išsiplausiu . Dar netikėtai ir antakius susitvarkiau, oi, kaip man skauda, bet sekantį kartą kai susiruošiu, tai tikrąjį skausmą būnu pamiršusi, tik tą gerąjį jausmą, kai jie tvarkingi . Nagai tai beviltiški, bet aš nieko gero iš jų ir nesitikiu ir kitiems vilčių nesuteikiu .
Lace - ką nubrūžinai?
Nitės frazė tip top tokia, kokią aš seniau sakydavo. Visada laukdavau tik sausio 7 , kai nei sveikinti nieko nebereikės. Bet su sąlyga, kad ir per šventes nesikankinau, tai ir kasdienybė ne taip džiuginanti .
Va va.. Restar, sutinku del aprasymo padarymo.. nu viskas taip surasyta, o atrodo paprasta kaip 2 x 2. Bet kai pradedi skaityt, tai pasijauciu pradziamoksle ir nieko nebesuprantu .
Po truputi stumiuos i prieki, bet pradejo seimyna rinktis namo, tai reik eit duokle puodams atiduot, tada vel bus galima sifruot aprasyma.
Silinge, mezgam kartu Dillan
Kažkada testavime mezginio dalyvavau, tai ten irgi autorė aprašinėjo vos ne kiekvieną akį. Bandžiau ginčytis, kam to reikia, tai sakė, kad kai pardavinėji aprašymą, tai dažnai būna kad po to skundžiasi, kodėl ta ar ta vieta neaprašyta. Tai geriau jau aprašo smulkiau. Bet man asmeniškai tai tik sunkiau, kai ten daugybė prirašyta. Nors gal jei gerai anglų mokėčiau, taip baisiai neatrodytų. Man jau vien anglų kalba visą vidų suspazmuoja, kai pagalvoju, kiek angliškai skaityt reikės.
Restar o tau antakius pincetu tvarko ar vašku?
nes man pincetu žiauriai skauda, išeinu visada apsiašarojus, tai jei pasiūlo visada su vašku prašau
nenoriu nieko tik į lovą daug arbatos ir megzt
ir vakarėlio ryt nenoriu
mėginau siūlyt Mb vietoj savęs eit (nes gi pinigai tai sumokėti ir patiekalas užsakytas) bet atsisakė nu
Dėl aprašymų. Tai jei vargina tokie ilgi aprašymai kam pirkt ir megzt pagal juos? gi ten paprastas tas megztinis, be aprašymo galima susigaudyt