Dievuleliau kiek skaitymo
Rasyte, jau pirkai? Ilgi skaitiniai ir mane gąsdina/nervina (15 ar pan puslapių vieno kulno mezgimo, kurį iš smalsumo nusipirkau, taip ir nepradėjau skaityt, tik iš visų pusių pavarčiau ) .Nes uodega, matosi, ir taip ilgesnė, dėl mezginio konstrukcijos, tam tikrų panašumų su Girfriends Cardigan įžvelgiu, pradžia beveik tokia pati.
O tu nenori tiesiog mašina nusivaryti skirtingo ilgio gabalus?
Pridaviau kraujo dėl skydliaukės ir savo noru pasitikrinsiu, kiek geležies atsargų belikę, jeigu jų kada ir buvo padaugėję... Sapnavau košmarus, prieš tai ilgai negalėjau užmigti dėl minčių apie darbą, kai susivokiau, kiek visko šį mėnesį laukia . Na, bet premiją jau gavau, laiminga, tai reikės varyt visu pajėgumu vėl.
Restar, aha papirkau ir ziuriu, kad nieko nesuprantu
Kas cia
BACK
With US 7 [4.5 mm] circ and holding two strands of yarn together, CO 117 (125, 133, 141, 149, 157, 163, 169, 175, 181) sts using the long tail cast-on. Break yarn and temporarily knot tail to working yarn to keep last stitch firm.
Rasyte : https://www.youtube....ng tail cast-on > Man atrodo, kad čia man įprasčiausias, bobutiškas, akių uždėjimas .
Rasyte : https://www.youtube....ng tail cast-on > Man atrodo, kad čia man įprasčiausias, bobutiškas, akių uždėjimas .
Aha, pagooglinau . Alia tada kaip gaunas ta juosta nugaroje iskili? galvojau kad kazkas mandriau ten bus
Ikeliau i kambareli aprasyma, gal kas nori jungtis ir padet sifruot poteriukus ten surasytus
Rasyte, paskaitysiu vėliau. Dabar turiu lėkti į kirpyklą pasigražinti pirmą sykį šiemet .
Aš irgi užsirašiau į kirpyklą, jei ne žili butų dar puse bedos, bet va del nagų vakar Kukulis dave pastabą, sako, gal jau nusilakuok nagus, graziau atrodysi gi
Koks estetas Kukulis
Koks estetas Kukulis
Jooo, visiem vyram patinka lakuoti nagai
Heeelp :sos:
Ar gerai suprantu Uzsidedu reikiama skaiciu akiu, nutraukiu siula, tada sudedu 2 markerius is sonu, kurie zymi kaire ir desine Alia ka daryt paskui su kitais markeriais, kzkp nedabega man
With US 7 [4.5 mm] circ and holding two strands of yarn together, CO 117 (125, 133, 141, 149, 157, 163, 169, 175, 181) sts using the long tail cast-on. Break yarn and temporarily knot tail to working yarn to keep last stitch firm.
Tie a piece of waste yarn over the cast-on edge (not over needle) 46 (50, 54, 56, 60, 64, 67, 68, 71, 74) sts from each end of needle. Yarn markers indicate the right and left sides of back neck, and will stay in place until stitch- es are picked up for the fronts.
Working from yarn markers outward, clip a locking stitch marker over the needle 4 stitches away from
yarn marker. Continue clipping markers to needle at 4-stitch intervals, placing 10 (11, 12, 13, 14, 15, 15, 16, 16, 17) markers on each side. After final marker, 6 (6, 6, 4, 4, 4, 7, 4, 7, 6) stitches will remain. Repeat for right side. Locking markers indicate the position of short row turns for back shoulder shaping.
Position work with tails at left. Slip the first 46 (50, 54, 56, 60, 64, 67, 68, 71, 74) stitches unworked to right needle. Attach yarn. Knitting will begin at back neck.
Mano vyrui nepatinka. O aš tingiu užsiimt, tai ir nelakuoju .