Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Šernai lenda išpusnų, t.y.iš patalų 😀 Net galvą skauda. Šianakt 5k wc  :oh: Vaikai abu jau įstaigose.

Restar - dvigubi sveikinimai 🎂🎂 Skalbiau kiepką jau 2k.aisku rankom, skalbiankej bijau, gali būt neapskaičiuotas koeficientas ir neaišku į kuria pusę... 

Galiu dalintis šalikais ir kepurem, nesuprantu, kur jūsų vaikai juos padeda, taigi gal neišauga, ypač šaliko, pas mus tai maišai, tik atsibosta 😀 

Atsakyti

Pas mane kažkaip arba pameta, arba morališkai pasensta, arba perleidžia Gyčiui. Dievaži, neatsimenu su kokia kepure pernai Vilius vaikščiojo. Nors gal su tuo mano megztu komplektu, kurį dabar Gytis nešioja.

Atsakyti

Pameta  :B 

Arba iš 5 individualiai turimų kepurių tinka tik ta, kuri sesės/brolio 

Atsakyti

maniškis vakar užgiedojo kad jis nekenčia megztų kepurių

nes visos jam kanda

bet nieko, nešios atseit

nu...

nemegsiu daugiau tikrai, nei jau kanda nei ką

ir dar pareiškė kad šita nauja dar mažesnė už tą seną (numezgiau tai didesnę, išskalbiau, pagulėjo akurat pasitraukė :hmm:  )

Atsakyti

Bijau prisikalbet, bet mano vaikai nera nieko pametę, net pirštinių :D

Už tai aš... Megstu pamest banko korteles, arba ATK pvz dbr esu pametus... Tikiuos, kad klinikų registratūroj palikau, tik vakar pasigedau, bet neprisiskambinu jau antra diena, kaip ten žmones išvis užsiregistruoja  :oh:

Atsakyti

Laba naujuosiuose metuose :4u:

Tikiuos mano metai niekam kiaules nepakis :4u:

Sarange, sveika sugrizus namo, mintimis visada su tavim :wub:

Griztam i kasdienybe :D o uz pusantros savaites - atostooogai :wub:

Restar - dvigubi sveikinimai :wub:

Vakar baigiau megztini Emilei is drops air..pagaliau, dabar jau sau pradesiu is kasmyrelio :rolleyes:  dar planas butu  nusibruzinti megztuka i  kelione :hmm:

Atsakyti

Labas rytas, 

Apie kepures/ šalikus šnekat, tai dabar neturiu nei to nei to, tiksliau nieko juodo  :oh: kakluošalui lygtai kamuolliukas buvo :hmm:  Džiaugiuos kad paskutine diena važiuojant iš reanimacinio Bige megztuką su bliuskute nusipirkau, o tai visai nieko juodo neturėjau.

Reikia organizuotis siūlus ir ant greitųjų megzt.

Limit gal gali paskaičiuoti kiek ten raportų swapiniam, niekur nerandu kur užsirašiau  :oh: (labai man ilgis tiko) 

Atsakyti

Restar didžiausi sveikiinai su dviguba švente  :4u: 

Atsakyti

Oj, praleidau Ingriga, uzuojauta :console:

Atsakyti

Mergaites. gal turit kokiu paprastainisku megztuku aprasymu su prailgintom uodegom :rolleyes: ziuriu ziuriu i ta Dillon https://www.ravelry....ibrary/dillon-2ir mastau, kad noreciau kasmyreli panaudot kokiam megztukui su prailginta uodega. Kazi tam paciam Dillon eitu ja prailgint :hmm:  Aprasymo dar nenusipirkau, vis medituoju :D

Atsakyti

Rasyte, to, kur mezgiau Gyčiui dėl priekinio rašto natūraliai gaunasi nugara ilgesnė

http://womanknits.ru...-kosami-spicami

Atsakyti

Rasyte, to, kur mezgiau Gyčiui dėl priekinio rašto natūraliai gaunasi nugara ilgesnė

http://womanknits.ru...-kosami-spicami

Esu ji mezgus dukrai, nenoriu tokio pat, o ir ta ripsine juosta man nepbepatikti :D

Jauciu perku Dillon, o tada jau ziuresiu ar imanoma uodega prailgint.

Atsakyti