Labas rytas,
Išklausiau vieną džiaugsmo odę ir vieną tragediją, abi ėjimo mokyklon tema. Kaip megzt?
Labas rytas
Tai pradinukams dar atostogos, kad tik tris išleisi?
Mes važiavom ryte ir stebėjomės, kad dar nėra kamščių, nors ir sniegas, eismo sąlygos nekokios.
Tai arba čia dar pradinukai neina mokyklon ir dėl to mažiau važiuojančių, arba iš vis dar daug kas atostogauja ir vaikams atostogas tas 2 dienas pratęsė.
Labas rytas
Tai pradinukams dar atostogos, kad tik tris išleisi?
Mes važiavom ryte ir stebėjomės, kad dar nėra kamščių, nors ir sniegas, eismo sąlygos nekokios.
Tai arba čia dar pradinukai neina mokyklon ir dėl to mažiau važiuojančių, arba iš vis dar daug kas atostogauja ir vaikams atostogas tas 2 dienas pratęsė.
na mano ir nepradinukui,ir pradinukei šiandien į mokyklą.tikiuosi išleidau tai abu
ir man jau atostogos baigėsi,paskaitose dėstytojos laukiam
labas rytas nu pas mus mokykloj tai ne atostogos pradinukams, bet labiausiai strigom prie namų kamsty-neįvažiavo kalnelin mašinos, prastovėjom pusvalandį gal...paskui jau normaliai važiavosi
aha kas čia dar
sveikatos tema taip buvau apsidžiaugus vitamino c poveikiu, nu tikrai, pajutau gerklę slogą, pagėriau vitamino c, sloga antroj dienoj dingo, ahaa kur jau ten sloga tai dingo, o kosėt ėmiau kaip senas džiovininkas
žodžiu jokių ten stebuklų nebūna
mezgimas...skaros nespėsiu numegzt
Restar klausė kam, nu tai ryt pas mus naujametis darbo vakarėlis, tokį įvaizdį susigalvojau kad skara ant pečių nepakenktų nu bet nespėju, teks traukt seną riužavą
šitą vistiek pribaigsiu, kur dėsiu nežinau
brolis kaip visada idėjų pilnas, turi jis etsy parduotuvę, vasarą žoles iš mamos daržo pardavinėjo, grybus džiovino, dabar tylos periodas sako davai aš tavo mezginių pridėsiu gal kas nupirks nu tai va atiduosiu jam lai pardavinėja
Restar sveikinu dvigubai
Labiau antras variantas. Pradinukė išėjo antra. ČMM leidžia neiti, pavadinę tai projektine veikla. Dukra eis 15.30 - ateis į svečius vaikų iš globos namų, darys kažkokias menines veiklas kartu, maniškė pagros, dovanėlių nešti turi, picas užsisakys...
Tiesa, vakar nei nekriuktelėjau apie Šarangės mezgiminį grįžimą - labai dėl to džiaugiuosi . Ir labai gražus tas kepurės ir ryžo šaliko derinys. nenori rimčiau paskalbti, pavelti, kad pamažėtų?
Labas rytas,
Mano viena nepradinukė liko namie, atostogos dar šią savaitę.
Lauke faina visai, mašinos vos juda, balta, švaru Tik kad šiandien mano mašinos durelės nei vienos neatsidarė paskui, kai jau atsidarė, tai maniškės ir nebeužsidarė Tai iki stotelės pavežiau laikydama už rankenėlės, pakui laukiau kol prišils mašina ir atsileis gal ten kažkas. Vyrui paskambinau, atvažiuos prie darbo sutept, gal padės, nes po darbo tai nenoriu vėl to paties
Gal ir nebepasikartos, bet geriau jau tegu pažiūri
Mano vaikai didieji vis dar neturi šalikų Liepiau išsirinkti siūlus, bent jau nubrūžinsiu paprastus, bet vidurinis nori visko tik juodo šiuo metu, o tokių kaip tik nėr Tai be šaliko ir liko Reiks gal kokio tamsiai mėlyno pakuist, lyg kažkur turėjau dar