Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano nauja draugė - rado plunksninį raktų pakabuką ;) Bandė pasiimti.

Atsakyti

Gadget - augintinę įsitaisei? Ar tik draugę :) .

Lace, aš labai mėgstu švedišką raštą, pasiilgau. Nors siūlą ryja kaip žvėris :)  

Smagiai pačiuožinėjom. Aš vis dar geriausia (nors šiaip vargana) čiuožėja šeimoj, bet jaunimas pamažu mokosi. Nugara atlaikė  bet klubas bus mėlynas... O įdomiausia, kad sutikau savo klasės auklėtoją  :blink:​. Pati gyvena Alytuj, atvedė anūkę čiuožt. Galvojau, kad jos jau gyvos nėra, o visa tokia visai gerai besilaikanti, liuks. 

Atsakyti

Draugę.

Dukrai gi vis dar alergija.

Atsakyti

Draugę.

Dukrai gi vis dar alergija.

remkis homeopatija-panašus gydo panašų ir gydyk mažom katinų ar šunų paglostymo dozėm ;)

nei kokio plikio katino gyd nerekomenduoja? 

Atsakyti

Plikas neatitinka mūsų katiniškumo sampratos: katė turi būti pūkooooota ir retsykiais murkti.

Atsakyti

Man tai irgi katinas be kailio ne katinas :B

Miglei baisi giluminės sloga su ausų uždegimo pasireiškimais. Gavo dvejus lašus - vienus į ausį, kitus į nosį nors abu skirti akims :D​ 

Atsakyti

Gavo dvejus lašus - vienus į ausį, kitus į nosį nors abu skirti akims :D​ 

Kas čia do monai? 👀

Atsakyti

Kas čia do monai? 👀

Jau ne pirmą kartą tokių išrašo, nes abu su antibiotikais, o vienuose dar ir hormonų yra. O uždegimas ar akies, ar ausies taip pat gydomas :)​ 

Atsakyti

Labos

Na ir orelis-uzlipino viska kol apsukom rata

Mano paneles sloga irgi pobjaure buna.Aprime buvo komplikacijos kai adenoidus isoperavom, o va pries menesi tik braukst ir yra ausies uzdegimas.ir beveik be skausmo tik su uzgulimu ir kazkokiu klaksejimu kramtant.

Akiu lasus Maxitrol teke lasint i nosi .Vaikam pavadinimas labai juokingas

Kolege siandien vaika isleido i mokykla  :D​ .o gi buvom kalbeje

Atsakyti

Mes dėl tų slogų į Anykščius ir važiavom. Diagnozė - dėl blogo virškinimo :D. Na, dar padidintas jautrumas ir pan. Sakė, kad jautri mažoji, kol nepatikrino didžiosios :), o ta genetiškai visa į mane... 

Atsakyti

Mes dėl tų slogų į Anykščius ir važiavom. Diagnozė - dėl blogo virškinimo :D. Na, dar padidintas jautrumas ir pan. Sakė, kad jautri mažoji, kol nepatikrino didžiosios :), o ta genetiškai visa į mane... 
čia būna pagrindinė jo diagnozė dėl slogos :) kaimynė vežė vaiką,sakau nuo refliukso,pamatysi.

išėjus skambina,sako tikrai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 02 sausio 2019 - 20:03

Mums refliukso tai nepripaišė, kitus dalykus. Bet kad viskas gi susiję... 

Atsakyti