Mano nauja draugė - rado plunksninį raktų pakabuką ;) Bandė pasiimti.
Gadget - augintinę įsitaisei? Ar tik draugę .
Lace, aš labai mėgstu švedišką raštą, pasiilgau. Nors siūlą ryja kaip žvėris
Smagiai pačiuožinėjom. Aš vis dar geriausia (nors šiaip vargana) čiuožėja šeimoj, bet jaunimas pamažu mokosi. Nugara atlaikė bet klubas bus mėlynas... O įdomiausia, kad sutikau savo klasės auklėtoją . Pati gyvena Alytuj, atvedė anūkę čiuožt. Galvojau, kad jos jau gyvos nėra, o visa tokia visai gerai besilaikanti, liuks.
Draugę.
Dukrai gi vis dar alergija.
Draugę.
Dukrai gi vis dar alergija.
remkis homeopatija-panašus gydo panašų ir gydyk mažom katinų ar šunų paglostymo dozėm ;)
nei kokio plikio katino gyd nerekomenduoja?
Plikas neatitinka mūsų katiniškumo sampratos: katė turi būti pūkooooota ir retsykiais murkti.
Man tai irgi katinas be kailio ne katinas
Miglei baisi giluminės sloga su ausų uždegimo pasireiškimais. Gavo dvejus lašus - vienus į ausį, kitus į nosį nors abu skirti akims
Gavo dvejus lašus - vienus į ausį, kitus į nosį nors abu skirti akims
Kas čia do monai? 👀
Kas čia do monai? 👀
Jau ne pirmą kartą tokių išrašo, nes abu su antibiotikais, o vienuose dar ir hormonų yra. O uždegimas ar akies, ar ausies taip pat gydomas
Labos
Na ir orelis-uzlipino viska kol apsukom rata
Mano paneles sloga irgi pobjaure buna.Aprime buvo komplikacijos kai adenoidus isoperavom, o va pries menesi tik braukst ir yra ausies uzdegimas.ir beveik be skausmo tik su uzgulimu ir kazkokiu klaksejimu kramtant.
Akiu lasus Maxitrol teke lasint i nosi .Vaikam pavadinimas labai juokingas
Kolege siandien vaika isleido i mokykla .o gi buvom kalbeje
Mes dėl tų slogų į Anykščius ir važiavom. Diagnozė - dėl blogo virškinimo . Na, dar padidintas jautrumas ir pan. Sakė, kad jautri mažoji, kol nepatikrino didžiosios , o ta genetiškai visa į mane...
Mes dėl tų slogų į Anykščius ir važiavom. Diagnozė - dėl blogo virškinimo . Na, dar padidintas jautrumas ir pan. Sakė, kad jautri mažoji, kol nepatikrino didžiosios , o ta genetiškai visa į mane...čia būna pagrindinė jo diagnozė dėl slogos kaimynė vežė vaiką,sakau nuo refliukso,pamatysi.
išėjus skambina,sako tikrai
Mums refliukso tai nepripaišė, kitus dalykus. Bet kad viskas gi susiję...