Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Panašu, kad tikrai šiandien nekažkas į darbą važiavo, nes anei jokio net mažiausio kamštelio niekur nebuvo. Tai taip pasidžiaugiau :D Galėtų ir toliau visi atostogaut :D Tik kad ryt į mokyklą porai vaikų, tai matyt, ir gatvės pilnesnės bus :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos,

Aš irgi buvau poliklinikoj...Pritariu Liniukai, net nosį įtraukiau į šaliką, mane gi prigasdino, kad saugočiaus, nors pati niekad neturėjau paranojos, bet nu kažkaip buvo ir su kaukėm.... Tai savo atostogas dar 4sav.pratęsiau. Mes visi dar namie, savo augintinius jau ryt į įstaigas išgrūsim.

Dar nepradėjau megzt, bet tuoj parodysiu, ko neparodžiau. Statistikai tik, foto tai iš pogrindžio :D

Atsakyti

Aš jau išrušiavau keturius bulvinius maišus ir dar ne pabaiga...

Restar, jooo, masteliai biški skiriasi😁bet žinok aš tą tavo megztuką taip pat plane turiu, net siūlus numačiau, tik nesu tikra ar 700 g. užtektų ir ar aprašymą perkąsiu... 

O į poliklinikas eidama prisivarau visokių eterinių, pobaisiai kvepiančių, bet tipo virusus baidančių

Atsakyti

Numezgiau Kukuliui kiepką ligoninėj žiemai, šiltesne iš kažkokio tvido faino, iš Olaivos megztuko likučio. Vakar nubružinau šaliką, nu ne į temą, bet derinau, :D Pabuvęs lauke, sakė per didelė kiepka ir smunka, tai turbūt reiks nubružint kitą, kaip šalikas, ryžą.

IMG_7745_medium2.JPG

IMG_7753_medium2.JPG

IMG_7750_medium2.JPG

Dar dvi foto iš pogrindžio šalikai gydytojoms :) pirmą įdedu su siūlu specialiai, nes lb fainas siūlas, nors foto tai neašku kas ir iš ko :D

2019_medium2.jpg

Antras banalybė iš merino likučio nuo megztuko, kurį baigiau. Nubružinau vakar, šiandien jau nunešiau, fotkinau telefonu prieblandoj :D

49132582_597669847357425_696118959499798

Atsakyti

Šarange, o kur sniego radai? :blink:

Pas mus pavasaris :D

Atsakyti

Šarange, o kur sniego radai? :blink:

Pas mus pavasaris :D

Šiandien varo visą dieną :D

Atsakyti

Tokio nieks niekur nematėt? 

95c28c6403751fe0ec236b425f5df09f.jpg

Atsakyti

Šarangel, jau nekalbant apie tai, kad mezginiai faini, labai smagu matyti tave  pas mus ir mezgimą grįžusią❤️

Atsakyti

Šarangė, kad gausiai megztelėjus. :super:

Atsakyti

joooo, siandien ir pas mus puga :)

posventine savijauta   https://scontent.fvn...cb7&oe=5CD93D28:D

Atsakyti

Koki nasraaaaaajjj

Atsakyti

Priedas  20190101_122536-ANIMATION.gif   1,74MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti