Katuk, galvoti reikia tiksliai. O kai neapibėžei, kokio postūmio nori .... Ai, dzinguliukai tai tik. Laikykis (bent horizobtaliai).
Aš irgi atostogauju, taip fajna turėti persijungimo persijungimo laiko Nemezgu nuo 8, bet Lace suprantu.
Labas rytas,
Aš irgi atostogauju. 9 sapną nutraukė skambutis, atsikėliau, kad garsus telefonų išjungčiau ir dar mažumą pasnaudžiau. Visai supelėdėjom.
Gadget pirmą sakinį perskaičiau sesės dvynės intonacija, kai jai buvo kokie 2-3 m. "Miegot, Džiuguti, reikia tyliai. Negalima garsiai."
Džiūsta žalioji korinė liemenė.Vakar visą laiką prasiknisau su jos siuvimu ir apdaila - dariau tą tinginio ketliuotę.
Šiandien reikėtų prie ripso grįžti. Bet gal aš jam dar truputį alergiška, ūpas kyla ką pabrūžint, kad jau su liemenės nugara neblogai pavyko. Mintyse pora kepurių gal arba koks megztukas mažei ir/arba sau.
Sveikos, bet tai kokia šventė, kai vakar susivokiau, kad į darbą tik ketvirtadienį.
Restar,mūčijuos ir aš su tuo ripsu, bet jau matau šviesą tunelio gale, reiks pradėti kokį tai kraščiuką skarai, bet dar neaišku kokį...
Pamiegojom kaip reikiant su maže, reiktų eit perrinkti spintą, nes nu nebetelpa nieks, reik pradėti šių metų atostogas dėlioti planuot, bijau, kad viskam diena - per trumpa... atsėlina pagunda eit pamegzti🤭
Kiek jau ten, Kapseika, pas tave to ripso skaroj, palyginus su oversiziniu cardiganu man . Esu netoli kūno pabaigos, bet dar rankovės laukia, kas savaime nedžiugina .
Troškinu kopūstus ir planuojam su vaikais ant ledo paskutinę atostogų dieną prasinešti (tiesa, menininkų mokykla dar leidžia į mokyklą neiti, o aprašinėti knygas ar baigti piešinius namie rekomenduoja ). Jeigu trenksiuosi ant užpakalio, tai bus šakės mano skaudančiai nugarai...