Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, galvoti reikia tiksliai. O kai neapibėžei, kokio postūmio nori .... Ai, dzinguliukai tai tik. Laikykis (bent horizobtaliai).

Aš irgi atostogauju, taip fajna turėti persijungimo persijungimo laiko  :wub:​  Nemezgu nuo 8, bet Lace suprantu.

Atsakyti

Mano vienai pažįstamai buvo kažkoks  ar tai pusiausvyros nervo uždegimas ar kažkas panašaus, bet irgi su vestibulariniu aparatu susiję, tai ji net gulėjo ligoninėj, nuo kiekvieno judesio pykindavo ir paskui dar ilgai atsistatinėjo.

Atsakyti

Labas rytas,

Aš irgi atostogauju. 9 sapną nutraukė skambutis, atsikėliau, kad garsus telefonų išjungčiau ir dar mažumą pasnaudžiau. Visai supelėdėjom.

Gadget pirmą sakinį perskaičiau sesės dvynės intonacija, kai jai buvo kokie 2-3 m. "Miegot, Džiuguti, reikia tyliai. Negalima garsiai." :) 

Džiūsta žalioji korinė liemenė.Vakar visą laiką prasiknisau su jos siuvimu ir apdaila - dariau tą tinginio ketliuotę.

Šiandien reikėtų prie ripso grįžti. Bet gal aš jam dar truputį alergiška, ūpas kyla ką pabrūžint, kad jau su liemenės nugara neblogai pavyko. Mintyse pora kepurių gal arba koks megztukas mažei ir/arba sau. 

Atsakyti

Restar, tikra tiesa apie miegą!!!

Atsakyti

Kaunietės (ir ne tik), sausio 5 dieną (šeštadienį), nuo 12.30 val.su Lietučiu vešim vaikus pažiūrėti Grinčo į Megą, o sau turėsim ramaus laiko pasikavinimui. Kviečiam prisijungt :)

Atsakyti

Mojuosiu rankute iš Rygos!

Atsakyti

Sveikos, bet tai kokia šventė, kai vakar susivokiau, kad į darbą tik ketvirtadienį. 

Restar,mūčijuos ir aš su tuo ripsu, bet jau matau šviesą tunelio gale, reiks pradėti kokį tai kraščiuką skarai, bet dar neaišku kokį...

Pamiegojom kaip reikiant su maže, reiktų eit perrinkti spintą, nes nu nebetelpa nieks, reik pradėti šių metų atostogas dėlioti planuot, bijau, kad viskam diena - per trumpa... atsėlina pagunda eit pamegzti🤭

Atsakyti

Kiek jau ten, Kapseika, pas tave to ripso skaroj, palyginus su oversiziniu cardiganu man :). Esu netoli kūno pabaigos, bet dar rankovės laukia, kas savaime nedžiugina :).

Troškinu kopūstus ir planuojam su vaikais ant ledo paskutinę atostogų  dieną prasinešti (tiesa, menininkų mokykla dar leidžia į mokyklą neiti, o aprašinėti knygas ar baigti piešinius namie rekomenduoja :) ). Jeigu trenksiuosi ant užpakalio, tai bus šakės mano skaudančiai nugarai... 

Atsakyti

Ripsais skundžiatės?  :mirksiukas: galiu pasiūti mainytis į švedišką rašta  :mirksiukas: po jo bet koks ripsas atrodys kaip atostogos  :oh: 

Atsakyti

Mojuosiu rankute iš Rygos!

Iki šeštadienio dar yra laisvų dienų irgi :D 

Atsakyti

Nuvedžiau ryte vaiką į darželį. Buvo dar cieli du vnt  :mastau:​ niekas neina į darbą? 

Atsakyti

Pabuvojom šiandien poliklinikoj, tai panašu, kad visi ne į darbą, o ten susirinkę :B  O man kaip visada paranoja po tokių vietų, kad užsikrėsiu ir susirgsiu :)

Jau kaip tingiu dirbt............... 

Katuk, sveikatos tau :4u:​ 

Atsakyti