Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu bet tikrai kokios miegančios gražuolės visos....

Aš šiandien taip pat mieganti, abejoju, tik ar gražuolė :D

Restar, :D kiba ir man Dautoną reiks žiūrėt, nesu mačius, kažkada kai rodė per TV, iš vidurio lyg esu mačius, bet neužsikabinau... O dabar kaip tik likau be serialo ir nerandu sau tinkamo, nu sunku man su serialais... Noriu, bet negaliu išsirinkt :D

Pabaigiau ir aš savo karakulinio kūną, liko rankovės ir apykaklė. Keista, bet neatsibodo ripsas, o atvirkščiai, noriu dar kažką ripsint  :rolleyes: 

Atsakyti

Butterfly_Tee_medium2.JPGTranquilli_Tee_Plain_medium2.jpg

Atsakyti

Labas :4u:

už lango lyja, tai taip ir traukia miegoti, ramu, mažiukai atostogauja, kaip būtų gerai ir man savaitę pailsėti :)

Pinta, jau sakyk, kada reikės kasas pasileisti, lauksim lėliuko sektoj :)

Atsakyti

Ristin nu nežinau ką tu ten kukutiško užmatei, aš savo stiliaus kažkaip nežinau man regis be stiliaus esu

ale bet tačiau suknelė graži

šiandien bais daug pagyrų sulaukiau bloomsburiui savo

giria ir numezgimą ir spalvą ir modelį

nu net ta kolegė katra skūpi pagyrų paprastai arba daugiau pakritikuot mėgėja gyrė išsijuosus, sako ką čia pas mus talentą savo žlugdai eik užsieniečiam megzt :D

nu anoks ten talentas numegzt megztinį pagal aprašymą

Atsakyti

QQte, nežinau :D pamačiau internete ir sušovė mintis, kad tavo stiliaus :D

Atsakyti

QQute - tai girsiesi čia, o nerodysi? :D Duok kolegei telefoną į rankas ir pasirodyk :).

Atsakyti

Labas dienas,

Dontstop, koks fainas žakardas  :wub:  Kažkada ir aš tai įveiksiu :D

Lusasita, su gimtadieniu :4u: 

Žiūriu, šiandien mezginiai nupasakojami, ne rodomi :D

Nuoširdi gražiai atrodo su savo megztuku 👍🏻 Kas toliau planuose?

Mano mašina iškiavo į automobilių rojų.. Gavau smūgį į savo duris iš šalutinio kelio. Tokia smagi mašinytė buvo, ką tik tech. pravaryta :(  Mano galva atlaikė, kaklas nelabai, šiandien visą šoną diegia. 

Megzt galiu ir valio!

Koks oras šiandien žvarbus :unsure:  

Atsakyti

Limit, vaje ... :4u: .

dėl kaklo, tai siūlyčiau visgi pasitikrint, mano anyta taip gavo neįgalumą. irgi po avarijos tik kaklą skaudėjo kažkiek, o po ilgesnio laiko pasirodė, kad būtent dėl to nugarą skauda...

aš šiandien tai visai ne gražuolė.... kelias naktis sunkiai miegu, nuolat prabundu, sapnus kažkokius neramius sapnuoju, tai matyt dėl to ir atrodau šiandien kaip šmėkla :ninja:

pasigyrimai mezgiminiai: turiu MB megztuko vienos kūno dalies iki pažąstų. turėčiau ir daugiau, bet teko paardyt galiuką, nesutapo dizainerio ir kliento vizijos :D

toks kiekis - Dauntono abatijos pasekmė. nu kaip įkritau, tai tiesiog gyvenu jame. gal dėl to ir sapnai tokie

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 20 vasario 2017 - 15:04

Limit  :blink: susiskaitė baisiai, būtinai pasitikrink   :4u: 

Aš su savo mezginiu sustojau, mezgasi trumpintom eilėm, bet kaip spalvos tada susidelios  :hmm: 

Atsakyti

Limit, ojej....  :huh2:  :unsure:  Tai jau tikrai rojus? Taip blogai? Gerai, kad tu sveika, ar bent apysveikė, nors skamba tai nelabai.... :4u: 

Mano karakulis tai man platokas, bet gi mezgiau atseit, kaip viršutinį rūbą rengtis dar ant rūbų, nenorėjau, kad būtų ankštas, bet jei platus tai irgi ne kažką,gal dar po skalbimo nuvažiuos žemyn...  :hmm: 

Šiandien ir aš labai sunkiai miegojau ir labai sunkiai kėliausi, vėjas kaip siaubingai baladojosi, negalėjau užmigt...Oras ir dabar toks tik miegui tinkamas.... :huh2: 

Atsakyti

Laba

Limit, tikiuosi nesmarkiai tave sužalojo, bet pasitikrink  :4u: 

Nuo ryto akys merkiasi, nors miegojau pakankamai  :oh: , greičiau šviesėtų dienos

Qqt rodykis su megztiniu  :bigsmile: 

Vis girdžiu iš jūsų apie Dauntono abatiją, gal reikia ir man susigundyt pažiūrėt :ax:  

Nuoširduk, nedaug jau liko iki kasų palaidų  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Restar mano telefonui laikas į telefonų rojų, nefotkina

nu prašysiu kurią dieną vyro :) su fotiku ar planšete :D

Manęs tai Dauntono abatija kažkaip neužkabino, nedažiūrėjau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 vasario 2017 - 15:28