Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pažiūrėjau "Triušių aptvaras" filmą ♥. Dabar vakarienę pasidarysim, eisiu kito žiūrėt :).

Auklė Tulė mačiusi?

Atsakyti

Olaiva, nea, einu ieškot, nors ir taip nemažai prisisiuntus :).

Atsakyti

O mūsų metų sandūra bus ligonių palatoj.... du iš keturių, ir tie pagrindiniai :D .gulim pasliki. Net nesuprantu ar virusas koks. MB lyg ir taip, o man gali būt kad grįžo mano vestibuliarinio aparato nukrypimai. Įdomu tai, kad Santaroj buvau-bet ne tuo klausimu.. o grįžau ir griuvau. Galva sukasi, maisto net kvapas pykina...

tai vat ir megzt negaliu...

Liniuka, būtum kaimyne, pasiūlyčiau ką nors iš savo žvėriaus. Bet dabar galim dar ir virusu prisidengt.

Atsakyti

Vajej, Katuk, gerai, kad vaikų mažų nėra, kai pagrindiniai iškritę... Nu laikykitės, kad tik ko rimto nebūtų. Aš iš brolio neseniai sužinojau, kad jo draugas (iš Alytaus) Santaroj su gripo komplikacija guli... O man Anykščių daktarėlis apie inkstus užsiminė (kažkaip neįprastai labai jau man juosmenį ėmė skaudėt), tai dabar prisiskaičiau, visi simptomai į inkstus neša... Kažin, ar jo žirniukai padės, ar ieškot daugiau bėdų po švenčių.

Atsakyti

Vajej Katuk :4u:​  

Atsakyti

Nepatiko man ta Tulė... Nebeaktualu, tai ir neįdomu, pažiūrėjau laukdama kažko. Bet Nuostabus protas su besivaidenančiais personažais DAUG kartų geresnis...

Atsakyti

Liniuka megzj is dvigubo tik nesukalk labai tankiai  bus gerai man regis

Atsakyti

Mes išvažiavom pas uošvius. Nelabai norėjau, bet taip gavos, kad jau per Kalėdas nesusitikom, o vyras važiavo pas mano tėvus, tai pagalvojau - tiek to.

Bet kai jau nusiteiki, kad taip bus, tai viskas ir gerai. Važiavom taip jau ką tik sutemus. Tyliai grojo muzika, kelias ėjo į tamsą ir buvo toks geras  jausmas. Su dėkingumu ir malda galvojau apie praėjusius metus.

O dabar esu pasipirtunus, pamezgus, laukiam vyriškių pareinant iš pirties ir sutiksim Naujuosius. Su artėjančiais, mielosios!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 31 gruodžio 2018 - 23:49

Su Naujais, sekta!

Kad 2019-ieji nebútų kiauliški, kad idėjos neišsektų, jėgų nepritruktų, guoliai, kad būtų melabrigiški ir mocheriški, o sekta kaip visada vieninga, draugiška ir nepakartojama!  :friends:​ 

Atsakyti

Su Naujais Metais!  :4u: 

Ingriga, skaudu, stiprybės tau  :console: 

Atsakyti

Su Naujais Metais!  :)  :egle:  :alc: 

Atsakyti

Puse vakaro prasvajojau apie porcelianus.... tikiu, kad kadanors mano svajones issipildys...

O dabar brangiosios: kad nieks kiaules nepakistu, kad gripas kiauliskas neuzpultu, kad pacios nebutumet kiaulem, nors akis retkarciais isidet galit :) su naujais metais, naujom idejom, naujais dziaugsmais ar nusivylimais, naujais pirmais kartais. Su naujais!!!

Atsakyti