Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriga, užuojauta.

Virtuvėj kadrilis atšoktas. Pirmi metai, kai svečiai atvažiuoja, nes vis vieni su vaikais būdavom. Nuo kalno Kauno fejerverkais nueidavom pasigrožėt.

Vyro giminaitis nesenai susituokė su mano klasioke. (Pasaulis mažas). O jos sūnus, Viliaus bendraamžis. Visiems bendri interesai, kai susitinkam :) 

Atsakyti

Vargas, Liniuka, kai siūlų nėra :). Aš tai tiek visko turiu, kad jokio poreikio naujiems nejaučiu. Vakaras bus su žalios liemenės užbaigimu. Vakar nusibrūžinau iki pažastų daugiau mažiau, tada nuardžiau, nes buvo per daug, tada paaiškėjo, kad per daug nuardžiau :D, tai mezgu tolyn. Pavyko atitaikyti mašininį ir rankinį mezgimą. 

Eisiu kokį filmą susirast...

Atsakyti

Ech ką megzt :hmm: Megzčiau tą užvalkaliuką, bet jaučiu dvigubas rogutinis kašmyras bus storokas :hmm:​  O daugiau nelabai turiu iš ko. 

Liniuka.... netikiu :D eik, tas dėžes atsidaryk, kur nuo vyro pasislėpus tempei :D rasi kokio pamiršto turto.

Atsakyti

Niuma, o žinai tą jausmą, kai dėžės neužsidaro, o vat to kažkoks ko reikia ir nėr :D​ 

Atsakyti

Ech ką megzt :hmm: Megzčiau tą užvalkaliuką, bet jaučiu dvigubas rogutinis kašmyras bus storokas :hmm:​  O daugiau nelabai turiu iš ko

Nu bet tai kaip taip ...? :D :blink:

Atsakyti

sakyčiau prie gijos kačmyro 2 plaukus merino dėk,bus tobulas derinys.bet turbūt identiško nerasi Dr.guolyje...

bėda metus baigt ir naujus pradėt be mezginio,net kiauliška... 

Atsakyti

Nu tai ne be reikalo kiaulės metai :B

Ale pasibandžiau dvigubą kašmyrą, tai gal ir visai nieko :hmm:​ 

Atsakyti

Ech ką megzt :hmm: Megzčiau tą užvalkaliuką, bet jaučiu dvigubas rogutinis kašmyras bus storokas :hmm:​  O daugiau nelabai turiu iš ko. 

Visada gali megzti iš viengubo .

Atsakyti

Nu tai ne be reikalo kiaulės metai :B

Ale pasibandžiau dvigubą kašmyrą, tai gal ir visai nieko :hmm:​ 

Apie dvigubą kašmyrą tai nepasisakysiu :D bet kiaulės metai prasidės tik po gero mėnesio  :lol:

Atsakyti

Liniuka, aš už viengubą :D

O aš ka tik pažiūrejau filmą labai nebloga "pokerio princese" ir pabaigiau megztuka. Naujus pradesiu su naujais. :super: 

Naujakui sušių prisukau, chebra jau is po peilio trauke....  :oh: 

Atsakyti

Nu viengubą tai nebent mašina :B​ 

Atsakyti

Pažiūrėjau "Triušių aptvaras" filmą ♥. Dabar vakarienę pasidarysim, eisiu kito žiūrėt :).

Atsakyti