Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, bandau instagramo nuoroda ikelt, jei nesigaus gal Qqska ikels is kazkokio kito puslapio. Beje kaip tau tas kupranugaris? Bandei ka nors jai megzt? Kokia pas tave jo sudetis? Plonas? Kokios spalvos?

https://www.instagra...volochka/?hl=en

Atsakyti

Nu fainas :wub: O jo bent koks aprašymas yra ar tik youtubiniai plepalai? Bet siūlo tinkamo neturiu...

Mano kupranugaris dar po Riešę ganosi, nečiupinau dar :B​ 

Atsakyti

Liniuka, o mezgi su įtvaru?

Atsakyti

Nusiimu, kai mezgu. Mezgant neskauda, tai spėju, kad ir nekenkia :hmm:​ 

Atsakyti

Mes tai dar Anykščiuose pramogaujam :). Paplepėjom su Šarange. Atrodo super! 

Atsakyti

Nusiimu, kai mezgu. Mezgant neskauda, tai spėju, kad ir nekenkia :hmm:​ 

O suknę baigei? Kas gavos?

Atsakyti

Baiginėju rankovę. Kol kas daug abejonių, visos viltys į skalbimą :B​ 

Atsakyti

Mano siūlo grožis tik mezginy atsiskleidė. Mačiau babinoj, kad jis su patamsėjimais, bet pasirodo labai gražiais, nežymiais perėjimais :) 

Atsakyti

Sveikos, 

Aš šiandien iki mezgimo ir  filmų taip ir nepriejau, bet jau daug nuveikiau, gal rekordas dienos, 😁

Tiesa, praleista meetą baigiu kompensuot atskirai su kiekviena mezgeja pasimeetibdama, labai smagiai su Restar šeimyna pasimeetinom  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 29 gruodžio 2018 - 21:03

Laba

Restar, tu pirkai elektrine blynu keptuve. Ar pakanka tu dvieju? Uzkniso po viena kept... galvoju gal  reik dviguba pirkt.

Atsakyti

Spėjom dar į paskutinį Kalėdinės pasakos seansą :). Pasirodo, kad tiesiai iš Anykščių lengviau išsiruošti, nei iš namų, kur pėsti galim nueit... Gal kai paragauji pramogų, tai sustot sunku :). Nors kelionės tikslas tai ne pramoginis, o homeopato lankymas. Kaina įkvėpė, tai jeigu pasiteisins gydymas, dar atvažiuosim. Freke, žinok, man tikrai labai pasiteisino  :super:. Buvau seniai išskaičiusi, kad Cloer firmos labai geros, tai prisiruošiau, ėmiau visą metalinę. Greičiau apskritai iškepa nei mano senoj Clatronic (gavau per vestuves dovanų iš kolegų), o dar po 2, tai lengvai spėju užkišt alkanas burnas ir tikrai dažniau prisiruošiau. Primaišau visokių miltų sveikesnių, obuolių, varškės visada dedu... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 gruodžio 2018 - 22:37

Viskas kepure baigiau, pamatavau, klientas sake gera ir nekanda ( nors neskalbus tai buvo abejoniu, nes man atrode biski kanda ta eriuko vilna)nu bet iskalbus tai is vis svelnumaaa, nors nieko ypatingo eiline dviguba kepure bet kazkaip as ja patenkinta, tikiuos kai isdzius bus dar geriau

Ryt pradesiu issuki sau paciai-per 4, nu maksimum 5 dienas kvadratine skara

Atsakyti