Nu sorry, Katuk, ale kad koležankos viską suorganizavo...
Šiandien užbaigiau savo lėtojo mezginio viršutinę kūno dalį (virš liemens), susiuvau ir paaiškėjo, kad ne veltui taip nenoriai mezgėsi - išėjo per siauras. Jau seniai bebuvau ką gabalais mezgus, labai sunkus suprast mezgant, gerai ar ne. O gal iš vis megzt nebemoku.
Matyt reikia palikt ramybėj, nes jau šiai žiemai nebenusimegsiu, o čia buvo planas tokio ilgo žieminio megztinio, kurio norėjau. Ai tiek to, iš vis su mano figūra nebeverta nieko megztis.
Šiandien esu nevilty ne tiek kiek dėl mezginio, kiek dėl beviltiškos storėjimo situacijos, kurios neturiu jėgų suvaldyt.
Kerpena, o koks užsegimas? Iš karto eina ar galima atnarą primontuot? Arba gal šonuose papildomas juosteles dekoratyvines įmegzt? Na, pynę pvz, tik susiuvimo daugiau gausis.
Ko čia tyla tokia?
Šiandien išardžiau vieną iš kandžių paėstų mezginių. Kažkada, kai buvau kūdesnė buvau nusimezgus tokį sarafaną. Kai pastorėjau jis pasidarė toks trumpokas ir jau pora metų nenešiojau, bet turėjau idėją, kaip pasitaisysiu. Kai radau kandžių užkeltų žieminių rūbų lentynoje, ant jos irgi matėsi žymės, bet skylių lyg ir nebuvo. Bet kai išskalbiau, pamačiau, kad atsirado. Tai pagalvojau, kad jau su taisymu nieko gero nebus, tai ir išardžiau. Papildžiau drakiaus guolį.
Nuotaikas tokia, kaip ir oras lauke, nors ne oras ją įtakoja.
Kerpena ajai nuostoliai, nesekmingos dienos tau As pusdieni pramiegojau Paskui vyras i parde istempe, ta proga bliuzele nusipirkau outlete Grizom papietavom, tempia prie eglutes Visai ner kada pamegzt O sugalvojau kad reikia skaros ar salio, nu tokio kvadratinio su dailiu krastu Pageidautina iki penktadienio 😆
Labos
Qqsk, kaip uzvalkaliuko norai nepradejai? As tai nugra pabaigiau ir priekio sulig rankovem turiu. Jausmas kad gali but trumpokas, tai taip noriu greiciau pabaigt kad pasiziuret kas gavosi.
Pas mane irgi ardymo diena. Išardžiau ką tris dienas mezgiau. Nes supratau, kad siūlo bus mažai. Čia tas pieno baltumo, iš kurio jau buvo bent trys megztiniai gerai kad nebuvau išardžius dalies, kur pirty mezgiau. Grįžau pas jį.
Soliuk zadu zadu uzvalkaliukint..kaupiuos. dabar vaikui kepure,paskui meginsiu skara,o tada ziuresiu gal jau susikaupsiu
Sveikos neįtikėtina - šiandien ryte dar slidinėjom, o dabar judame Varšuvos link visiškoje pilkumoje ir merkiami smarkoko lietaus. Ir temperatūra +5 Trumpos atostogos užskaitytos mergiotės varė nuo aukščiausių kalnų kartu su tėčiu, aš jų jau nebepaveju taikydavom ant kalno atvažiuoti kuo anksčiau, kol dar žmonių mažiau. Po pietų važiuodavome maudytis į vietinį akvaparką, vakare po centrą pasibastydavome, vyras kažkurį vakarą dar ir vakarinį slidinėjimą išbandė. O mes tuo metu papūgas aplankėm vaikams labai smagi pramoga - dideliame kambaryje pilna visoki papūgų, kurios lesa iš rankų, tupia ant pečių.
5585C6D0-1892-44A0-B7BE-EC3AFC7A49CA.jpeg 189,93KB 0 Parsiųsta kartų
757F5AC8-7961-42A6-9333-D898B8BC1305.jpeg 241,98KB 0 Parsiųsta kartų
Parodykit tą užvalkaliuką, gal ir man reikia Rytoj ko gero liksiu be mezginio.
Truputis reabilitacijos.
IMG_20181229_174345.jpg 72,66KB 0 Parsiųsta kartų