Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, tai nusipirkit Katuko svajonių namą :D. O pati kaip jautiesi naujam? Nieko iš seno nesigaili? Kiek kelias iki darbo sutrumpėjo? Kaip Miglė į mokyklą - ar bus kaip nuvažiuoti, ar vežti reiks?

Nu žinok ne tik katinas, bet ir mes esam laaaabai patenkinti :wub: Iš pirmos dienos kaip namie. Apie senus namus net minties nėr :D  Susisiekimas su miestu ir darbų tobulas, man į darbą 15 min. Šalia namų stotelė, tai Miglė pati važinės. Kieme labai daug pušų, eglių tai ir žiemą pro langus daug žalumos :wub:

Aišku kosmetinio remonto kai kur reikia, kelių kambarių spalvas keisiu, bet tai čia nedega :irnesakyk:​ 

Atsakyti

kadangi knygos Gyveno kartą Uvė per du kartus neįstengiau perskaityti,akis užkliuvo už filmo,vakar pradėjau žiūrėti,tai dar šiandienai liko pusė :D

mezgu ir reportažus paveiksluoju.vienas jų šiandien buvo įmonėje.išbandžiau objektyvą ta proga.čia metalo drožlės-kaip klouno garbanos :D

DSC_0425_medium2.JPG

Atsakyti

Liniuka, be gali smagu, kad taip! Man smalsu buvo, nes ir tavo senieji namai puikūs atrodė. O spalvas pasikeisti - baika, kai tam susikaupsit.

Olaivos įtempti santykiai su Uve :D. Taigi neprivalomas kūrinys, skaityk kitas :). Filmas - irgi tik knygos mylėtojams :). Man artima dėl to gal, kad tam tikrų panašumų su šeimos vyrais galėjau rasti, tas humoro ir jautrumo mišinys.

Nebežinau, ką valgyt po švenčių... Noriu, bet nieko iš to, kas yra... 

Atsakyti

Man tai po švenčių ko tai virškinimas streikuoja. Nors  negalėčiau sakyt, kad labai smarkiai persivalgiau, ar ką, bet taip epizodiškai, tai papykina, tai rėmuo paėda, tai pilvas neramus. Jau net šiandien į darbo pabaigą pagalvojau, kad gal koks virusas ima. Bet dabar namie pabuvus lyg vėl pagerėjo.

Uvės filmo nemačiau, tik knygą perskaičiau. Nėra tokia wau, kaip Restar, bet šiaip visai persiskaitė. Uvė man irgi mano tėvą kiek primena, bet jis gal irgi turi to švelnumo bet gal nelabai buvo situacijų pasireikšt. Labai mažai esu mačius.

Atsakyti

Aš vakar su tokiu malonumu vakare išsiviriau bulvių su kefyru :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos,

Grįžau iš Kauno vel, dabar sav.turesiu "atostogų". 

Sektiškai įtempti santykiai su maistu... Nežinau ko noriu, ne viską galiu, alkis yra, apetito nėra, plius po to neaišku kas laukia užvalgius...  :sleep:

Su mezgimu analogiškai  :D​ 

Atsakyti

Garbanos patiko.

Pamezgėm su Ligvita ;)

Atsakyti

Koks buvo vakar Cantas koncertas... Xvi a. pakylėtumas ir 19-20 a. klasikinis orkestrinis popsas, o koks puikus sopranas  :wub:​ 

Atsakyti

Gadget, kad tu jau viską apeini, gal gali kartais ne tik info apie siūlus pasidalint, bet ir apie koncertus IŠ ANKSTO :)

Atsakyti

Kerpena, cocacola akcijinė ne veltui.

Atsakyti

O mes vakar su kolegėm buvom Kerbedžio koncerte :wub: Superinis :wub:​ 

Atsakyti

Ei nu Liniuka....manęs nepaėmei....

Atsakyti