Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena,  ravelry mano favorituose tikrai yr tas megztinis :)

Atsakyti

Labas rytas,

quill_-_teal4_medium2.jpgquill_-_nat4_medium2.jpgIMG_9703_medium.jpg

Atsakyti

labas rytas

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Pabuvom penketą dienelių pajūry ir vakar vakare grįžom  :) Buvom nuvažiavę į Kretingos žiemos sodą, į Palangą į Stintų šventę, Klaipėdoj vyko Šviesų festivalius, du vakarus važiavom žiūrėt, mano mama mus su vyru išleido į pasimatymus du vakarus, su vaikais pabuvo  :)

Smagios atostogos buvo, persikroviau, šiandien vyras jau darban išvažiavęs, sūnus į mokyklą po atostogų grįžta.

Mezgiau mažai, mama dvi knygas davė paskaityti ir turėjau būtinai per 5 d jas įveikt, nes iš vietinės bibliotekos buvo paimtos. Buvau pasiėmus 2 mezginius, bet tik vieną biškį palaikiau rankose bevažiuojant pirmyn ir atgal, kito nė neliečiau  :hihihi:

Šaunus cepelinų balius buvo, pavydu  :didis:  Į akis krito geltonas šalis, kas tokį grožį mezga?  :)

Liniuka, Lusasita, su praėjusiais  :birthday2:

Parodyt nelabai turiu ką, nebent mano mamos mezginį, mezga Kauni žakardą, ant baltų siūlų vaivorykštiniais, gražu žiauriai :bigsmile:  Aš žakardo nemoku megzt visai :happy:

0_133f02_1a9d08cd_XL.jpg

Nugriuvimiškai gražu. Gal kada nors ir aš tokiam pribręsiu  :wub: 

Luasita, Linulka, su uogienės diena jus :4u:​ 

Atsakyti

Prisidedu ir aš prie sveikinimų savaitgalio jubilijatėms  :4u:  :4u:  :4u: 

a33054876f83fe7c5acbadd92e538a16.jpg

Atsakyti

:wub: 

pyrrole3_medium2.jpg

Atsakyti

013_medium2.JPGcrazy_magic_boomerang_medium.jpg2016A-3_medium2.jpg

Atsakyti

Kam Lego reikėjo Assorti akcijos https://www.assorti....urce=newsletter

Atsakyti

Sveikos, apie ką tylim? :)

Su sąlyga, kad savaitgalį pagaliau leidau sau 1 dieną pasirgt, tai ... priguliau visai dienai prie serialo. Girdit? Aš :).  Nes visada praleidžiu šnekas apie serialus, kaip ir apie kavą - neaktualu :). Bet "Dauntono abatiją" pažiūrėt kirbėjo mintis kada nors, tai su Kerpenos pagalba kad užsikabinau, tai per šeštadienį ir sužiūrėjau 1 sezoną. O vakar jau beveik pasveikus buvau, bet beveik antrą sužiūrėjau. Žiūrėdama šeštadienį nusimezgiau megztuko nugarą, net su priekiu sujungiau ir kaklo apdailą padariau, o sekmadienį - išardžiau sujungimus ir apykaklės išėmimus ir apdailą permezgiau. Ir dar nežinau, ar nereikės kažką perdaryti, tai... numečiau pagulėjimui. Nors labai knietėjo rankoves pradėt. Bet pasiėmiau budinčią kojinę, kur Ligvitai mezgiau, bet  2 skirtingo dydžio išėjo - tai pribaiginėju antrą teisingą :).

Lusasita - šventei? Su praėjusia tavo diena :4u: . Juk esame tokio amžiaus, kokios jaučiamės, o jaučiamės visada jaunos širdyje, bent jau aš, tai ne daugiau 25 :).

Liniuka tai gyvai pasveikinta, kas kad iš anksto :).

Nuoširdukas pasipuošė sau tinkančiu rūbeliu :4u: . Smagu, kad pajutai kablį, dabar griebk iškart jautį už ragų ir pradėk dar ką nors sau :).

Aš Nurmilintu irgi megsiu, seniai ją įsižiūrėjus. Dabar tikiuosi, kad liks nuo megztuko jai siūlų :).

Kacumota - rodyk kepurę, o ne pasakok, kokia ji graži :D :4u: .

Atsakyti
Sveikos, norėjau jus paskaityti, ale kažko naujoji versija manęs nenori priimti verysad.gif
Mačiau vaizdus iš smagaus cepelininio pasibuvimo wub.gif
Atsakyti

Liniuka su  kastonais :)   mintinai zinau tik du gimtadienius  Liniukos ir Olaivos :D

tep tep, as jau PILNAMETE. aciu visoms uz sveikinimus :) pasidalinau vakar bacilom artimoj aplinkoj. telefonu sveikinimus isklausiau is ciut tolimesniu . smagi diena . o prasidejo  ne itin smagiai, kai tetis liudnu balseliu per telefona sake, kad is baznycios grizo be klausos aparato . lekem visi trys ieskot. aplink baznycia apejom, iki autobusu stoteles paejom, nu ner ... ( gerai, kad atsargini turi  kita) . ta liudnas grizo namo, turedamas 1 % vilties, kad dar gal namie ras ( nu nes nuo ausies nuslido, kai kepure  dejosi ant galvos is baznycios isejes, bet  gal nuzlydo ant placios palto apykakles... nu ir ka. rado namie  savo aparaciuka. laimingi visi :)

Atsakyti

QQtiško stiliaus suknelė :rolleyes:

Priedas  Вязаное-платье-аранами-Valentino-перед.jpg   181,69KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Вязаное-платье-аранами-Valentino-рукав.jpg   229,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti