Kerpena, ravelry mano favorituose tikrai yr tas megztinis
Labas rytas,
labas rytas
Labas rytas
Pabuvom penketą dienelių pajūry ir vakar vakare grįžom Buvom nuvažiavę į Kretingos žiemos sodą, į Palangą į Stintų šventę, Klaipėdoj vyko Šviesų festivalius, du vakarus važiavom žiūrėt, mano mama mus su vyru išleido į pasimatymus du vakarus, su vaikais pabuvo
Smagios atostogos buvo, persikroviau, šiandien vyras jau darban išvažiavęs, sūnus į mokyklą po atostogų grįžta.
Mezgiau mažai, mama dvi knygas davė paskaityti ir turėjau būtinai per 5 d jas įveikt, nes iš vietinės bibliotekos buvo paimtos. Buvau pasiėmus 2 mezginius, bet tik vieną biškį palaikiau rankose bevažiuojant pirmyn ir atgal, kito nė neliečiau
Šaunus cepelinų balius buvo, pavydu Į akis krito geltonas šalis, kas tokį grožį mezga?
Liniuka, Lusasita, su praėjusiais
Parodyt nelabai turiu ką, nebent mano mamos mezginį, mezga Kauni žakardą, ant baltų siūlų vaivorykštiniais, gražu žiauriai Aš žakardo nemoku megzt visai
Nugriuvimiškai gražu. Gal kada nors ir aš tokiam pribręsiu
Luasita, Linulka, su uogienės diena jus
Prisidedu ir aš prie sveikinimų savaitgalio jubilijatėms
Kam Lego reikėjo Assorti akcijos https://www.assorti....urce=newsletter
Sveikos, apie ką tylim?
Su sąlyga, kad savaitgalį pagaliau leidau sau 1 dieną pasirgt, tai ... priguliau visai dienai prie serialo. Girdit? Aš . Nes visada praleidžiu šnekas apie serialus, kaip ir apie kavą - neaktualu . Bet "Dauntono abatiją" pažiūrėt kirbėjo mintis kada nors, tai su Kerpenos pagalba kad užsikabinau, tai per šeštadienį ir sužiūrėjau 1 sezoną. O vakar jau beveik pasveikus buvau, bet beveik antrą sužiūrėjau. Žiūrėdama šeštadienį nusimezgiau megztuko nugarą, net su priekiu sujungiau ir kaklo apdailą padariau, o sekmadienį - išardžiau sujungimus ir apykaklės išėmimus ir apdailą permezgiau. Ir dar nežinau, ar nereikės kažką perdaryti, tai... numečiau pagulėjimui. Nors labai knietėjo rankoves pradėt. Bet pasiėmiau budinčią kojinę, kur Ligvitai mezgiau, bet 2 skirtingo dydžio išėjo - tai pribaiginėju antrą teisingą .
Lusasita - šventei? Su praėjusia tavo diena . Juk esame tokio amžiaus, kokios jaučiamės, o jaučiamės visada jaunos širdyje, bent jau aš, tai ne daugiau 25 .
Liniuka tai gyvai pasveikinta, kas kad iš anksto .
Nuoširdukas pasipuošė sau tinkančiu rūbeliu . Smagu, kad pajutai kablį, dabar griebk iškart jautį už ragų ir pradėk dar ką nors sau .
Aš Nurmilintu irgi megsiu, seniai ją įsižiūrėjus. Dabar tikiuosi, kad liks nuo megztuko jai siūlų .
Kacumota - rodyk kepurę, o ne pasakok, kokia ji graži .
Mačiau vaizdus iš smagaus cepelininio pasibuvimo
Liniuka su kastonais mintinai zinau tik du gimtadienius Liniukos ir Olaivos
tep tep, as jau PILNAMETE. aciu visoms uz sveikinimus pasidalinau vakar bacilom artimoj aplinkoj. telefonu sveikinimus isklausiau is ciut tolimesniu . smagi diena . o prasidejo ne itin smagiai, kai tetis liudnu balseliu per telefona sake, kad is baznycios grizo be klausos aparato . lekem visi trys ieskot. aplink baznycia apejom, iki autobusu stoteles paejom, nu ner ... ( gerai, kad atsargini turi kita) . ta liudnas grizo namo, turedamas 1 % vilties, kad dar gal namie ras ( nu nes nuo ausies nuslido, kai kepure dejosi ant galvos is baznycios isejes, bet gal nuzlydo ant placios palto apykakles... nu ir ka. rado namie savo aparaciuka. laimingi visi
QQtiško stiliaus suknelė
Вязаное-платье-аранами-Valentino-перед.jpg 181,69KB 0 Parsiųsta kartų Вязаное-платье-аранами-Valentino-рукав.jpg 229,06KB 0 Parsiųsta kartų