Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Waida, lėlytė tai  :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Waidaw serijom rodo mezginius :D Man irgi lėlytė labai patiko :wub:

Kompozicija "Katinas ir šildomos grindys"  :D  Net guolio nereikia, guli ant plytelių visokio pozom :D

Priedas  IMG_20181228_111906.jpg   76,93KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

gerai  katukui :) maniskes tai radiatoriu apsikabine miega  ir viena nuo kitos sildosi :)

48329472_201490714135373_140606234584258

Atsakyti

Liniuka, tai nusipirkit Katuko svajonių namą :D. O pati kaip jautiesi naujam? Nieko iš seno nesigaili? Kiek kelias iki darbo sutrumpėjo? Kaip Miglė į mokyklą - ar bus kaip nuvažiuoti, ar vežti reiks?

Waidaw, smagu, kad grįžai net serijomis  :4u:. Lėlytė tikrai labiausiai akį traukia, dėl to, kad niekas be tavęs tokių neparodo  :wub:. O neseniai nu mezgei Nurmilintu? Nelabai įžiūriu telefone, bet lyg panaši.

Ripsas užkniso juodai, jau, atrodo, net kojinę megzčiau geriau. Bet užsispyrimo irgi dar sočiai pas mane - negi gaišiu laiką niekas :). Reiktų gal eigoj praskalbt, tai natūrali pauzė išeitų :).

Kur Katukas dingo su savo nauju Redžiu? Baisiai gi domina rezultatas iš Vincio siūlų  :4u:​  

Atsakyti

W@idaw, tikrai gerokai megztelėjai :super:

man tai kojinės labai gražios. Žaislų nelabai mėgstu, bet ši lėlė kažkuo simpatiška.

Liniuka, katinas, kaip išmestas atrodo. Vyro tėvų katė tai vasarą nuo karščio taip tarsi numesta gulėdavo kur papuola. Beje, kartai ir mūsų Luna. Ta tai tokia panašios spalvos, kaip parketas koridoriuj, tai jei durys į kambarius uždarytos, gali ir užlipti prietemoj. :)

Atsakyti

Nurmilintu ta raudona. Tiksliau ten bordo alpaka vernitinė. Baigiau prieš Kūčias. Nebuvo laiko net fortografuot.. 

Atsakyti

Skaros tai jau tikrai taip atmestinai nufotografuotos, nei pusės savo grožio neparodo. :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 gruodžio 2018 - 12:19

Kerpena, turėjau tik po kelias min. fotografavimui :D Viskas pas mane paskutinę minutę vyksta  :oh:​ 

Šiandien atidirbu ir atostogų savaitė  :wub: Reik kokio mezginio kelioninio  :unsure: Megzčiau kažką vaikams, bet tai jiems viskas kanda  :blink: merinas ir tas kanda.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 28 gruodžio 2018 - 12:55

Labas

su sventem jei dar nesisveikinau

Pas mus tai virusas bujoja plius kazkoks nemigos uzkratas isisuko, vaiks kaip kudikystej diena su naktim sumaise..viskas is dyko buvimo ne kitaip

Waidaw kad graziai primezgus

Vaikis vienu akies krastu uzmate,sako sitokius zaislus reiktu pardavinet  :D 

Mezgineju po biski, tapkes pabaigiau, per dideles mazuma bet sildo gerai

Dabar kepure simui is likuciu vilnos su kasmyru pradejau, bet uzteks tik vienam sluoksniui, paknisau drakiaus guoli, radau nuo seses kisenetos tamsiai melyno kazko, kiek atsimenu nekanda visai visai, meginsiu kombinuot

Drakius biski prasosi dovanu naujuju proga, nu bet..nematau as jam nieko uzkandamo, vos nesusigunde donegal tvido akcija, gerai kad spalvu norimu nebuvo o ir siaip meginuka reiktu pasimegint pirma, nes turiu itarima kad kanda

Atsakyti

Į kačių temą:

48929029_223707658512084_252697095952138

P.s. Labas rytas.

Atsakyti

oi, koks baisus žvėris...

Atsakyti

Helou,

užklupo mane darbas nr.2 +nugaros skausmai. pirmadienį eisiu vaistų, ale bet iki jo teks turbūt kokio nimesilio kalt...

Redis...  net gėda pasisakyt...laukia siūlgalių užkišimo ir skalbimo.  Bet įtariu, kad daugumai nepatiks, nes toks biškį margas...

viskas ką rodot gražu, ale bet taip tyngiu komentuot....

Liniuka-apie kavą-atvaryk kada. Su skambučiu prieš tai. Pažiūrėsi kaip.paliktas kaimas atrodo....

Atsakyti