Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, tikrai taip su tom teorijom. Per savo patyrimą kelius atrandam. Nes kas tinka vienam, gali netikt kitam.

Taip kaip dabar dvi viena kitai prieštaraujančios ir populiarios teorijos mitybos svorio reguliavimui: ilgas tarpas tarp valgymų (18 val tarp vakarinio ir rytinio valgymų) arba kaip tik - dažni valgymai, kad nesijaustum alkana. 

Atsakyti

Svarbiausia, atsirinkti tai, kas daugmaž tavo akim logiška ir kuo tikėtum...Turbūt tai, kad valgyti kuo daugiau daržovių, natūralių produktų ir kuo mažiau perdirbtų produktų tinka bet kam. Gerai, kad turi savo kaimą..

Mes toliau atostogausim, visi atsišriubavę, nemiega, paskui ilgai ryte nesikeliam...

Man dabar galvosūkis su dvynių gimtadieniu. Jau, atrodo, randu sprendimą - netinka tai vienam, tai kitam... Vienas nenori boulingo, kitas - pabėgimų kambario, aš nenoriu Skyparko. Mergina užsimanė lazerių kovų... Vaikinas lyg nusileidžia. Bet kaina... O dar bandau įsivaizduoti menininkus tėvus, ką jie pagalvos apie lazerius :)  

Atsakyti

Restar, nenori kažko panašaus, kaip dariau Gyčiui su chemine laboratorija? Man pigiau nei žaidimų kambarys kainavo ir vaikams įdomu, nes patys dalyvauja. Ar daug žmonių susidaro ir nenori pas save? Plius, gali patys pvz picas išsikept.

Atsakyti

Hi pleputės.

Visas su šventėm! Kad ir tarpelis tarp jų būtų ne prastesnis, ir visi likusieji metai iki kitų švenčių būtų pilni atradimų, meilių ir džiaugsmų.

Mano šventės ramios. Nu visiško tinginio. Sąžiningai atitupėjau prie teliko. Rezultatas-baigtas redžio pusbrolis ir sprindis baltų pynių

Senis Kalėda atnešė netikėtą dovaną-kavos aparatą. Nieko blatno, bet vistiek skanu. 

Šarangei daug :4u:  sveikatai. Visokius ten patarimus pasilaikysiu sau šįkart, nu nes jie beverčiai. Dėl mitybos ir gyvenimo būdo pritarsiu-labai individualu, kiekvienam savas, bet tikiu, kad tu atrasi tinkamiausią.

Atsakyti

Katuk, prajuokinai su tinginio TV (iš tikro tai mezgėjos manjhjjaaaakės) Kalėdom ;) Aš tai irgi truputį mezgiau, vieną pirštinytę su kačiukais :) Daugiau tai bendravau, sniego senių lipdybą koordinavau, vaikščiojau vaikystés vietom, žiūrėjau senas nuotraukas - va, skaitau pas kaimyną ;)

Priedas  IMG_20181226_122644__01.jpg   277,68KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, nu tas kavos aparatas tai nuskambėjo kaip kvietimas kavos :flirt2:

O aš žinokit neatsistebiu savo katinu :bigsmile: Jis gi pas mane beveik puslaukinis, nei dienos be lauko. O persikrausčius jau savaitę nebuvo lauke ir visai nesiprašo :bigsmile: Labai pergyvenom, kaip jis adaptuotis, bet panašu, kad puikiai :super:​ 

Atsakyti

na va dvi gaujos sveciu  atlaikytos su  bevek poilsio diena per pacias kaledas. dovanomis  visi patenkinti :D  mano "maziuliai"  raso laiskus kaledu seneliui ( tiksliau sarasa , ko noretu gauti, kokiu 15 punktu :)  kad galeciau lengviau  suprasti, ko jie nori, nes kai atskirai gyvena tai jau daug ko ir nebezinau :)  ir man lengviau, ir jiems  netiketumu nemaloniu nebuna :)

nemezgiau    gal savaite  kokia . vyras jau pradejo galvot, kur man bruoli prisukt. sakiau, dar nesuk, jei   megztiniu trukumo nejauti. nu nes  man virbalais    mosikuot  patogiau ant sopkutes pries tv. o cia jau darbas gausis.o dar palikt kabancio mezginio negali,  kai dvi kates namie. viena  7 menesiu , paauglyste isgyvenanti :)  visur karstosi, visur smalsu. dar susizeis  kur:)  arba mezginio akis iskabins :)

Atsakyti

Kažkaip tai taip jaučiuosi šiandien :D

Priedas  IMG_4569 (3).JPG   67,82KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_4573 (2).JPG   84,78KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_4590 (2).JPG   92,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Su sventemis!!!

Kad pradeti darbai nebutu numesti pusiaukeleje, net jei svirtu rankos.  Kantrybes, stiprybes, ryzto ir sveiko uzsispyrimo!!!

As nemezgiau. Suknele pasisiuvau  :ax:​ 

Atsakyti

o aš mezgiau,ir taip nuo dūšios :)

DSC_0155_medium2.JPG

DSC_0164_medium2.JPG

DSC_0118_medium2.JPG

Atsakyti

o čia mano baltapūkio sniege bėgančio foto,va kaip kailiukas žiemai spalvą pakeitė :)

DSC_0143_medium2.JPG

Atsakyti

kad jau kaledinius  atvirukus rodotes :) 48421027_1962035950510735_51764736981603

48429668_571369829995125_706480783279259

dukros ciucikas

49031455_983625675178642_347337932545615

musu maziausioji :)

49126855_297541160876819_555114614518448

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 27 gruodžio 2018 - 13:13