Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su sventem, meginos!

pora darbu parodysiu... Atostogos i pabaiga, uzsakymu kalnas, o mano pagrindinis klientas nerimsta - laukia kojiniu ir riesiniu :)

46405498392_4a64c04d46_k_medium2.jpg45465878455_9bf1c18c60_b_medium2.jpg

Atsakyti

Gadet, aš nesitrankau, aš cyliai virbalais cvambinu. Ten siūlas storas :) 50 g- 100 m.  Ir tai gal mėnesį gaminau.

Vilius šiandien siūlo Milkos. Sakau, ne, ačiū. Vis tiek primygtinai siūlo. Sakau, nu vieną. Sako, imk du. Sakau, ne, noriu būt graži. Jis- tu ir taip graži   :flirt2:​ 

Atsakyti

Vaiko lūpomis kalba tiesa  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Gražiai mezgat!

Su Šventėmis Jus visas! Būkit sveikos, laisvos, laimingos ir turtingos!

Aš namie beveik dar nebuvau, dar kaime, bet šiandien jau grįžtam. Pirmą kart tokios beveik sauso pasniko šventes ir plintuso būsenoj, bet šiandien jau atrodo, kad gyvensiu :) 

Atsakyti

Šarange, stiprybės.

Mes dar kalėdojam uošvijoj, o pietums pas kitus gimines esam pakviesti anties valgyt. MB miega, vaikai prie tv ir telefonų (naujų), tai turiu gražaus laiko sau pasimezgimui. Pasistūmėjau su švarkiuku per šias dvi dienas :)

Atsakyti

Su Šventėmis! Daug daug visoms sveikatos, laimės :4u:

Atsakyti

Šarangut, silkinis ir šventinis meniu - dar ne tau?

Smagu, kad gyvensi.

Atsakyti

Mes jau namie po gastrolių. Maisto buvo daug ir dar parsivežė kalną :B Kažkodėl visai nedžiugina, kad tris dienas gamint nereikės :D

Mano Kalėdų senis turbūt nori man kažką pasakyti, nes po egle radau nuostabų dar dažais kvepiantį molbertą :wub: Ir turiu tapybai tinkamą kambarėlį su puikiu apšvietimu.

Šarange, kaupk jėgas ir mezgimines idėjas :4u:​ 

Atsakyti

Ingriduska siunčia visoms linkėjimus iš už jūrų marių :4u:​ 

Atsakyti

Rekomenduoju pyragą

https://www.lamaista...nu-keksas-42977

Nevalgiau, bet sesė kepė, net du kartus, per kūčias dingo, tai per Kaledas teko pakartot :D Visi kirto ir visi gyrė. 

Atsakyti

Aš tai šiemet su medaus tortu sublizgėjau, gavosi TO-BU-LAS :wub:​ 

Atsakyti

Mano kūčiukai buvo su laaabau daug trintų agounų ir migdolų miltais, šiaip tradiciniai. Uj, uj, kokie jooodi ir skanūs išėjo.

Atsakyti