Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano datulinis pyragas iškeptas, aguoninis baigia kepti, sausainiai baigia būti suvalgyti, užtat tinginio nemažai yra :). Vyras darinėja silkę, aš pasiruošiau pyragėlių su grybais įdarą, ryt bandysiu pakonkuruot su anytą pirmą sykį gyvenime :). Ai, dar pora lidlinių ančių pačiupom, nes ką ten mums su viena 2kg daryt, kai iškeps, kas ten beliks. Ir koncerte, į kurį siūliau bilietus, pabuvojom  :wub:. Saviškius tai pardaviau, bet pianistas susirgo ir perkėlė į šiandien. Tai nusipirkau iš naujo bilietus, ir net  1 daugiau.

Mezginys tai verkia. Bet gražus - raudonas :). Labai graži nenusakoma spalva, Girfriends cardigan man brangiausiai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 gruodžio 2018 - 22:43

Aga apie spalvas buvo kgb :) tai pas mane ryziukas vis dar bando uzgimti :) 

ir balta vištelė tylai spintoj rauda :)

Atsakyti

:bigsmile: Visai įdomiai tie silkės sušiai atrodo  :) 

Pas mane šiandien Rafaelo tortas suteptas :birthday2: , meduoliukų dukra prikepė, rytoj dar papuoš sakė, desertai paruošti  :ax: Dar šakotį nusipirkom, turiu mėgiamą, kurį Kalėdoms vis nusiperkam  :essen: 

Atsakyti

Žuviuk, galvojau, kad baigei savo vištelę :)

Atsakyti

Priedas  post-609-0-88120600-1545597422.jpg   31,54KB   0 Parsiųsta kartų

:)

Atsakyti

Gera silkė pataluose. :hihihi: O mūsų mažoji vakar nupiešė visų šeimos narių atvaizdus anime stiliumi, tolius nedidelius paveikslėlius ir pakabino ant eglutės.

Taip mato mane. :)

Priedas  IMG_20181224_095321.jpg   117,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kerpena, kiek talentų tavo šeimoje  :wub:​. 

Atsakyti

Įkepiau varškės pyragą. Paskutiniai dėliojimai ir judėsim pas mamą. Kai ji ruošia kūčias, apart saldumynų, aš nieko ir nedarau, nes vistiek lieka maistų.

Atsakyti

Kvepia :)

Priedas  20181224_160355.jpg   54,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jaukių švenčių visoms, mielosios, daug daug sveikatos ir... nuolat raskime laimę kasdienybėje  :4u:  :4u:  :4u:  

Atsakyti

Priedas  su sv . kaledom.jpg   94,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Atkeliauju trumpam pas Lusasitą ;)

Priedas  IMG_20181225_121952__01.jpg   175,85KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti