Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  5F4B05F4-050C-48F9-9656-C35656E8C66A.jpeg   198,68KB   0 Parsiųsta kartų

Čia pradžia. Liko 4 eilės tik. 

Atsakyti

faraway - EIK-TU-SAU !!!

Kaip galima su šitiek smulkmės. :blink: Pagarba didžiausia.

Atsakyti

Sakot Kaune saules nebuvo? Gal ir nebuvo, bet pasivaikščiojau šauniai su ciucia ir dar nuo laptu sniegus nukasiau ir leda nudauziau :) miegai islakste :) 

grizus dičiui vaisiu salotu isiuliau kas tra metu ivykis :) ir netycia visi pazaidem pagalviu musi :) smagiausia buvo, kai mums beselstant ir Grikis atsinese dantyse isikandes pagalve :) tipo ir jis prie chebros :) 

dabar vel galima pamegzt ;) reiktu filmo..,. Gal net kokio kaledinio :)

Atsakyti

Ojei Faraway, man čia dešimtmečio iššūkis būtų  :blink:  :wub: 

Atsakyti

OMG, Faraway, čia tai bent iššūkis  :blink: Fantastika!  :wub: 

Labas visoms. Didžiuojuosi savimi - ant adatėlių džiūsta išakupunktūrinta skara iš swapinio kamuolėlio nuo Olaivos, vonioj ant grindų džiovinasi Naima. Ške, pastaruoju metu ne tik mezgiau, bet ir užbaigiau šį tą  :rolleyes:​ Namai tvarkoj, dovanos beveik baigtos pakuoti, gliūtė papuošta, dar reikia sausainių imbierinių užsimaišyti... Ryt į kelią. 

Atsakyti

OMG, Faraway, čia tai bent iššūkis  :blink: Fantastika!  :wub:

Labas visoms. Didžiuojuosi savimi - ant adatėlių džiūsta išakupunktūrinta skara iš swapinio kamuolėlio nuo Olaivos, vonioj ant grindų džiovinasi Naima. Ške, pastaruoju metu ne tik mezgiau, bet ir užbaigiau šį tą  :rolleyes:​ Namai tvarkoj, dovanos beveik baigtos pakuoti, gliūtė papuošta, dar reikia sausainių imbierinių užsimaišyti... Ryt į kelią. 

kokią mezgei? ar spalvos gražiai susidėliojo? smalsu net,kas iš to mano spalvų dėliojimo gavosi :)

Atsakyti

Laba,     Smagu skaityt kaip visos ruošiatės!!!    

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 23 gruodžio 2018 - 19:00

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 23 gruodžio 2018 - 18:48

Mano caucainiai iskepti

Megztukas is kasmyro dziusta, ryt jau bus galima puostis

KGB

ant virbalu dabar sokokado ir lasisos spalvos tapukai zakardiniai

Googlej radau ta knyga ne uz 20 o uz 11..nu ir apsidovanojau 😊

Dar nebaigtukus turiu virziu spalvos svarkiukae tysaliukas

Tamsiai melynas svarkiukas is medvilnes vaikiui

Grietineles spalvos pyniuotas svarkiukas sau

Is visu situ tikiuosi siemet tapukus pabaigt ir virziu svarkiuka gal pamegzt

Bet noru milijonas neaisku kas ant virbalu uzsoks

Isitraukiau panosen likuti nuo dvieju kisenetu, gal pavyks nekandancia kepure sumeistraut 😆

Atsakyti

Olaiva, man tai labai gražu  :wub:  Tikiuosi, per naktį baigs džiūti ir tada jau šviesoj parodyt bus ką  :rolleyes:​ Spalvos - absoliučiai komforto zonoje. 

Atsakyti

Mano caucainiai irgi iškepti. Rytoj kepsiu medutį.

Atsakyti

Žuvyte išėmiau atitirpti, želė jausupilstyta :) ir ančiukas jau net gi isigeres prieskoniais turetu buti :)

ryt kepsiu japoniska surio torta kaledoms :) ir vakarui aisku bus silkutes ir zuvytes visiokiom pozom :) dar gal saltanosiu kokiu pora keptuviu sumeistrausiu :)

ir bandysiu silkes sušius sumeistraut :) 

gal kam patiks ideja ir pasinaudosit :)

https://www.15min.lt...kiu-susiai-4494

Atsakyti