Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

As ten jokiu kazkokiu netinkamu eiliu nematau, nu ir kepure kaip kepute, bet kokie grazus merginos bruozai, akys lupos kaip is paveikslo  Tik gaila kad tokia israiska kazkokia nelaiminga

Mes supirkom dovanas, papuosem namus

Pasokom apie eglute pagal kalediniu dainu melodijas

Meduoliu iskept nespejom ir balto megztelio nebaigiau. Rytoj. Mes niekur  nekubam 😀

Uztat prie savo striukes pasimatavau Liniukos  merginos dovana nuo kaledu senio ir depo nauja aplankem. Ir vietoj planuotos dirbtines nusipirkom gyva eglute...gal  neekologiska bet grazu ir kvepia

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 gruodžio 2018 - 23:44

Tipo, gaminant plastikinę eglutę, panaudojama mažiau energijos nei daugiau nei vienai gyvai? Gyva augdama fotosintetino, jeiguką.

Atsakyti

Labas iš ryto :4u:  Manęs šiandien laukia maisto pirkiniai ir eglės puošimas. Vakar padirbėjau ir teko eiti į Me Gusta gimtadienį. Dukra pradėjo lankyt ir labai prašė, kad ateičiau.  Dėl švenčių kažkaip nestresuoju. Giminėje susitarėme,  kad jokiom dovanėlėm nesikeisime, išvengsime šūdeliukų pirkimo. O vaikams dovanos nupirktos iš seniau.  Man filmas su Lady Gaga labai patiko. Ne tiek turinys, kiek vaidyba ir ta rokeriška atmosfera, muzika. Bet čia gal filmas, kurį geriausia žiūrėti kino teatre, dėl muzikos..  Lace, gražiai numegzta. Spalva tokia sodri. Mergaitė kokia suaugusi panelė :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 23 gruodžio 2018 - 08:01

Labas rytas

Musu namuose parazituoja virusas.Is pradziu mergike , o dabar krito ir stipriausioji grandis-na tipo as.Galva nors nusipjauk, kad nereiketu kankintis.Ir megzt negaliu-nosis bega  :unsure:​ 

Atsakyti

Kacumota  :4u: 

Nemegzt, kai norisi - siaubiingas siaubassss.

Atsakyti

Rytas Pas mus irgi virusas, kol kas tik vienam Bet tas vienas sugeba  ant ausu pastatyt  Nu kol kas tik uzsikimsusia nosim reiskiasi  bet miegot pakankamai trukdo Ale bet sako anksti keles ilgiau pamegsi 😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 gruodžio 2018 - 09:17

Apsisprendžiau- gaminu sau. Bus laisvo stiliaus megztukas-svarkiukas. Vakar nusimezgiau apykakle pirmyn-atgal budu. Snd ryte isardziau, nes persiskaiciavau kitoki rankoviu iterpima. 

Gytis nuo antibu mete valgyt. Anyta apsiverks pamacius. Ir taip kudena buvo, dabar vieni kaulai ir dvi ausys like.... nupirkus Niam Niam. Gal tas pakels apetita. 

Atsakyti

Labas rytas :4u: kaip aš šį kartą mėgaujuosi atostogom :wub: niekur nereikia skubėti, Kūčios dar tik rytoj... :) tuoj išgersiu savo antrą lėtą puodelį kavos, pasileisiu muziką ir eisiu dovanų pakuoti... pasimėgaudama, ramiai ir su meile :wub:

Atsakyti

Mano merginų vakarykščia mianas  :rolleyes: 

Priedas  CFBBB2F2-700A-456B-854E-C701B9388853.jpeg   265,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš tai pasivaikščioti eisiu - saulė lenda!

Atsakyti

Gražūs Lace mezginiai. Man irgi ta eilutė labai ten dera. O merginos šaunuolės. Aš kai pati labai tingėčiau žaisti su tokiu mianu, tai labai žavi, kad žmonės įdeda tiek kantrybės.

Aš tik duoną kol kas užminkiau. Ir tai pavėluotai. Kokia 5 dienas vis pamiršau vakarais. :oh: Vakar vyras su kai kuriais vaikais išvažiavo aplankyt tėvų, o jiems paprastai įdedu duonos, tai šįkart nespėjau.

Atsakyti

Šiemet vienos draugės prašymu turėjau meditaciją Kalėdų tema. Kaip tik vakar baigiau. Šiandien atiduosiu.

Priedas  IMG_20181222_181906.jpg   81,49KB   0 Parsiųsta kartų

Šita gal aiškesnė. Nors kai atsidarau kompe, pamatau, kad viskas išplaukę. :)

Priedas  IMG_20181222_214339.jpg   76,71KB   0 Parsiųsta kartųko

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 gruodžio 2018 - 12:07