Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu tai reikia dirbt su savim kazkaip  :hmm: 

Atsakyti

Sveikos. Lusasita, su jubiliejum tave. Mes vakar ramiai su šeima pažymėjom. Kadangi jau 5 dešimtis, tai ir restorana pasirinkom dieduku - Neringa. Aplinka tragiškai sovietinė, bet maistas skanus ir kainos maloniai nustebino. Gal žinot, ar alerginis bėrimas niežti? Išmėtė visą pilvą rausvom dėmelėm... Neniežti, neskauda, bet daugėja jų. Užsirašiau pas dermatologą, bet tik po 2 savaičių. Bijau, kad toliau neplistų į matomas vietas...

Varai 7 val ryto į Kairiūkščio g. pas Lapinskaitę, gyva eilė. Jei pasiseks ir būsi iš pirmųjų, tai iki 9 val. susisuksi. Jei nepasiseks, iki 13 val. Ji priima visus kiek laukia. Tik geriau ne antradieniais, tada ji turi paskaitas ir išeina nebaigus.

Nes skamba tai nekaip... o tik ant pilvo? Nepleiskanoja? Bjaurokai skamba, bet gali būt ir grybelis....sporto klubas...

Atsakyti

Man alerginis bėrimas irgi niežti 

Atsakyti

Bet grybelis irgi turetu nieztet :hmm: 

Atsakyti

Bet grybelis irgi turetu nieztet :hmm:

Nebūtinai. 

Mano dukros turi tokį brudą. Pliažiniu ar smėliniu grybeliu jį vadina. Nuo mažens. Atrodo išsigydo, bet jei koks stresas ar šiaip pasilpsta imunitetas, jis vėl išlenda. Kiti neužsikrečiam arba tiesiog turim, bet neišlenda. Rausvos dėmelės, bet šiek tiek nežymiai pleiskanoja. Bet prasideda prie plaukų. Jei užleidi, nuberia visą nugarą ir pilvą. O gydymas elementarus: karts nuo karto praustis šampūnu gydomuoju nuo pleiskanų. Na, kai užleidi, tai kremuku. Tik ilgai ligos ieškojom... kai kurie dermatologai paprasto grybelio neatpažįsta....ir kažkodėl tyrimo neskiria

Atsakyti

man tai niezti alerginis berimas,bet kai jis nuo maisto kazkokio buna.

paskutini karta sia savaite Luknei rankytes isbere.bet kazkaip sumasciau,kad jai nuo Skittles saldainiuku,pasislepus taip gerai pavalge.as,vaika saugojanti mama,gi viena diena galvoju reik juos suvalgyt,kad jos nealergizuotu.nu ir ka.pradejo ant kuno nieztintys plemai atsirasti.turbut daziklis kazkoks alergizuoja,nes jie laaabai ryskiu spalvu...

ačiū saulėlydžiui,vakar ryte užrodė kačių parodą Kaune,tai nuvaziavom paglostyti katuku.dar ir katinu nemegstanti kaimyna pasiemem,kad pasikulturintu.tai mano vyras issirinko katina,kuri mielai namie augintu.jei ne 500 euru kainuotu :D as savo nuomones del man grazaus katuko nepakeiciau,bet irgi,kaina stabdo...nu negi anksciau katinai tiek kainavo? katinas dabar nuo 500 euru,o suo nuo 800... o ka daryt,kai zmogus nori ir katino,ir suns? :D

sode atidarem plovo virimo sezona lauke,oras vakar buvo sauletas,pasakiskas  :wub: 

gimtadienininkėms vakar dienos ir šiandieninei po  :4u: 

Atsakyti

Lusasituska, 

Sveikinu. Laimes, sveikatos ir sekmes.

Nuosirduk tikrai padirbek su saviverte savo.

Liniuk nesu buvus Neringoj. Kaip tik vyrui sakiau kad gal kada rei nueit :P 

Berimas ie man tavo nelabai skamba.

Restar as nieko nemirkau.

Siandien kokosas,, drozlem, slyvu dziovintu, datules ir kakava

Atsakyti

Lusasita ir Liniuka su Jusu diena

Atsakyti

Mezgiminis savaitgalio planas įvykdytas, nesvarbu, kad namai netvarkyti  :D 

Atsakyti

Gal kuri prisimenat, prieš kurį laiką, kai kalbėjom apie siūlų perėjimą keičiant po vieną siūlų giją, buvo kažkoks megztukas kur buvo labai gražiai tas ombre išgautas ir megztukas megztas išvirkščiom akim. Niekaip nerandu šiandien, nors prisimenu kad ravelry projektus apžiūrinėjau. Gal kuri prisimenat, ar turit išsisaugojus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 vasario 2017 - 23:50

Ryte 3 kartus rasiau ir visus kartus dingo.

Po n planu pasikeitimu, mes tryse su Emiliu Pervalkoj kelias dienas atostogausim :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Pabuvom penketą dienelių pajūry ir vakar vakare grįžom  :) Buvom nuvažiavę į Kretingos žiemos sodą, į Palangą į Stintų šventę, Klaipėdoj vyko Šviesų festivalius, du vakarus važiavom žiūrėt, mano mama mus su vyru išleido į pasimatymus du vakarus, su vaikais pabuvo  :)

Smagios atostogos buvo, persikroviau, šiandien vyras jau darban išvažiavęs, sūnus į mokyklą po atostogų grįžta.

Mezgiau mažai, mama dvi knygas davė paskaityti ir turėjau būtinai per 5 d jas įveikt, nes iš vietinės bibliotekos buvo paimtos. Buvau pasiėmus 2 mezginius, bet tik vieną biškį palaikiau rankose bevažiuojant pirmyn ir atgal, kito nė neliečiau  :hihihi:

Šaunus cepelinų balius buvo, pavydu  :didis:  Į akis krito geltonas šalis, kas tokį grožį mezga?  :)

Liniuka, Lusasita, su praėjusiais  :birthday2:

Parodyt nelabai turiu ką, nebent mano mamos mezginį, mezga Kauni žakardą, ant baltų siūlų vaivorykštiniais, gražu žiauriai :bigsmile:  Aš žakardo nemoku megzt visai :happy:

0_133f02_1a9d08cd_XL.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 20 vasario 2017 - 07:42