Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pagrindiniai lakstymau baigti. 

Kalafioru sriubytę su mažium skanaujam- laukiam kol didieji po kalėdinio futbolo grįš :)

vartau burdas... gal bus kokia siemine atostogine suknele :) geltona.... nes sita spava kazkaip labai man tinka ir padaro mane gyvesne :)

viena dovana pakavau sandėliuky... nes didumu sulig manim ir niekaip negaliu pati užnešt namo :) sakiau šarada paliks senelis ant eglutes iš kur pasiimti :)

Atsakyti

Is kinieciu netiketai spejonateiti kaledu girliandos dideles :) tai kaip smagu- vakare dabinsim savo vitrinine siena :) bus ir mums ir tiems kas lauke matys :)

antis jau marinuojas :) kaip tik pora dienu gaus pasivoliot kad butu skanesne :)

vakarui noriu gero filmo ir mezginio :)

dar labai patinka musu su didziuoju skaitoma knyga apie kaledas :) jau tapo teadicija šie skaitymai :) ir man taip smagu kad jis laukia kada skaitysim ir kad jis tiki tuo stebuklu, nes šiokiu tikiu dvejoniu yra del kalediniu reikalu, bat vakar pats pasake, kad kaledu senelis tai TIKRAI Yra :) 

Atsakyti

Pas mane irgi visokių lakstymų, bet jau šviesa tunelio gale matosi :)  Šiandien netikėtai anksti ir sėkmingai supirkau dovanas, seniui jau ramu :D

Užvakar buvo darbinis kalėdinis vakarėlis (nuo 10 ryto :D ). Labai superiniai koncertai L. Mikalauskas ir E. Bavykinas lietuviškų dainų retrospektyvą savo operiniais balsais ir nerealiu šou :wub:  O vakare su Marijonu šėlom :yahoo:

Nemezgu jau 2 savaites... Turbūt reikės bandyt kaip nors prisitaikyt ir su protezu. Buvau per balių nusiėmus, tai skauda ir net labiau nei prieš dvi savaites :unsure:​ 

Atsakyti

Pas mus praitais metais buvo uzsakytas Mikalauskas :wub:

Atsakyti

Liniuka  :4u: , skaudžiai susiskaitė.... 

Ir šiurpiai susiskaitė kalėdinių reikalų tvarkymas šiandien. Aš nosies nebekišu į miestą jokiu reikalu. Grietinės trūkstamos parūpino parduotuvėlė už kelių žingsnių. Man taip gera, kad dar ir iki kūčių, ir iki Kalėdų liko laiko, dar galiu ramiai apsispręsti, ką visgi kepti/gaminti iš to, ką buvau priplanavus. Realiai tiek nereikia, ypač saldumynų. Tai dar pamedituosiu. Nors jau keli metai iš eilės gaminu aguoninį pyragą ir datulinį. Kartą metuose.

Vyras su merginom tęsia prakartėlės, kurią pradėjom su Gadget chebra, darymą. Pagamino, dabar dažo tvartelį, mergičkos dar trūkstamas figūras lipdo. O aš tau jau atslinkau prie kompo - filmo pažiūrėt ir pamegzt.

Atsakyti

Gadget chebra šiandien buvo prakartėlių muziejuje, ortodoksų giesmes EIDIJA giedojo  :wub:   :wub:  :wub:  chebra biškutį požemiuose, biškutį sklidinoje salėje paklausė. Bet bendras jausmas PUIKUS. O dar "Dailu" dirbo, kai išėjom, tai šiobeito pasirinkom ten  :wub: 

Liko kinas. Kad nesusviltų vienas VIP draugo dovanotas bilietas.

Keliaudami į koncertą, prajuokinom taksistą ;) Nes vaikai lengvai derėjosi, o aš komentavau ir leidausi įkalbama neit į sportą.

PS stress ball su orbizzz spaudo ir visai suaugusios moterys.

Atsakyti

Aš tai truputį nutrukus, nei ką pirkau, nei gaminau\gaminsiu, tai taip rodos, kad viskas pro šalį kažkur eina.. Bet tikiuosi, kad bent galesiu valgyt :)

Mūsų auto-zaraza, visada paveda netinkamiausiu metu, siandien nepavyko nieko rasti, tai vyras, kad nesinervintu aš jam sakau, kad dbr ir su taxi galiu grįžt mezgejų deka  :rolleyes:

Nu aišku, čia juokas, reiks gerai pagalvot kaip tikslingai investuot į sveikata... Kai tik grįšiu į kasdienybe ir realybę. 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Aš tai jau kažkaip atsipūtus atsotogauju  :wub: Ir tikrai dar ne viską esu susiruošusi, bet nestresuoju visai  :) Vaikai namus sutvarkė, aš tuo metu pabaigiau be jokio strioko tėčiui kepurę dovaninę, su mergiotėm prikepėm ir apipuošėm kalną meduolių  :wub: Ir dar ne naktis, spėsiu gal naują mezginį pradėti ir kokį filmą pažiūrėsiu  :rolleyes: Matyt jau teks imti rudą siūlą ir megzti Aušrai pyniuotį...  :oh:​ 

Rodausi statistines foto, už modelį Aušra sutiko pabūti.  :)  nes ant šeimininkų nežinia kada pavyks gauti nuotraukas.  :unsure: 

Redžio "pusbrolis"...

6BD6DFCB-BE51-43C7-9A46-00957A2D9B0B_med

98B467CE-BB80-4C7D-833F-1282BA3AB193_med

1C2F8E01-3E7D-4BE9-AF4E-C728CD0A29F6_med

Ir vyriška paprastuoliška kepurė  :rolleyes: Spalva - tamsiai tamsiai mėlyna... Mano tėtis irgi mėlynos spalvos mylėtojas  :wub: 

D729A769-2C1D-4F07-9D95-15E82E014012_med

0FFE1CC9-3243-448A-B937-6EEEADA1E688_med

Atsakyti

Lace, mes TIKRAI to paties tvido papirkom!

Atsakyti

Vyriška kepurė tavo dukrai netinka ;)

O kam apnėrei kontrastiniu siūlu? Lengva ranka ardyčiau, paprastą megztuką suprastina.

Atsakyti

Kokią gražią baltą pyniuotą suknią mačiau :wub: iiiiiiiiirmanreeeeik :angel_not:  nenusifotyjau  :blink:​ 

Atsakyti

Vyriška kepurė tavo dukrai netinka ;)

O kam apnėrei kontrastiniu siūlu? Lengva ranka ardyčiau, paprastą megztuką suprastina.

Ten dvi eilės įmegztos, neapnerta  :mirksiukas:  Ir man jos net labai reikalingos ir gražios, ir nei už ką neardysiu  :mmm: 

Atsakyti