Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai tik neseniai baigiau savo "darba". Gerai, kad paskutinis. 

kaip greitai tos savaitės pralėkė...

Atsakyti

Laikausi normaliai. Darbų daug, bet labai nepergyvenu. Tik vat pasikeitimas tas, kad anksčiau namo grįždavau tuščia galva, uždarydavau duris ir tiek, o dabar nepavyksta. Darbas sukasi galvoje. Tai pusiausvyrą palaikau nebent knygos, filmo, pasivaikščiojimo pagalba. Greituoju būdu taip sakant:) 

Nenorėjau visai megzti, dabar lyg ir grįžta tas noras, bet kada virbalus paimsiu, nežinau..gal pavasarį, kai baigsis metiniai darbai.. 

Atsakyti

Jau ir SM pamiršau kaip naudotis :D​ 

Atsakyti

Aš du vyrus (didžiausius) išleidau į pajūrį. Gytis Emiliui pasaką skaito (nes mama šnd nusimuilino)... tai ryt tokia tinginio diena bus namie :) 

Gytis dar gavo pypkę nuo spazminių kosulių, nes vakar tarpu labai nepatiko man situacija. Padeda. 

Atsakyti

Laba, apkabinimai šarangei :) gražiu tau švenčiu namuos;)

egloške , smagu, kad pargrįžai ;)

po beprotiškos dienos pagaliau ir aš ištiesiau kojas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 21 gruodžio 2018 - 22:45

O man diena rami, rami. Pati tokią pasidariau. Net persimezgiau. Tik internetas stringa, tai niekaip filmo negaliu baigti žiūrėti, lyg ir patinka, graži muzika, bet tvirtai galėsiu pasakyti, tik baigusi :).

Atsakyti

O man diena rami, rami. Pati tokią pasidariau. Net persimezgiau. Tik internetas stringa, tai niekaip filmo negaliu baigti žiūrėti, lyg ir patinka, graži muzika, bet tvirtai galėsiu pasakyti, tik baigusi :).

gal tą su lady gaga?

kepėm trise šližikus.likau viena,du iškritę knarkia :D 

Atsakyti

Atgavau kalbos dovaną, kai paskaičiau egloskes grįžimą :) Šiandien darbe buvau susiplanavusi du susitikimus, ir dar vieną galvojau įdėti, ir viskas iki pietų. Pietums (po antros jau, kai miestas nujudėjo geležiniu  link molėtú nuo 12os)  suneštinis staltiesinis pasisėdėjimas, nors iki sniego planavom dar ekskursiją po miestą. Pasisėdėjimui kepiau apelsininę antį su muskatu ir džiovinta paprika beigi kuminu, garnyrui lėtpuodyje viriau bulvių/salierų/morkų košę. Pasiteisino! Kolegos mama koooookius tobulus raugintus agurkus daro  :wub:  :wub:  Tie tiko labiau, nei obuolienė.

Pavalgėm, pažiūrėjom filmą (Sengirė), padiskutavom ir išsiskirstėm iki kitų metų. r

Namie ir pamegzt spėjau. Mano protingi vaikai buvo tik vienam vakarėly šiandien, nors galėjo į tris eiti. Tai vakare prisiminė ir lauko eglutę papuošti  :wub: 

Išskalbiau drops andes kepurę. Greitas siūlas :yahoo:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 22 gruodžio 2018 - 01:06

Labas rytas :)

kaip smagiai susiskaite jusu vakarykščiu dienu eiga :) Gadget- labaiaktualu anties kepimo dalykeliai - ketinu pati eiti pamatinuoti. Slow cooking bandysiu su ja :)

Atsakyti

Labas rytas, 

Dar turiu pora namu darbų savaitgaliui, ryt isleis.

Uz tai man šiandien neatrodo, kad šeštadienis.

Egloshke, smagu, kad grįžai, nedingk jau  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 22 gruodžio 2018 - 09:46

Namų darbai, sakai. Dirbk, dirbk. Ir tada jau baig tą mokyklą. Žuviuk, o ko ko no?

Paimi 100 proc. apelsinų sulčių puodą, jame pamerki iki pilno apsėmimo antį. Labai tinka wok keptuvė.  Jei kambatemp., tai nuo ryto iki vakaro, arba 10-12 val. Jei anties reikia vėliau, o galva kiauroka, merki prieš 2 paras, bet neši rūsin.P

Konkrečiai šitą prieš kepimą tryniau druska su muskatu, kuminu. Vidun bėriau džiovintos paprikos. Kepiau ovalioj formoj, ant nugaros. Laisčiau kelis kartus apelsinų sultimis. Kepimo režimas: 20 min 200, 45-55 min 180, ir apie 30 min 150. Mano antis buvo apie 2.5-3 kg.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 22 gruodžio 2018 - 09:59

Mezgu ir bandau filmą žiūrėt. Per mažiausio pasakojimus nieko negirdžiu. Visa laimė vaikų draugas atėjo, išprašiau iš savo kambario. Baiginėju antrą užsakymą. Šiandien išskalbt tikiuosi :) 

Atsakyti