Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaledines dovanos pas mane plaukia nevaldomos.

Ka tik išleidau mezgejas, viena ir  pamezge ir pavalge,  kaip namie jau, kokiu mielu dovanu prineše  :wub:

Žodžių dar nesurinkau, tiesiog šimtą kartų ačiū ir  jūs tikrai išprotejusios.... Mūsų sekta kažkas nerealaus... Ačiū, kad jus turiu ir apkabinu visas  :wub:  :wub:  :wub:

Nors šiaip tai nereikejo... Žinau, kad dovanot smagiau negu gaut, bet tikrai kažkaip sunku priimt tokius dalykus.... 

Atsakyti

Šarange - pagalvok iš kitos pusės- manau, kad pati taip pat pasiegtum

o mūsų daug ir mes jėga - nu tikra šeima, va

Atsakyti

Sveikos. Daug pakabuku islindo Sarangei sveikatos palinketi. Glebio sveikatos.

Atsakyti

Šarangė, niekis tos dovanos, svarbu, kad plaukia link tavęs tuntas gerų minčių, palaikymo ir sveikatos linkėjimų :4u:

Crazzzzy gruodis :B Bet užtat nuo šiandien 11 d. atostogos :yahoo: 

Atsakyti

Gruodis total košmar, ir kada jis baigsis. Jau galvoj skaičiai tik, sapnuoju kaip koregavimai tik kairėn dešinėn plaukia  :oh:

Šarange, dideliausios Tau sveikatos. Sveik greičiau  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Sarange ir as apkabinu! Sveik 😘

Atsakyti

Šarange, apkabinu tave!!! Sveik, stiprek, ir toliau sypsokis!!!!

Atsakyti

Merginos, gal kuriai reikia geros lovos? Apynaujė, natūralaus medžio, su dėže ir čiužiniu :4u:

https://m.skelbiu.lt...a-38575957.html

Atsakyti

Paimčiau savo jaunuoliui!!!

Atsakyti

Savaitgaliaujat?

Pagaliau namie. Šventiniai darbo pietūs, pas masažistę susitart dėl čekio- dovanos MB, tuo pačiu pasirodė, kad turi laisvo laiko ir ji, ir aš, tai padarė masažą. Vaikščiosiu ir aš, nes įsitempusių taškų netrūksta. Kirpykla. Degalinė. Parduotuvė. Pagaliau namai.

Atsakyti

Aš tai tik neseniai baigiau savo "darba". Gerai, kad paskutinis. 

Atsakyti

Na man ta paskutinė diena irgi pagerinta buvo ir darbais, ir renginiais, bet viską spėjau, viskas pavyko, tai jau išėjau į atostogas.

Šarangėl, kada tave namučių išleis?

Atsakyti