Vakar 20 min pralaukiau autobuso..... Kadangi šiandien įmonės šventiniai bendri pietūs prieš Kalėdas, važiavau su suknele, pasiėmiau mašiną. Kelionė - valanda laiko užtruko.......... Keliai nevalyti niekur. Karaliaus mindaugo prosp vos 40 greičiu ir važiuoji su viltim, kad neužmes provėžos.
Merginos, aš šoke... Beveik nokaute... Negaliu atsigaut ir parašyt kažką protingo...
Šarange, tiesiog mes tave labai mylim ♥. Kartais žodžių ir nereikia... Ir dar nežinia, kas daugiau gavo - ar tu, ar mes, turėdamos galimybę dalintis (geriau ne tokia proga, aišku, bet)...
Šarange, tu tik laikykis ir stiprėk
Iš visos širdies Tau sveikatos linkėjimai
ei, ei, tu tik ten nekrisk, tau reik visų jėgų kitam tikslui.
Glėbiai sveikatos, geriausios mintys, linkėjimai ir norai
p.s. žodžių ir mums trūksta, bet dar labiau drąsos
Šarangyt
mes tave mylim
Šarange, negriūk, tik sveik. Tau daug meilės, stiprybės ir kuo nuoširdžiausių linkėjimų .
Labos
Šarange, apkabinu, siunčiu daug daug sveikatos linkėjimų
.
Šarange, čia tas retas atvejis, kai ir aš nelabai daug žodžių randu. Tiesiog. Aš apie tave galvoju.
Labas rytas
Šarange, mieloji, nereikia žodžių, labai gražiai Restar parašė, su didžiule meile stiprėk ir gražių švenčių namuose, su šeima
Labos,
Patys šilčiausi linkėjimai visoms ir Šarangėlei!
Sveikatos, sveikatos ir dar kartą sveikatos! Tik šviesių minčių ir kovotojo dvasios
širdyje ir galvoje!
Labai gera buvo prisidėti, nes tai teikia didžiulį džiaugsmą. Ačiū organizatorėms!
Bučkis ir apkabinimas visoms ir kiekvienai!
Egloshke, kaip laikaisi? Darbuose paskendus? siulus paciupini kartais?