Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vakar 20 min pralaukiau autobuso..... Kadangi šiandien įmonės šventiniai bendri pietūs prieš Kalėdas, važiavau su suknele, pasiėmiau mašiną. Kelionė  - valanda laiko užtruko.......... Keliai nevalyti niekur. Karaliaus mindaugo prosp vos 40 greičiu ir važiuoji su viltim, kad neužmes provėžos. 

Atsakyti

Merginos, aš šoke... Beveik nokaute... Negaliu atsigaut ir parašyt kažką protingo...  :cray:​ 

Atsakyti

Šarange, tiesiog mes tave labai mylim ♥. Kartais žodžių ir nereikia... Ir dar nežinia, kas daugiau gavo - ar tu, ar mes, turėdamos galimybę dalintis (geriau ne tokia proga, aišku, bet)...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 gruodžio 2018 - 10:21

Šarange, tu tik laikykis ir stiprėk :4u: :wub: Iš visos širdies Tau sveikatos linkėjimai :4u: 

Atsakyti

ei, ei, tu tik ten nekrisk, tau reik visų jėgų kitam tikslui.

Glėbiai sveikatos, geriausios mintys, linkėjimai ir norai :4u: :4u:

p.s. žodžių ir mums trūksta, bet dar labiau drąsos :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 21 gruodžio 2018 - 10:31

Šarangyt  :newyear:  :friends:  :dovana: :egle:   :gossip:  :heart:  :heart:  :heart:  :console: mes tave mylim 

Atsakyti

Šarange, negriūk, tik sveik. Tau daug meilės, stiprybės ir kuo nuoširdžiausių linkėjimų . :blush-anim-cl:

Atsakyti

Labos :4u:

Šarange, apkabinu, siunčiu daug daug sveikatos linkėjimų :4u: :4u: :4u: .

Atsakyti

Šarange, čia tas retas atvejis, kai ir aš nelabai daug žodžių randu. Tiesiog. Aš apie tave galvoju.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Šarange, mieloji, nereikia žodžių, labai gražiai Restar parašė, su didžiule meile stiprėk ir gražių švenčių namuose, su šeima :wub:

Atsakyti

Labos, 

Patys šilčiausi linkėjimai visoms ir Šarangėlei!

Sveikatos, sveikatos ir dar kartą sveikatos! Tik šviesių minčių ir kovotojo dvasios

širdyje ir galvoje!

Labai gera buvo prisidėti, nes tai teikia didžiulį džiaugsmą. Ačiū organizatorėms!

Bučkis ir apkabinimas visoms ir kiekvienai!

Atsakyti

Egloshke, kaip laikaisi? Darbuose paskendus? siulus paciupini kartais? 

Atsakyti