O kaip su ta druska kaitint - tiesiog priberi druskos ir pakepini? Ar kažkaip kitaip?
Parduotuvej sake taip . Tai as tik persakau, o pati, tai.... na, spizine taip pasidarysiu.
Labas rytas
Aš ir akmens masės turiu, man sakė aliejumi prisotinti naujas. Sako visas keptuves taip reikia paruošti, bet aš neruošiau. Tipo pripilti daugiau aliejaus, ir pakaitinti
Užsisakiau vakar 3 knygas sau, gal per atostogas paskaitysiu, nervinius mazgus pastiprinsiu
jo jo, neperkaitint yra labai svarbu keptuves.
bet jeigu pvz sako, kad galima plauti indaplovėj, tai greičiausiai ir su plovikliu galima
na aš plaunu, ne visada, bet kai būna priskretus ar kokiais pomidorų padažais aplipus, tai tada vien vanduo nieko nenuplauna
mums kai saviškę pirkom pardavėja sakė kad teoriškai galima plaut indaplovėj o praktiškai ji nepataria ir daug ilgiau tarnaus kuo mažiau ploviklių nes jie perdžiovina dangą. Su druska ne visos keptuvės tinka o tik tos špižinės kaitint, o tas kurios dengtos ta nesvylančia danga tai paruošt kaip Nuoširdukas sakė
megsiu iš va šitų :
va šitą:
https://www.ravelry....brary/foldlines
baigės paskaitos, galiu kibt į mezginį
Spalva kažko nenustebino . O gal kaip tik nustebino, kad nieko naujo labai . O mezginys be galo gražus ♥. Norėčiau, kad man kas numegztų, bet kokį šviesesnį.
Kam tokio? https://www.ravelry....la/taggig-troja
Neduoda man paveiksliuko įkelt.
Kam tokio?
Mano mergaitės turėjo (gal dar kažkur ir yra) kažkuo šitą primenančią vasarinę palaidinukę. Ji buvo sintetinė ir tokia visa sutraukta visokiais "snapais". Dydžio tai kokio nori - apsirengtų ir 2 metų vaikas ir paauglė, nes tas sutraukimas pasiduoda tempiamas ir vėl sugrįžta. Kaip būna būna daro burbulinius šalikus, tai čia panašiai tik ne burbuliukais, o tokiais smailais snapais. Vadinom plaktos grietinėlės palaidinuke.
Olaiva, kas per grybas ant siūlų?
nu spalva tai tiesiog svajonių
ir spėju, kad jau pusę megztinio turi
turiu pusę atnaros,kuri laaabai graži.ryt vėl megztelsiu nuo dūšios.o dabar Nojaus koncerte kultūrinuosi,virbalai rankinėj spirga
grybukas nuo adventinio vainiko,šiemet tais grybukais puošėm.
Olaiva, teks tau ieškoti kito kelio į Anykščius, arba megztuką namie palikti
Ingriga, palauk bent kol numegs, neatiminėk po pusę atnaros.