Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O kaip su  ta druska kaitint - tiesiog priberi druskos ir pakepini? Ar kažkaip kitaip?

Atsakyti

Parduotuvej sake taip . Tai as tik persakau, o pati, tai.... na, spizine taip pasidarysiu.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Aš ir akmens masės turiu, man sakė aliejumi prisotinti naujas. Sako visas keptuves taip reikia paruošti, bet aš neruošiau. Tipo pripilti daugiau aliejaus, ir pakaitinti :hmm:

Užsisakiau vakar 3 knygas sau, gal per atostogas paskaitysiu, nervinius mazgus pastiprinsiu :)

Atsakyti

jo jo, neperkaitint yra labai svarbu keptuves.

bet jeigu pvz sako, kad galima plauti indaplovėj, tai greičiausiai ir su plovikliu galima :hmm:

na aš plaunu, ne visada, bet kai būna priskretus :D ar kokiais pomidorų padažais aplipus, tai tada vien vanduo nieko nenuplauna

Atsakyti

mums kai saviškę pirkom pardavėja sakė kad teoriškai galima plaut indaplovėj o praktiškai ji nepataria ir daug ilgiau tarnaus kuo mažiau ploviklių nes jie perdžiovina dangą. Su druska ne visos keptuvės tinka o tik tos špižinės kaitint, o tas kurios dengtos ta nesvylančia danga tai paruošt kaip Nuoširdukas sakė

Atsakyti

megsiu iš va šitų :

DSC_3719_medium2.JPG

DSC_3714_medium2.JPG

va šitą:

https://www.ravelry....brary/foldlines

baigės paskaitos, galiu kibt į mezginį  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 20 gruodžio 2018 - 11:27

Spalva kažko nenustebino :). O gal kaip tik nustebino, kad nieko naujo labai :). O mezginys be galo gražus ♥. Norėčiau, kad man kas numegztų, bet kokį šviesesnį.

Kam tokio? https://www.ravelry....la/taggig-troja

Neduoda man paveiksliuko įkelt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 20 gruodžio 2018 - 12:59

Kam tokio?

Mano mergaitės turėjo (gal dar kažkur ir yra) kažkuo šitą primenančią vasarinę palaidinukę. Ji buvo sintetinė ir tokia visa sutraukta visokiais "snapais". Dydžio tai kokio nori - apsirengtų ir 2 metų vaikas ir paauglė, nes tas sutraukimas  pasiduoda tempiamas ir vėl sugrįžta.  Kaip būna  būna daro burbulinius šalikus, tai čia panašiai tik ne burbuliukais, o tokiais smailais snapais. Vadinom plaktos grietinėlės palaidinuke. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 gruodžio 2018 - 13:58

Olaiva, kas per grybas ant siūlų?

nu spalva tai tiesiog svajonių

ir spėju, kad jau pusę megztinio turi :P

Atsakyti

turiu pusę atnaros,kuri laaabai graži.ryt vėl megztelsiu nuo dūšios.o dabar Nojaus koncerte kultūrinuosi,virbalai rankinėj spirga :D

grybukas nuo adventinio vainiko,šiemet tais grybukais puošėm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 20 gruodžio 2018 - 17:46

Olaiva, teks tau ieškoti kito kelio į Anykščius, arba megztuką namie palikti :lol:

Atsakyti

Ingriga, palauk bent kol numegs, neatiminėk po pusę atnaros. :rolleyes:

Atsakyti