Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva - tai kokią ? :) Ir kas bus?

Gadget, šalin, nelaboji :D. Mano drakiaus sakė, kad nieko jam netrūksta :).

Atsakyti

Labas nušvitimo rytas :)  suku siūlus.po miego aišku buvo,kurią spalvą rinktis.aišku ne tą iš 6 atrinktų :D

:lol: taip ir įsivaizduoju - ant stalo išrikiuotos 6 babinaitės, iš kurių Olaiva vakar rinkosi, o ji visa nušvitusi ieško po drakiaus guolį TOS spalvos.

Labas rytas.

Apie keptuves. Prisimenu jau prieš nemažai metų, dar jauni būdami, nusprendėm eilinei tefloninei keptuvei atgyvenus, kad reikia nusipirkt kokią gerą. Ir išsirinkom kažkokią brangią, gal už kokį 120 lt, kas tais laikais buvo mums milžiniška suma, kuri, kaip sakė su atsparia danga, kuri neišsilupa ir ilgai laiko.  Ir galvojom, dabar tai  jau ilgam turėsim. Ir ką  - nieko ji ilgiau netarnavo, nei prieš tai turėtos . Tai nuo to laiko  ir nebeieškau kažko labai gero. Kai jau eilinė baiginėja savo gražų gyvenimą, pradeda svilti, pasidairau, gal kokioms akcija ar pan. ir nusiperku iki kito atgyvenimo.

Matau, kad kaunietės smagiau pasimytino. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 gruodžio 2018 - 08:53

O nepavojinga žmonai turėt špižinę keptuvę, tegul ir nusisukančia rankena?

Labas.

Mano gyvulys paėdė. Ir aš ne apie žiurkėną.

Ne vyras dovanoja. O dabartine Prymaxo turbut svoriu jai nenusileidzia. Tai mazas skirtumas :)

Vaizdu bus?

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Aš kaip tik prieš porą savaičių keptuvinę investiciją padariau, nusipirkau woll keptuvę.  :rolleyes: Man pagrindinis reikėjimas buvo, kad danga būtų be kenksimngų medžiagų. Iki šiol man neblogai tarnaudavo Ikea keptuvės, bet vis širdy kirbėjo neramumas dėl teflono nuodingumo, tai keisdavau gana dažnai, vos kokie dangos pažeidimai pasimatydavo.  :unsure: Labai viliuosi, kad šitas brangus pirkis tarnaus ilgiau nei metus  :unsure: 

Šiandien Vaiva atsikėlė su temperatūra  :(​ 

Atsakyti

Mes buvom suinvestavę į "Woll" "deimantinę", kainavo 400 Lt - siaubaz...Su nuimama rankena. Nieko nelaikė arba aš nemokėjau naudoti, nors ir labai stengiausi. Pasidariau išvadą kaip Kerpena. Tos akmens masės man puikiai laiko ir negaila keisti, kai prireikia  

Atsakyti

Aš norėjau Woolo, bet mane atbaidė jos sunkumas :D  nu neatkelsiu aš jos nuo viryklės, o atkėlus galiu ir suskaldyti tą stiklo keramiką :D

bet esu girdėjus daug atsiliepimų kad woolai geri. na neilgaamžiai :D  nes duoda tik 10 metų garantiją :D

ta mano Fiszman yra be teflono. būtent ir ieškojau tos akmens masės be teflono, nes kai kurios rašo kad Stone, bet iš tikro padengta tuo teflonu.

šiaip anyta džiaugėsi ta iš Mxm kitchenaid už lipdukus, bet negaliu kol kas atsakyti, kiek laikys.

Atsakyti

Labas rytas, 

Nu tai viskas man aišku, reik akmenines-marmurines, vidutinio brangumo. Ačiū sektai  :4u:

Šiandien man "išeigine" bent jau rankoms, reiks pamegzt, ypač nuo ryto gerai einasi. Mezgu Kukuliui kepurę žieminę. 

Atsakyti

aš woll turiu kokius 10 metų

vyras kėsinosi išmest kažkada bet neleidau...

paskui pirkom mažesnę blynams kepti irgi iš jų, bet ta nusišėrė greit kažko

su vyru kariaujam dėl plovimo, jis vis su plovikliu prasineša o aš karštą po karštu vandeniu plaunu, be ploviklio (taip pardavėja liepė)

vyrs aiškina kad aš tokiu plovimu sugadinau, o man labiau panašu kad nuo ploviklio

Uvė nesektiškai nepatiko

nepabaigiau net skaityt, gal kada damušiu

Atsakyti

Labas rytas,

Man irgi nuo senų laikų įkalta, kad keptuves tik su karštu vandeniu ir jokio ploviklio.

KAip sušalau šiandien. MAšina mano kažko nešildo normaliai, tai atvažiavau į darbą susuledėjusiom kojom :unsure:

Atsakyti

Uvės neskaičiau.

Nieko negundau, tik pateikiu savo drakiaus meniu informaciją.

Woll pirko sesė kokius 3 ar 4 vnt., paskui sakė, neverti tų auksinių pinigų.

Einu ieškot savo keptuvių paveiksliukų. Dėjau bnlyninę, ji tokio nelygaus krašto, ypatinghai patogi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 20 gruodžio 2018 - 09:39

Va ši https://www.delimano...i-blynu-keptuve

ir dar turiu keletą iš tos pilkos taškuotos serijos. PUIKIOS.

Atsakyti
Dar taisyklės keptuvių priežiūrai- pirmą kartą iškaitint su druska. Ir pagrindas visoms keptuvėms- neperkaitinti nei karto. Paskui pradeda traukti. 
Atsakyti