Aš tai savo vaivorykštę su tokiu kabliu mezgu, bet reikia ruoštis į namo susirinkimą. Vėl ta pati giesmelė - renovuojam, statom saulės paletes
Parasiau ir dingo Labos Liniuka su vakarykščiais kaštonais Lusasita su gimtadieniu šiandienos Mano bloomsburis dziusta nuo vakar letai o as uzsiimineju mazochizmu Tamsiai pilkas lygiu rastu megztukas vyrui Tikiuosi iveiksiu ir nors karta pavyks..del viso pikto jamiausi nuo virsaus be siuliu, toks man geriausiai reglanas sekasi
Ingriga kas bus vaivorykstinio?oj negundyk, vyrui pirmenybe, reik pazadu laikytis
Siemet pasizadejau daugiau megzt kitiems ir maziau sau
Kol kas is tu pazadu gavosi kiseneta sesei, pradetas megztukas simui, oradetas vyrui ir iki 04.05 bulle duktereciai
qqte matai kaip issigando Dr., kad siulu netenka O bus megztukas nuo virsaus su statytu rankoviu i itacija ziuresim kas gausis.
Lusasita su gimtadieniu! Daug idėjų ir gerų klientų
Labuka,
kadangi mezgiau pagal šituos pavyzdžius, tai ir gavosi toks užsegimas, nors gal iš kitos pusės ir smagesnis būtų buvęs
Qqčiuk, laukiu tavo dryžiuko
Pridėta:
Lusasita, sveikinimai jubiliejaus proga
Nuoširduk kai bus gražesnė diena mėginsiu pafotkint...
Labas
Nuosirdi graziai gavosi megztukas
Jurgite03, Kacumota, Saulemeile, ačiū jums Nosis pakilo mano labai stipriai, o dar kai vyras Klaipėdoje mane taip nustebino, tokį megztinuką čiupinėju, sakau gal reikia nusipirkti, toks visai nieko, o jis ir sako "jei aš taip mokėčiau megzti, tai gyvenime nepirkčiau tokių megztukų, nes taviškis 1000 kartų gražesnis" Sakau ar rimtai? ....ir pakabinau aš tą megztinį Sakė daugiau megzkis ir nešiok, nes tokių niekur nerasi ir nenusipirksi...
Liniuka man niežti alerginis, bet gal buna ir kitaip...
Nuoširdi nu pasitikejimo savim tai tau tragiskai truksta...
Nuoširdi nu pasitikejimo savim tai tau tragiskai truksta...
Tikra tiesa