Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarangut, o tavo galva aCkirai nuo kūno?

Atsakyti

Aš iš buvusio kolegos, kuris 45 metė pastovų darbą ir atsidėjo juvelyrikai, žiedą užsisakiau  :wub:​ Galiu rekomenduoti, labai elegantiški jo papuošalai, su dūšia (ir safyrais, smaragdais, etc).

Atsakyti

Šarangut, o tavo galva aCkirai nuo kūno?

Tikiuos, kad turi koki tai siula bendra 😀

Atsakyti

Kapseika, dar su mažiuku pakalbėjau, tai jis turi Appsą SimplyPiano.   

Ten sakė visai nuo nulio gali pradėt. 

Atsakyti

gadget, tai rekomenduok 😉  

Mano vestuvinis žiedas perskilo. Reik tvarkytojo ir kokios tai minties. Vieną turiu, nežinau, ar įgyvendinama 🤔  

Lace, ačiū už rekomendacijas. Pažiūrėjau, gan brangoka. Ryt dar į Melioną pasiskambinsiu. 

Mūsų katinas pasirodo mėgsta skrudintas saulėgrąžas  :blink:  Priskrudinau vakar užtepėlei, palikau ant stalo, žiūriu, pusės nėr. Šeimynai velnių atrašiau, tie gynėsi, kol pati dabar pamačiau, kad užšokęs ryja..  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 19 gruodžio 2018 - 19:35

Laba vakara :4u:

Sakoma, kad nuvarytus arklius nusauna :hmm:  tikiuosi manes nenusaus :rolleyes:  dirbu.. dirbu, ir laukiu sekmadienio, atskrenda mama ir turesiu 4 laisvas dienas :wub: bet itariu kad teks sokti tango ir namie aplink puodus  :) bet gal visai bus smagu kartu su mama.

Liniuka, su ikurtuvem :4u:

Atsakyti

Šarange, man tai keraminės nepatiko. Kaip tik svilo.  Gal nuo firmos priklauso, bet man rodos ten to delimano ir buvo. Greičiausiai kepėja pasitaikė nevykus :D 

Man patiko akmens paviršium. Ne imitacijos , o būtent akmens. Paskutinę pirkau per jamam kažkokią fiszman. Tai dar ten rodiklis yr tarnavimo ciklai. Nu kol kas patinka

Atsakyti

Oho, LImit, kad nustebino tavo katinas  :blink: ,  matyt, gerai badu pamarinot :D. Mūsų jau toks išrankuolis, tai ne tik kad saulėgrąžom, bet ir bet kokia mėsa neužmaitinsi. Ėda savo  kietą maistą, nes šlapius gaila išmetinėt, o nusipirkt tą, kuris tikrai patiktų - retai buvo pavykę, ir valgo jautienos kumpį. Kartais net jam atskirai nuperkam :). Paragauja kartais kokį kąsnelį kitokios mėsos, iš kurios sau gaminamės, bet retai įvertina, kaip gerą. Žuvies ėdė tik keptos dorados, daugiau jokios nei snukin. Daugiau - tik žolė tinka :).

Atbuvau šventę su afrikietiškais būgnais ir paskui bernų staugimą prie padovanoto futbolo stalo klasei. Dabar taip gera namie, bet galva dar spengia....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 gruodžio 2018 - 21:00

Vat, man viena tureta keramine irgi nepatiko, greit svilt pradejo, bet irgi nurasiau gal prasta, gal sugadinau... 

Delimano yra ir akmens mases, nzn ar dengta ar gryna, reiks ppasidomet. 

Atsakyti

A, keptuvės man irgi akmens masės danga patinka. Bergner. Nežinau, ar imitacija, ar tikra, bet tikrai geros. Apie keramines nieko gero negirdėjau, tai ir nerizikuoju.

Atsakyti

Mano delmano, man rodos keraminė, na tokia šviesi, tai po kelių kartų pradėjo traukt, tikrai negalėjau taip staigiai sugadint. Pas seseri tas pats.

Atsakyti

Liūdnas vakarėlis.. baigiau Uvę skaityt.. Galėtų nesibaigianti knyga būt.

Reiks eit ko naujo ieškot.

Keptuvę turiu Berghof, bet irgi po kelių kartų traukt pradėjo. Keraminė lyg. Troškintuvą tai iki šiol naudoju. Jau gal 6 metai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 19 gruodžio 2018 - 22:18